Mellandagsrea

Dom ringde från jobbet imorse och sa att jag inte behövde jobba idag då det endast var ett barn på förskolan. Så denna måndag blir att mysa runt i mysbyxor, städa så det är fint till nyår och tvätta lite. Imorgon blir det jobb i alla fall då jag öppnar förskolan. Känner att jag börjar blir lite rastlös efter nästan en veckas ledighet! Jag tror jag ska rensa min dator också, sen formatera om den då den är segast i världen + virus..

Igår var jag ju i Borlänge. Surfplattan jag ville ha var helt slut, så jag beställde en när jag kom hem istället för samma pris, men då får jag den om några dagar. Hittade även en snygg tunn beige kappa som man kan ha på sommaren som jacka typ, halva priset! Sen en kavaj och en blus som inte var på rea.. Haha, plundrade även gina tricot’s smyckes-rea. Ni som känner mig vet hur svag jag är för smycken och sånt, så jag köpte tre halsband, ett par örhängen och en ring på halva priset. Riktigt nöjd är jag. Men jag är inte gjord för mellandagsreor. Mycket folk, kläderna ligger i en hög helt oorganiserat och en press på att man LÄR handla på rean. Näe, inget för mig. Men jag klagar inte för fyndade ju lite i alla fall!

Nej, nu ska jag koka mig lite kaffe!

Bjussar på en härlig festivalbild från 2010. Ååh, vad jag längtar till sommaren!
 

hands in the air like we don't care


Julen är över

Julen är över och snart är det 2015. Helt sjukt! Jag hade i alla fall en bra jul. Jobbade till den 23:e och börjar igen imorgon. Men det känns bra. Men ja, julen var jättefin! Jag var som vanligt hos pappa under dagen och åt jullunch med släkten där. Åt kvällningen åkte jag hem till mamma igen och firade jul där resten av kvällen. Min moster och hennes söner kom förbi också så spelade vi lite spel och myste.
Juldagen slappade jag hela dagen fram tills jag åkte hem till Linnéa för förfest. Haha, länge sedan jag blev sååå kalas.. Ska nog inte skriva allt som hände. Men kan i alla fall berätta att när jag vaknade var knäna blåa och buckliga, hade även blåmärke på låret, smalbenet, rivsår på ryggen, köldskada på handflatan och ja, ett väldigt ömt huvud. Haha aja, tur det bara är juldag en gång om året!
 
Sen dess har jag försökt fått tillbaka krafterna. Har haft lite släktmiddag och mys bara. Men idag ska jag till Borlänge och plundra rean! Förhoppningsvis kommer jag hem med en surfplatta! Det är min prio 1 idag.
Till nyår vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske att det blir att spendera nyår i en stuga med några vänner. Det får vi se.
 
Hoppas ni haft en bra jul och att ni får ett härligt nyår också!
 
 

story of my life

 

here I am

När jag hör den här vill jag bara mysa ner mig och kolla på o.c. haha, att man aldrig tröttnar på serier..
 

lussebak!

Har ett sjukt jobbigt virus på datorn (ja, igen), så går det när man inte har virusskydd! Så bloggar därför på mammas dator. Också en anledning till varför jag bloggar så sällan..
Hur som helst så var förra veckan full av roligheter! Jobbade två dagar sen var jag ledig och åkte till stockholm med syrran. Vi skulle ju egentligen se George Ezra, som jag fick i födelsedagspresent av Emma, men han ställde in för några veckor sedan så vi får se honom i sommar istället. Men då vi redan bokat hotell och tågbiljetter fick det bli ett mysigt dygn i sthlm med shopping, god mat och godricka! Väldigt skönt!
I lördags blev det utgång i stan, hade faktiskt riiiktigt kul! Trots att man börjar lessna på Hedemoras uteställen.. Men det var väldigt roligt. Mycket folk och massa glada miner, det gillas!
 
Annars rullar livet på fort på fan, haha. Kan inte förstår att det är december och julafton om två veckor!!! Det blir första året jag jobbar hela jul. Eller inte julafton, röda dagarna och nyår. Men annars jobbar man ju varje dag. Känns dock skönt!
Ikväll har jag och mamma bakat lussebullar och längder/kransar! Dom vart såå fina! Imorgon väntas jobb liksom resten av veckan. I helgen ska jag julstöka i Borlänge med ett gäng saknade tjejer. Ska bli så mysigt så! Ska försöka ta mig till ikea i helgen också och köpa en sänggavel tänkte jag, vore så skönt att ha den till jul.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova, sinnessjukt trött efter alldeles för få timmar de senaste dagarna..
God natt!
 
 

Snälla tomten..