hah, jävla tönt!

ja, har nyss blivit förhörd på matten och det är ganska okej. jag klarar det mesta tror jag iallafall! Har också målat på nytt fräscht nagellack på både tå- & finger naglarna! det är lite rödrosa typ smultron/hallon färg! Jag gillar den skarpt!
Fick nyss också reda på en sak som jag stör mig på, stör mig på ganska rejält. Tänker dock inte skriva vad, men det är jävligt töntigt. Speciellt för någon i din ålder..
Men nu ska jag titta på ett avsnitt av the hills, kolla på kläder tills imorgon, duscha och sova! :)

kyssie!

söndag!

ja, jag vaknade imorse (halv elva) av att det ringde, men orkade inte pallra mig upp för att svara. Men jag kunde då inte somna om. Så var bara att gå upp, +att det ringde på dörrklockan! Så gick och öppnade så stod johannes där. Han säljer aftonbladet på söndagar så då köpte jag det. :) Efter det satt jag på mig shorts och tubtop för att läsa tidningen i det strålande vädret på ballkongen, med ett stort glas kall juice. Det var riktigt härligt! Sen kom emma och kristoffer hit, så vi satt och glassade hela förmiddagen, ända tills klockan tre typ. Vi gav också mamma hennes mors-dag present vilket var en liten nalle med en tröja där det stod ' världens bästa mamma!' på +en biokväll med oss två! Sen åkte vi iallafall till brunnsjöliden och slog oss ned på en filt i gräset för att kika på hedemoras herrar! Solen stekte och tyvärr gick det inte så bra för herrarna. Det slutade 1-0 till motståndarna. menmen, fick lite bränna på mig iallafall! Kanske inte så lite heller! :P
Nu på kvällen åkte emma, anders och krille till lappens och köpte hem lite glass! mums, åh twister är oslagbar alltså!
Sen har jag pluggat lite nu också, men fattar noll. Prov imorgon och jag kommer faila, hårt! Kanske får jag mitt första IG nu, vem vet! äh, känns dock lite smått onödigt att slita nu i slutet.. ;) liksom betygen sätts på onsdag, så marika (min mattelärare) hinner säkert inte ens kolla på mitt prov innan. haha, man kan ju hoppas!
men nu måste jag fortsätta lite med matten, kanske skriva min novell också.. hm, låter bättre än matten iallafall, mycket bättre! aja



hare braa
puss!

Metro Station - Kelsey


fotbollshelg

har varit riktigt skön dag idag alltså! jag mötte ju lisa vi brunnsjöliden och kikade på krille när han spelade fotboll. Vi kollade också med emma & anders. solen stekte som fan! var grymt varmt. herregud!
efter det gick vi till lappens och käkade pommes och njöt som faen! hahha, lisa 'fick ta lite skit' också! HAHAhaha ja, det var kul. inte för henne, men för mig, hahah!
så kom amanda också, vi köpte glass och sen vid sju cyklade jag hem till kristoffer och så kikade vi på robinssonfinalen och så. Tyckte dock att jarmo eller anna(?) skulle vunnit!
aja, emma och anders skjutsade sedan hem mig vid tolv så ja, nu är jag hemma! :)

imorgon blir det att ssschteka! haha, måste få bort min bond-bränna som jag fick idag när vi kollade på fotboll.. haha!
blir ju fotboll imorgon igen! klockan tre, igen. så ja! väärsta fotbollshelgen för moi. men jag klagar inte! :) hade fett kul idag med lisa. vi såg också en kille, en liten kille, en liten fjortis kille. som spelade i motståndarlaget, haha! & det visade sig att lisa hade han på msn! HAHAHaha, jadu. what a small world!
nu blir det iallafall sova om jag ska hinna steka något imorgon! hahahah ;)

peeeace!

soooool

åh, underbar dag! solen skiner och det är sommar fan! jag har också räknat ut att det är 6½ skoldagar kvar för mig nu. galet skönt är det! +att studentfester älskar jag! så på fredag har jag tagit ledigt halva dagen för att kunna gratta studenterna jag känner! :) I veckan blir det att gå upp på stan och köpa något mer att hänga runt martins, johannes & emelies hals. :) Jag blir ju den enda som 'representerar' våran familj. Eller jag vet inte om pappa kommer, jag tror det men ja. Min mamma åker till Ludvika på studentfest hos min låtsasbror. Och emma jobbar. Men jag ska bara vara på en studentfest då, martins.
På kvällen där ska jag och mina fyra närmsta tjejer grilla hemma hos mig. Vi tyckte det passade nu som ett avslut på vasakolan, eller vad man ska säga. +att vi får vara ensama här så det blir skönt!

nu sitter jag och lyssnar på markus krunegård, han är så somrig tycker jag! Ska strax börja klä på mig och göra mig i ordning, för jag ska möta lisa så ska vi kika på match med emma (&anders?). kristoffer spelar & jag har inte sett en fotbollsmatch på flera år tror jag. Alltså live, så det blir kul!
så nu ska jag ta en date med duschen tror jag, sen fix sen möta lisa på brunnsjöliden tjugo i tre!


här är kläderna jag köpte i stockholm också,
älskar skorna galet myycket!

Akon - Beautiful


glassss

ja, jag gick och mötte upp lisa vid tre. vi gick till lappens och käkade lite glass. Satt där en bra stund sen gick vi till ica för lisa ville ha munk! men ikke, vart en till glass! sen gick vi till hemköp och köpte tuggumi! efter det gick vi mot stan. vi mötte frida och julia! men jullan skulel fortsätta till hennes syrra. så jag och lisa följde med frida och köpte lite godis! efter det gick vi en bit sen gick jag hem. Vi grillade och myste på ballkongen. sen kom daniel och ida förbi en sväng också! men nu ska jag ut en sväng!

pusss!

stockholm med niorna

hemma i kära hedemora nu igen. ja faktiskt. jag är fan glad att jag bor i hedemora, eller nja,. alltså jag är glad att jag är uppväxt här osv. självklart älskar jag stockholm. men man känner fan på en gång när man komme rut dit på gatorna hur stressad man blir. iallafall jag. men vem vet, kanske blir jag som slutar där en dag. aja, men man uppskattar dom tripper till stockholm som det blir, vilket bara är några gånger om året.

anyway, vi kom iallafall dit och käkade vi drottningholmsslott! På bara en timme var man ju med om ett och annat. Blev kallad hora, bitch, fjortis osv. av några kaxiga blattar. Busvisslad av några äckelgubbar och en del till.
Men vi hade kul ändå, haha! Sen bar det av till tekniska- och polis-muséet. Det var ganska kul, liite tråkigt, men ja. :P
efter det parkerade vi bussen och sedan gick jag och brudarna (julia, isabelle, lisa, ranja & linnéa) in mot stan och shoppade lite. Jag hittade;

ett gult linne med knappar på sidorna, h&m 198:-
ett svart/vitt randigt linne, h&m 69,50:-
ett par stora silverörhängen, h&m 20:-(rea)
ett par vita tygskor, h&m 129:-(!!)
ett hårspray, h&m 29,50:-
(jag lägger upp en bild sen)

sen hann vi knappt med nå mer, så vi började gå mot gröna lund. vädret var helt underbart och studenterna firade och spelade högt på flaken i stan och det kändes verkligen att det snart var sommarlov!
när vi kommit till gröna lund vart det första bästa karusell (vilket var vilda musen) and so on. :)
Precis när vi ställt oss i matkön började det ju såklart regna. och det slutade inte heller, det fortsatte typ hela kvällen. Det var ju ett minus, men vafan. Vi hade skitkul ändå! +att jag, lisa & hampus åkte fritt fall!! haha, fy fan va stolta vi var/är! Dock fick jag slita in lisa, bokstavligt talat. haha! hon tackade mig efteråt och så gick hon och köpte ett kort! så stolt var hon!

nu ska jag ut och sola en stund, sen ska jag ta en snabb dusch och sen käka glass på lappens med lisa!

laater!

bal

ja, jag och lisa åkte upp till garpenberg med mamma och kikade på bal! åh, så fint det är. Jag kollade speciellt på martin, johannes, emelie & lisa! & jag tycker alla dom var några av dom snyggaste! ohja
efter det åkte vi och handlade lite till imorgon. Sånt där nödvändigt som godis och cola ni vet! ;) haha
aja, sen skjutsade vi hem lisa och vi åkte hem till vårt. Nu ska jag kika vidare på the hills! sen blir det en tidig kväll för mig om jag ska orka med imorgon!

kyss!

27/5 2009

Ditt namn? emelie maria hedlund
Födelseår? 1993
Hur lång är du? ca 160
Spelar du något instrument? nej
Dina första tankar när du vaknar? fyfan va jag hatar skolan
Är du hungrig? lite
Vart befinner du dig just nu? på mitt rum
Biter du på naglarna?  ibland
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? svarta
Är du bra på? skratta!
Har du några husdjur?  ja :)
Är du singel? yes
Vad heter din farmor och farfar? Ingrid & Erik hedlund
Vem är snyggast? finns några!
Vem vet mest om dig? brudarna
Vad vill du ha just nu? sommarlov!
Ditt mål i livet? att resa och vara lyklig sen ja, leva bara!
Rädd för? småkryp i alla dess former!
Hur gammal är den äldsta person du kysst? 19
Har du någon vän du känt i 10 år? många ;)
Har du körkort? nej
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? om jag skulle vara kille, andreas tror jag!
Pepsi eller Coca cola? coca cola
McDonalds el. Burger King? McDonalds
Sjunger du? när ingen hör
Vad har du för skostorlek? 37
Har du haft sex med fler än 1 person på samma gång?  absolut inte, haha
Vill du gifta dig? kanske det
Är du en hälsogeek? nej
Kommer du överens med dina föräldrar? oftast :)
Din hårfärg och frisyr? mörkbrunt & ganska långt, vanligt och tråkigt.
Skorna du hade på dig idag? svarta tygskor
Grönan eller Liseberg? vet inte
Vad sover du i? tröja & trosor
Kläder du hade på dig idag? mörka jeansleggings, vitt levis linne en stor marinblå kofta
Favoritfärg på kläder? svart
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? massor, men jeansjackan ligger på topp!
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? inte så mycket.
Har du rosa kamouflage-kläder? nej
Har du haft sex med någon du inte velat? nej
Tatueringar du har? Noll
Piercingar du har? Öronen ?
Har du glasögon? nej
Hur ser din plånbok ut? svart med en "silverbricka" på
Din perfekta Pizza? räkor, annanas & skinka
Randigt, rutigt eller blommig? randigt
Har du haft sex med en kompis? nej
Favoritårstid? Sommar!
Favoritmat och dryck? vet inte
Favoritdjur? katt
Favoritparfym? just nu? My givenchy dream
När ska du festa nästa gång? vet man aldrig!
Vad köpte du senast? godis och cola tills imorgon!
Hur mycket pengar har du? löst? tusen kanske
Hur svarar du i telefonen hemma? Hej, de är emelie?
Hur svarar du i mobilen? hallå?
Vem ringde du senast? lisa
Senast kramat? pappa
Senast pussat? någon hos julia
Senaste hånglet? någon hos julia (kommer fan inte ihåg)
Senast haft sex med? 'han
Sov du ensam inatt? ja
Vem sov du senast med? jadu
Vad gjorde du kl 08 imorse? haha, sov...
Vad gjorde du för 15 min sedan? satt vid daton
Det sista du sa högt? ah, okej vi ses imorgon!
Det senaste någon sa till dig? jaa, den var på toaletten. det gör vi hej då
Vad ha du druckit idag? Vatten, mjölk och juice
Vad var det senaste du åt? mat
Vad är det för färg på din ytterdörr? vit hos mamma, blå hos pappa
Vad är det för väder hos dig nu? molnigt, men ganska varmt!
Godaste glassmaken? salt-lakrits och viol
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ah
Sover du tungt? som fan
Drömmer du mardrömmar? nej, väldigt sällan
Favoritklädsel? leggings
Vad ser du om du tittar till höger? min balkongdörr, en stol och min tv
Vad ska du göra härnäst? titta på the hills
Humör just nu? trött men ändå exalterad!
Favoritgodis?  choklad, utan tvekan!
Har du kysste flera personer under en och samma kväll? ja
Sommarplaner? p&l, norn, brudarna, träna och ha det underbart sommrigt bra!
Hur många kuddar sover du med? 2-4, det är olika
Morgon eller nattmänniska? nattmänniska 
Har du dåligt morgonhumör? ibland
Är du kittlig? faktiskt inte
Snarkar du? tror inte det
Stjärntecken? våg
Stökigt el välstädat? whatever
Längtar du mest efter just nu? sommarlov & p&l!
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? känner knappt några döda, men sven eller mats då?
Vad väntar dig om 10 år? you tell me?
Har du gjort en 2:a i skogen någongång? haha, nej!
Vad luktar det just nu om du sniffar lite? inget
Saknar du någon nu? ja
Snus eller cigaretter? cigaretter
Vill du ha barn? någon gång, ja!
Hur ofta loggar du in på helgon? aldrig
Längtar du till din nästa födelsedag? gör jag väl!
Är du snäll? alltid ;)
Är du blyg? ja, men mindre nu än förr iallafall!
Tycker du att du har fin dialekt? uh, inte särskilt.
Favoritfärg? de flesta
du spytt i någons knä? nej
syskon och deras ålder? emma 22, sofia 27?, Daniel 33?, Ann-sofie 42
Klädaffär? h&m, gina & vero moda
Senaste skola? Vasaskolan?
Klass? 9F
Tycker du om fester? älskar?
Tycker folk du är snygg? ingen aning
Är du en gottegris? haha, ibland
Är du modig? sometimes
När drack du sprit senast? hos julia?
Dildo eller äkta vara? hahahha!
Har du använt någon hårprodukt idag? hårspray
Har du bråkat med någon idag? njea
Vad har du för planer till helgen? vet inte riktigt, var amed brudarna? :)
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18!
Är du sugen på något nu? jaa
Är 50 cent bra? njae, ibland så
Har du kvar dina barndomsskivor? Några
Brukar du bada i sjöar om somrarna? jarå
En film? ingen film, the hills!
Vem får en kram? dom som vill!
Vem får en puss? fråga får du se!
Brukar du läsa horoskop? ibland
Sprit, cider, vin eller öl? spelar ingen roll
Kan du baka bullar? tror det!
Bläck eller blyerts? blyerts
Katt eller råtta? katt
Hund eller katt? Katt
Sängstorlek? 120!
Müsli eller corn flakes? jadu
Hur ser du ut idag? trött.
Vad såg du senast på tv? house
Tycker du om din pappa? ja
Vem i din släkt pratade du senast med? mamma

