Take my thoughts for what they're worth

Sitter och lyssnar på some awesome music! Tänk att bara en låt kan göra en så glad, ledsen, arg, eller whatever, få tillbaka minnen och känslor! Skulle inte klara av en dag i mitt liv utan det.

Gårdagen var jättetrevligt i alla fall! Åkte till romme, så kom vi till travbanan vid halv 6. Då gick vi till vårat bord där resten av gänget väntade! Åt förrätt, varmrätt och efterrätt, mycket gott! :D Så kom det in champange eftersom Tremans har sponsrat romme trav i 25 år nu! :) Fast jag fick ju inget pga åldern.. :b
Sen hämtade vi lilla harley hos annsofie som varit hundvakt, eller ja harley är ju faktiskt inte så liten längre. :)

Idag har vi varit och kollat på massa möbler och hundmat i avesta! Ska ju köpa sängar och massa till de nya rummen! :) Dock kollade vi bara, fast hundmat hittade vi på i alla fall! ;) Sen har vi ätit hemma nu, så jäääkal gott! Vet nog ingen som är så bra som pappa att laga mat! Alltid lika gott! Sen kollade vi på MF också, som vanligt ganska lama låtar. Men tycker nog att Anna & Neo var bäst ikväll!
Nu blir det nog en film i sängen, är så himla trött!

& förresten, det var 1+ idag. Så jag trodde det skulle bli töväder. Men nu snöar det som fa-an och det kommer det göra i flera dagar. Nästa vecka skulle det snöa 4 dagar i streck... Fy fan, jäkla snö, försvinn!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback