Så jäkla glad!

Hej på er! 

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Men har hänt massor sen jag skrev sist! Maj bjöd på fruktansvärt väder, så nu kan det fa-an bara bli bättre. Dom säger att vädret ska vända efter helgen nu, så det hoppas vi på! Behöver min sol!!
Hur som helst, sen jag skrev sist har jag i princip bara fått bra besked och nyheter. Ni vet att jag letade lägenhet i vår? Japp, så nu ska jag flytta i september!! Till den lägenheten jag ville ha som ligger i ett av mina favorit-kvarter i stan! Såååå himla glad! Ni ska bara veta! Så nu tänker jag i princip bara på flytten. Har skrivit upp allt jag ska handla och går även på loppis så ofta jag kan! Det känns sååå bra! Hittade faktiskt ett jättefint soffbord i teak men som var målad svart då, med mässingstrutar på "fötterna". Så jäkla fint! Loppis är tammetusan bäst. Billigt och oftast hittar man finare saker där än vad t.ex. Ikea eller Mio har att erbjuda! Så det enda "stora" som jag behöver nu är väl bara soffa och köksbord + stolar. Men ska leta efter något fint bord på loppis också. Soffan vill jag köpa ny. Är så skönt att jag har några månader på mig innan det är dags. Då hinner jag titta runt och hitta det jag söker. Så var beredda på att det kan bli en hel del "flytt-inlägg"!


En annan underbar nyhet var att jag kommer få jobba med min flicka som jag är elevassistent åt till vårterminen! Jag älskar verkligen mitt jobb som elevassistent! Och min elev är bara för go så man kan inte annat än att bli helt såld på henne. Så blev himla glad över denna nyhet också! 

I helgen ska jag fira en fin vän som fyller år, om en vecka får jag semester och drar till Stockholm och Summerburst med två pinglor, om en och en halv vecka åker jag tillbaka till Stockholm för att se George Ezra på Berns och om två veckor är det midsommar! Alltså livet just nu.. Har inget att klaga på! Dessutom blir det nog en liten resa norrut efter midsommar. Till Fulufjällets nationalpark rättare sagt. Tanken är att besöka Njupeskär och kanske fjällvandra lite. Ser jag verkligen fram emot! 

Livet börjar gå åt rätt riktning känner jag. Känner mig så tillfredsställd vad det gäller allt just nu. Dagens solstrålar gör det ju inte sämre heller! 


Ikväll åker jag till lilla farmor som vanligt med systrarna. Imorgonkväll åker jag dit igen med pappa. Ska hjälpa pappa med farmor ett tag nu under juni, så ska kolla så jag kan allt med värmepannan osv. Lördag blir det som sagt fest, men ska försöka ta det lite lugnt då jag ska tillbaka till farmor på söndag. På lördag blir det även en loppisrunda i Västerby, ser jag fram emot! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback