sjuk helg

Haha, vet inte ens vart jag ska börja. Helgen var helt sjuk.. Efter jobbet i fredags åkte jag direkt till borlänge med Julia och hittade lite smått! På vägen hem blev det bestämt att jag skulle ut. Åkte hem och packade väskan och fixade mig lite snabbt. Sen hämtade pappa mig så lämnade jag bara väskan och så gick jag över till grannarna. Ja, systrarna arvidsson! Vi förkrökade och hade supertrevligt! Sen gick vi vidare mot halvan och var väl där till stängningen. Då gick jag och Emelie och hämtade en platta öl och gick på efterfest. Blev gaanska kalas av all öl och dansade järnet, haha! Lite pinsamt nu när man tänker tillbaka, men va fan, haha. Vid halv fem var efterfesten slut där, men inte ville jag gå hem heller! Gick med ett skönt gäng till andra sidan gatan. Var väl där några timmar ich drack upp den där plattan(och ja, jag bjöd. Jag drack inte upp allt själv..) sen tunnade det ur på folk så var det bara jag och två killar kvar. Vid sju gick vi över gatan ännu en gång till en annan kille och där hängde jag hela natten. Vi lyssnade på musik och hade det gött. Jag var inte trött någonstans så blev ingen sömn. När solen gick upp satt vi oss på balkongen och solade till 13 ungefär, då gick jag och mötte Emelie så tog vi sällskap över stan. Hade i alla fall grymt roligt!

Nu ska jag göra mig llite lunch och fixa mig färdigt för jobb! Tackar mig själv för att  jag INTE gick ut i lördags som dte var bestämt från början. Hade aldrig orkar jobba idag då. Haha, uppdaterar mer när jag kommer hem i eftermiddag. :)

puss!


Nästa inköp

Det här ska jag köpa inom en snar framtid. Vilket betyder så fort jag fått pengar till det, haha! ;) Hoppas på att kunna köpa det mesta i maj i alla fall.. Lönen kommer imorgon men det är väl inte såå mycket så det räcker och bli över till annat. Tyvärr! Men dessa sneakers ska jag nog kunna köpa snart! Lär bara bestämma mig för vilken färg..
 
 
Ett par dösnygga Adidas Sneakers Originals
 
Ett par blåa RayBan Aviator med spegelglas, to diiie for!
En ny regnkappa som man också kan ha till jobbet och till vardags (den på bilden kommer från Tretorn).
 
Ett par låga converse, vita

wimpmusic

Om ni lyssnar lika mycket på musik via spotify som jag så vet ni att det bara är en tidsfråga innan det tar slut, att timmarna alltså är slut... Mitt premium tog slut för en månad sedan ungefär och man blir seriöst handikappad. Speciellt utan tillgång till spotify på telefonen.. MEN syrran tipsade om att jag skulle skaffa wimp. Jag hade aldrig hört talas om det (konstigt nog) men det visar sig vara nästan precis som spotify. Man har gratis på telefonen i 7dagar tror jag det är, men det är ju bättre än inget! :) Superenkelt att ladda ner och funkar lika som spotify. Dessutom kan man föra över sina listor (eller låtar) superenkelt från spotify till wimp.
 
Så om ni har samma "problem" som jag har så kan jag rekomendera wimpmusic starkt! Bra ljud och har ungefär lika stort utbud av musik som spotify har. Själv tycker jag nästan att wimp är snäppet bättre.. Ingen reklam har jag hört hittills heller, vilket är ett STORT plus! :) Dock är det också begränsad speltid, men då kan man ju bata skiffta mellan spotify. ;)
 
>HÄR< kan ni fixa ett konto, det enda man behöver är en mail. :)
 

Mrs. Carter

Något som får mig att respektera vissa artister (och kändisar överhuvudtaget) är när dom uttnyttjar sitt kändisskap och sina pengar för att hjälpa andra och uppmanar andra att göra detsamma. Det finns ju hundratals kändisar sin gör detta, men en del håller pengarna för sig själv medans barn går hungriga.. En som jag veerkligen respekterar och beundrar är Beyoncé Knowles-Carter, som är en av världens mest framgångsrika kvinnor. Hon kan vara den mest inspirerande kvinnan jag vet!
Hon har vunnit runt 17 grammys(!!!) men ändå verkar hon så jordnära. Vilket jag älskar! Ni förstår vad jag menar om ni kollar på dessa videor och bilder. HON är en kvinna jag verkligen skulle vilja träffa! :)
 
 

down undaaah

När man får meddelande av en bästavän på andra sidan jorden, då blir man bra glad! Vi pratade om hennes GALNA liv som jag inte ens kan föreställa mig.. Jag och tjejerna funderade först på att åka till Thai i vinter, men nu lutar det åt Australien i höst istället! Perfekt då det börjar blir grått och trist här hemma och vår och varmt där nere. :) Supersugen just nu så kollar på visum, biljetter och massa hostels just nu, haha! Hoppas verkligen det blir av, skulle vara magiskt!
 
Kankse man ska lära sig surfa också, huh? ;)

Hus i Höganäs

Tidigare under kvällen fick jag ett sug och kollade på massa hus runtom i Sverige. Drömde mig bort lite.. Hittade ett tokfint hus i Höganäs för nästan 8 miljoner. Men jag fastnade heeelt för det! Älskar i princip allt med det! Trädgården och den fina klängväxten längs med huset och växthuset, precis vad jag önskar i min framtida trädgård! :) Inne i huset är det väl inte det "typiska svenska" känns det som. Jag tycker det känns lite brittiskt/amerikanskt med det massiva träet i trapp, kök och dörrar. Men ändå kommer det där svenska in precis lagomt med en superfin punschveranda, bjälkar i taket och de gamla fina fönsterna. Både jag och mamma ääälskar det! Vet dock inte om någon av oss skulle kunna flytta till skåne.. ;)
 
Titta bara så fint det är! :)
>HÄR< kan ni läsa och se mer om tomten!
 

Sängliggandes

Det blev som sagt utgång i lördags. Lisa, Frida och Emelie kom hit och vi förkröka lite. Sen åkte vi väl sisådär 8pets i en cab(om man ens kan kalla det cab, en riktig skrothög! Haha) till halvan och tog en grogg sen direkt till hotellet. Inte supermycket folk och alla var ganska unga, men blev roligt ändå! :) Efter hotellet hade jag bestämt mig för att gå på efterfest. Men var helt ensam och gick väl tillslut på en fest på stan. Men ångrade mig sekunden jag såg folket där, haha.. Gick in på toan och gömde mig, sen gick jag hem!
 
Mådde hyfsat när jag vaknade och gjorde mig redo för kalas hos morbror. Efter det åkte jag med Emma och Anders för att hjälpa dem skruva ihop lite möbler från Ikea. Hann knappt klart med en möbel innan gallan spökade.. Fick ta två tabletter koch sen sov jag som en stock! Underbart skönt! :)
 
Kände av gallan från och till idag så har legat i princip hela dagen.. Lite segt.. Nu blir det i alla fall en mysfilm och en chokladbit! 
 

party 'til we feel high

 

picknick och vin

Alltså, haha. Lyckoruset är på topp! underbaaaart! Idag har jag fyndat lp-skivor på loppisen i ishallen, haft picknick-häng med tjejerna i sveaparken och solat. Nu sitter jag med ett glas vitt och väntar på att käka sen möta upp Lisa och förhoppningsvis Emelie. :> Denna kväll är bara gjord för att bli bra! Ska försöka välja lite kläder till kvällen nu sen duscha kroppen. Hoppas på att jag är brutalt sprängd och bakis imorgon.. ;) Dock ska vi fira kusin Jimmy som fyller 25år i morgon eftermiddag.. Haha, ajaa, tar det som det kommer! ;)
 
Hoppas ni har en suveräään helg!
Kan ju hur som helst aldrig bli tråkig med denna brutta ;)

alberta cross - low man

 
Alltså, den här låten är det bästa jag vet just nu. Så fin så jag dör. Lyssa bara, gör det.

bra dag!

Har börjat bli rutin för mig att ta en timmes promenad innan jag går och lägger mig. Runt 21-23 går jag ut och det är så himla skönt! Just för att det är så lite folk ute och man får vara ensam. Ensam med musiken, asfalten och den mörka himlen. Haha, låtet kanske lite cheesy, men så är de. Pallrade mig ju till och med ut igår när det blåste förjävligt.
Nu när jag var ute gick jag till statoil och sen vidare in mot stan för att kolla om det var nå liv. Gissa vad? Det var det inte. Förutom en polisbuss och någon epa var det inte mycket att komma med. Haha. Jag antar att man antingen sitter inne och kollar på Let's dance eller är på någon trevlig förfest.
 
Hur som helst så har jag haft en superbra fredag och jag hoppas helgen bjuder på minst lika bra dagar! :) Nu ska jag strax krypa ner i sängen och sätta klockan på 09.30. Lär duscha innan vi åker upp till ishallen vid elva. Ska bli såå kul tycker jag och hoppas på några rejäla fynd! Samlar ihop mina kontanter och hoppas på det bästa! :) Efter loppisen blir det en efterlängtad träff med några favoriter. Sen som sagt vin på kvällen! Och sol på det?! Kan ju bara bli bra!!!
 
God natt på er!
 
åhå, snart fyra år sedan. En femtonårig liten tös, innocent n sweeet!

kvällspromenad!

Den här dagen gick då fort! Vc imorse, sen städade jag och sen hängde jag med lisa. Vi handlade lite nödvändigheter och käkade pizza, trots allt fredag! ;) Sen åkte vi vidare hem till mig och kollade hotell i sthlm till Summerburst. Vid åtta åkte hon hem och jag kikade vidare på boenden.. :>
 
Precis ätit lite grann, mest för att vara social med mamma och hennes särbo. Nu drar jag på mig lite kläder och pallrar mig ut i det finfina vädret, haha.. Nejmen imorgon lovas det sooool hela dagen! Blir loppis och vin på det, grymt!
 

freeedag

Hej på er! Jäkla trist väder det är.. Hur som helst! Imorse knallade jag mot vc och tog prover, gick snabbt och bra. Så nu sitter jag med plåster på armen igen, hoppas att det inte bli något blåmärke bara, fortfarande blå på andra armen sen i tisdags..
 
Nu ska jag ta tag i städandet sen blir det ducsch och vänta på att Lisa hör av sig. Ska chilla med henne hela kvällen, grymt! Vi får se vad vi hittar på för tok. :>
 
Hoppas ni får en bra helg!
 
 
Någon som undrade vart jag hade köpt långklänningen jag lagt upp en bild på tidigare. Den är från Lindex, köpte den förra våren. :)

spontan vinkväll

Blev ingen lugn kväll för mig igår kan jag lova! Jag och Emelie körde på spontankväll! När hon slutat vid halv tio hämtade hon upp mig så körde vi igång och drack vin. Efter ett tag kom det tre trevliga grabbar och gjorde oss sällskap. Vi fick reda på att halvan hade stängt och det kändes ganska ovärt.. Men vi drack upp och bjöd dom på det vi hade. Och rätt som det var åkte vi med dom i 190km/h till Pingbo där en av killarna hade ett hus, tog väl fem minuter eller så? haha.. Vi kom dit, chillade, pratade och lyssnade på musik.
Skön kväll, fastän det var menat att bli katastrof.. haha! Vid fyra blev Emelie otålig så hon fixade skjuts hem till stan. Jag slagga på hennes soffa och sov inte många timmar.. Så nu är jag dödstrött och ska göra mig redo för sängen och soooova. 11.20 ska jag vara på vårdcentralen för lite prover. Är nervös, men det ska väl inte vara nå konstigt med de.
 
Och imorgon är det fredag igen! Blir troligen lugnt imorgon men på lördag är det loppis i ishallen, och så får vi se om det blir fest eller inte, det visar sig. :)
 
God natt! :*
 

bilder från helgen

Här kommer lite bilder från helgen! :)
 
Morgontrött vovve som INTE ville att vi skulle gå upp ur sängen. :*
 
Packade upp sommarkläderna och längtade tills jag fick använda denna skönhet!
 
En full chey som tror hon är cool. ;>
 
En bild från Min lilla mormor och jag.
 
Lunch på Smörgådboden, bakad potatis med räkröra!
 
Hittade massa gamla kort hemma hos Farmor och Farfar, så kul!
Här är det en av många släktträffar på Farmor och Farfars altan, haha, älskar Kristoffers sjömansdräkt!
 
Min fina faster och hennes dotter Hanna tror jag det är!
 
Kristoffer och jag, en sommar hos farmor och farfar :)

bruises on my arms

ujuj, det går inge vidare med bloggandet.. Men här kommer ännu en update! ;>
 
Måndagnatt fick jag ett gallstensanfall igen.. Kraftigt men gick över efter endast en tablett, tog bara 5 min så det var skönt! Sen natten till igår fick jag ingen sömn alls.. Tog maxantal av medicinen men inget hände. Så vid sju igårmorse åkte vi upp till Falun för att kolla med läkarna. Tack å lov hade det släppt på vägen upp. Fick ta blodprover och sånt där obligatoriskt. Fick prata med en läkare som kände lite på magen och kollade mina prover. Hade fått dåliga levervärden men inget som gjorde särskilt mycket då smärtan försvunnit. Vi fick åka hem runt elva men han sa att om det skulle börja igen fick vi lov att komma tillbaka då jag för det första inte kunde ta mer medicin och för det andra börja med operationen. Men jag har inte haft ont sen dess. Vilket är superskönt! Men jag och min läkare kom överens om att boka operation. Han sa att det knappt var någon väntetid (vilket jag tyckte var lite konstigt då min morfars fru opererades för ca 2år för det och då var det en väntelista på 36månader..) men att jag också blir prioriterad i listan, just för att jag är ung och har så ofta.
På fredag ska jag tillbaka till vårdcentralen och ta prover för operationen och kolla så jag klarar av det. Haha, mina armveck är helt blåa av alla stick. Ser hemskt ut!
 
Men idag har jag jobbat igen på Stureskolan. Skulle egentligen jobbat igår med men däckade så fort vi kom hem och hade ingen energi alls. Trivs verkligen med jobbet där och är en stor fördel att jag jobbar med Lisa! Nytta med nöje typ! ;> Vart så glad när jag cyklade hem efter jobbet och solen tittade fram och gjorde det hela eftermiddagen och kvällen, underbart! Trots blåsten.. Haha, höll på att blåsa av cykeln några gånger!
 
Dessa herrar gör mig sällskap ikväll. No complaints! ;)

we can build a spaceship

We can build a spaceship, come with me. And if earth is calling, close your eyes and let it be.

Sammanfattning av helgen!

Helgen blev riktigt bra, trots en fet bakfylla igår.. Men fredagen blev supertrevlig med utgång med ett härligt gäng, vi drog till halvan och det var faktiskt mer folk än jag trodde det skulle vara! :) Så det var kul. Lördagen var pest och pina hela förmiddagen/lunchen.. Vid fyra åkte vi ut till farmor och farfar och käkade lite mat och då började jag sakta med säkert piggna till, tack å lov! På kvällen blev det mys hemma i soffan framför en film med en skål popcorn. :>
 
Idag blev det en liten roadtrip med systrarna Arvidsson och Emma till Horndal för att kika in en liten inredningsbutik, Min lilla mormor och jag! Väldigt liten, men charmig affär som låg på en privat gård. Bra priser var det också!
 Sen åkte vi in till stan igen och lunchade på Smörgåsboden. Jag tog bakad potatis med räkröra, dögott! Sen dorg jag och Emma hem till pappa igen och fikade med dom och Annsofie som tittade förbi. :) Annars har jag bara slappat hela dagen då jag fortfarande var lite sliten från i fredags..
 
Nu har jag typ precis kommit hem från en liten kvällspromenad. Blev en kortis då det började regna. :< Men var skönt med lite frisk luft! Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och lite samcro. Imorgon väntar jobb på skolan och sen blir det att hänga med Lisa! Imorgonkväll blir det spinning också, gööött!
 
Hoppas ni haft en bra helg! :*
 

FRIDAY; welcome back you sexy bitch

Ja va fan, fredag igen! Ikväll blir det utgång med några favoriter. Grymt!
 
Nu ska jag ta mig i kragen och städa rummet. Sen fortsätta med lägenheten så gott jag kan. Ska även packa väskan till pappa då jag egentligen ska dit ikväll men då ska jag ju ut så åker bara dit och lämnar väskan där. :) Ska bestäma vad jag ska ha på mig ikväll också.. Det tar ju sin lilla tid som vanligt!
 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Blir antagligen bakishäng med vovven hos pappa. Så åker vi nog till Farmor och Farfar på eftermiddagen! :) Hoppas ni får en bra helg i alla fall, OCH INGE SNÖ!!!
 

tills döden skiljer oss åt

 åhåå, dunderskön låt! :D Lyssna och njut!

2013-04-11

Jag var ju som sagt hos doktorn i tisdags. Vi kom överens om att han skulle ringa om 4 veckor och se hur jag mådde då. Eftersom jag har lite att tänka på angående operationen.. Om jag gör det finns det inte garantier att jag kommer bli 100% bra, det går ju heller inte att göra om den eller att få den ogjord. Men han sa också att om jag skulle få ont i igen så skulle vi åka in till Falun direkt så skulle det bli en akut operation. Haha, tror ni inte jag får ont samma kväll? Vid 21 på tisdagen fick jag ont igen och hade ont ända tills igårkväll då det släppte med hjälp av medicin. Men jag ville inte åka in. Kände mig varken redo eller pepp på operation. Jag sa att om jag skulle ha ont i dag också så skulle vi åka in. Men idag mår jag bra igen! Lite öm, men dte är som vanligt. Men nästa gång blir det troligen att åka in. huh, vill ha det gjort bara! Vill inte sova över på sjukhuset. Har aldrig haft problem med sjukhus, förns det är jag som ska ligga där.. Men, bättre att göra det nu och få det gjort!
 
Hur som helst! Lisa kom förbi på förmiddagen och fick mig på humör igen. Att man kan bli så glad av en människa. Mina vänner är bäst! :* Vi pratade om helgen, om valborg och massa annat som ska hända framöver. :) Mysigt och trevligt som vanligt var det i alla fall! I helgen åker jag till pappa och får kramas med min prins! Men imorgon blir det troligen utgång om jag inte blir sämre i magen.. Hörde också att våren skulle komma på riktigt i helgen? Hoppas verkligen att det stämmer, sol och 20 grader? JA tack!!!

Falun

Kom alldeles nyss hem ifrån Falun. Hade tid på kirurgiska mottagningen klockan 14.00 så åkte vi vid ett. Var fan hopplöst att få parkering!! Hittade en plats efter att ha virrat runt på flera olika parkeringar vid sjukhuset i tjugo minuter ungefär.. Hade en jättebra dansk Läkare som förklarade allt vad ett ingrepp skulle innebära osv. Tar upp det mer en annan gång!

Efter mötet med doktorn tig jag och mamma en fika och sen åkte vi mot Plantagen och köpte lite frön som vi ska så i vår. Vi var även in på jysk, Rusta och ÖoB, hittade lite smått på alla butiker. :)

Nu är jag helt slut! Så ska bara ta mig lite att äta sen lägga mig och kolla på Sons of Anarchy, fy fan så skönt!


helgen

Nej ni, jag tror jag misann hamnat i en liten svacka när det gäller bloggandet.. Hoppas ni inte är alltför ledsna. ;)
 
Helgen blev ganska lugn även om jag var brutalt vinsugen. Underfredagen gällde det bara att göra klart i köket, vilket blev superbra och fräsht! Är bara smågrejer kvar som ska göras, som att sätta upp gardiner och tavlor. Vi funderar även på att möblera lite, men vi vet liksom inte riktitgt hur.. Men ja, det visar sig! :) På kvällen gjorde jag och mamma en god middag och kollade på Let's dance, mysigt!
 
Lördagen fortsatte vi att plocka lite i köket och sen åkte hon till Ludvika över natten och jag åkte och träffade tjejerna. Jag och Lisa köpte även thaimat men så blev det melon, jordgubbar och smält choklad till efterrätt! Var riktigt gott och supertrevligt. :)

På kvällen blev jag rejält rastlös och försökte få med mig någon ut men ingen var sugen eller hade tid.. Så jag gick hem till storasyster och drack lite med dom och pratade i flera timmar och allt och inget! Gick hem runt 12-1, så blev där ett bra tag!
 
På söndag tog jag en promenad till pappa med Emma. Blev lite gofika och mys med vovven som satt och nicka vid köksbordet för han var så himla trött men ville även vara med. haha, sötnos! Sen åkte vi och kollade på Martins nya lya vilket var asschysst! Passade honom som handen i handsken! :) Efter det blev det en tur ut till marken som  Annsofie och Henrik köpt och där dom ska bygga ett nytt hus i framtiden. Kollade på marken och den "nybyggda" stranden som dom kommer få ha som privet tillsammans med grannarna. Kommer bli ett paradis när allt blir klart tror jag, herrejösses! :)
 
Oj nu blev et ett långt inlägg.. Men nu ska jag i alla fall stoppa lite mat i magen och sen gå mot gymmet för ett spinningpass med systrarna! :)
 
 

update!

Nu var det tyst här i bloggen, men händer så mycket just nu så har knappt en tid ledig för bloggandet. Sen jag skrev sist har jag festat med mina favoriter och dansat rumpa på hotellet. Hamnade sedan i vhyttan och chillade där med ett skönt gäng en stor del av söndagen, sen åkte jag hem och hade bakishäng med syrran i solen. :) I måndags blev det lunch i storasysters sommarstuga, vi åt underbar lax, potatis och massa annat gott! Sen i tisdags började jag och mamma med vårt projekt i köket. Så nu har vi målat med grundfärg och en riktigt färg, dock ska det målas en gång till + alla lister längs golvet. Men det får bli imorgon! Nu är jag nyduschad och vi ska ta oss lite kvällsmat framför en film! :) Imorgon förmiddag ska jag ta massa blodprover och skit på vårdcentralen här i stan. Nästa vecka väntar besök i Falun, börjar bli riktigt nervös!!
 
Till helgen så får vi se vad som händer, har inte bestämt mig om jag ska till pappa eller inte.. Känner att jag vill göra klart allt i köket innan jag åker iväg. På lördag kanske det blir att träffa ett gäng härliga tjejer, förhoppningsvis! :)
 
Vi hörs, snart! ;)