skolarbete


idag visade vi vårat projekt omdrogen LSD.
Vi skrev en rap-låt & gjorde en video.
haha, enjoy!

modeblogg?!!

hej allihopa,

idag har det varit en vääldigt lång dag. & jag längtar bara till onsdagkväll och torsdag!
Imorse när jag skulle in på bloggen funkade det inte, såklart.. Sen kom jag försent till hk;n. Dock är der tyvärr inte första gången det händer. Jag gjorde iallafall min provmiddag, vilket jag trodde skulle gå åt helvete rent ut sagt! Men det slutade riktigt bra faktiskt! Kerstin(min lärare) tycker jag är på topp när det gäller praktiska, och det var riktigt skönt att höra!
Sen forsatte dagen och sen på spanska hade jag gjort så dåligt ifrån mig förra veckan på läxförhöret, så jag måste nu göra om dte imorgon för att inte sänka mig. Ja, det är ju lite drygt. Så jag har det tills imorgon +ett jävla matteprov som jag gjort, hm va är det tjugo tal på? och jag kan inte ett piss, seriöst. vill bara krypa under täcket och gråta. Vill verkligen inte. Och ja jag vet, det är ju bara att plugga? men va fan. är inte så lätt. mina absoluta värsta ämnen, hmm.. kill me?
äe, nog om det!

igår träffade jag ju Linnéa! Brun och snygg var hon också. Skönt att ha henne hemma igen. Jag och Lisa var uppe på stan vid lunch också och mötte christina(hennes mamma) och hon är brun som en jävla pepparkaka! haha herregud ja
sen gick jag och tjejerna och köpte cola och glass. Det lockade verkligen i det fina vädret!
Några av dom nämnde något om att jag skulle ha en modeblogg? hm, låter faktiskt ganska kul. Så bli inte förvånade om det plötsligt kommer massa inlägg om mode och sånt! ;)

nu måste jag sätta igång och plugga om jag ska klara av det här.

puss!

24 maj!

ja, idag fyller ju martin 19år, stort grattis! så jag har varit där två gånger idag och grattat honom. och jag tyckte jag hörde att dom pratade om dylan, att han också fyller idag, kan det vara sant tro? :) träffade också martin's tjej, grace! riktigt härlig tjej! :)
iallafall har dom fått så jääävla underbart snyggt hemma där! Är ju fortfarnde lite jobb kvar, men herregud ! Liksom gjort om ett hus från typ grunden på typ 4månader är ganska skapligt! Men är ett drömhus iallafall!
Nu, är jag hemma och funderar på att gå ut och gå. eller bara stanna hemma och fixa tills imorgon. Men är så sugen på att gå ut och gå så det är inte sant!

ja, juste linnéa är HEMMA! :D wihu, det har gått ganska fort ändå. Men ska bli jäkligt kul och skönt att träffa henne igen! Vi har väl båda en hel del att berätta också.. ;) Så längtar tills imorgon! 
Kommer bli en riktig rolig vecka! eller nja, inte i skolan eftersom jag är ganska efter och så men ja. imorgon ska jag, julia & lisa spela in våran video, äntligen! blir nog hela dagen. tisdag blir som vanligt. onsdag ska jag kika på bal. Man känner ju ganska många i år som går. Ska kolla på martin och johannes framför allt! Sen går ju emelie(linnéa syster) och lisa i min klass ska väl gå med henne pojkvän tror jag? :) så blir spännande! fick se lite bilder från min låtsasbrors bal också, han var så stilig så! :)
anyway, torsdag blir det stockholm med niorna, vilket kommer bli gryymt & fredag ledigt! men kan ju inte direkt slappna av än. har väl några prov och 'tentor' som ska vara inne.. men är fan inte långt kvar nu! 9½ skoldagar kvar för mig nu! inte alls långt! hihih
inte långt till p&l heller! oh my va tiden går fort. snart är det väl vi som ska på bal! :') Dom här tre åren på vasaskolan har gått så jääävla fort! Så dom kommande tre åren på gymnasiet kanske också går lika fort! Efter studenten och allt blir det iallafall usa, det är ett som är säkert! ;) haha
nu blir det nog ingen promme iallafall, blir istället att fixa inför imorgon. sen kanske kika lite på the hills och sova!

pussss!

dop

sitter här med isabella. hon kom typ nyss för pappa & cath åkte nyss någonstanns. Dom skulle 'ut och åka' sa dom. så ja, jag vet inte riktigt. :P
Idag har jag iallafall varit på dop för min kusin Ida. Hon var jättesöt och snäll! Sen kom jag väl hem runt tre. Då käkade jag med pappa, cath och emma. Sen kikade jag på the holiday, ååh den är så mysig!
imorgon blir det att åka till martin och fira honom, han fyller 19år! Sen kanske det blir att spela in våran musikvideo eftersom vi inte orkade det i fredags! ;) ja, jag får höra med lisa och jullan. Måste ju vara klart till tisdag. 
onsdag blir det att kika på bal, torsdag stockholm med niorna & fredag leeedigt! : D

nu ska jag vara lite social,
lateeeer

fredag, 22 maj

åh gud va min kropp har fått stryk!
för det första igår när vi hjälpte min syster och hennes familj med deras flytt, vilket gick jättebra! Men att springa upp och ner med tunga kartonger och saker tär verkligen på kroppen! Jag kände lite igår hos julia att min rygg värkte lite. Men ni vet min rygg. Inte den bästa. Måste verkligen gå till skolsyster innan skolavslutningen! Måste vara nå fel. Får också ont i nacken om jag skrattar mycket. aja, och så inatt nångång fick jag kramp i mitt ben! :( fyfaan vad jag hatar det! gör så jäävla ont! har fått så två gånger nu och det blir efter mina vader har (över)ansträngt sig. man vet liksom inte vad man ska ta vägen, kan ju inte skrika ut mitt i natten heller.. ;P
Så nu på morgonen gick det väl lite sisådär att gå på det, men nu är det okej! men ryggen är värre, äh jag vet inte vad det är.. Blir att gå till skolsystyster på måndag iallafall!

nu ska jag fixa lite frulle & kika på the hills! längtar gaalet mycket tills ikväll, jag åker till pappa och förhoppningsvis blir det kebebrulle & cola, fyfan vad gott!
ajaa, laater



gillar min nya tröja skarpt

& fickan på bröstet är pricken över i;et!

' blötttt

åååh, har preciis kommit hem! och har haft väällldans kul ikväll. dock lite mindre kul på slutet.. menmen, det är sånt man får ta!
kvällen har annars varit skiiitkul! Vi tjejer, dvs. jag, julia, lisa, isabelle, frida, evelynn, madde, ida, sara & ranja! Åt först lite sen gick vi ut på verandan och rökte vattenpipa och drack lite. Sedan kom lite pojkar och stimma, hahah!
ajaa, vart en hel del dans och kyyyyssar lär jag säga. 'ahhaha!
dock är jag fortfarande lite kalas..  men sängen lockar så otrlologt mycket nu så ja, ni förstår..!

 god natt & tack för ikvällll!

grillfeest

ska strax ta en dejt med duschen och sen fixar mig inför kvällen. När jag är klar drar jag till jullan och fixar vidare där!
vid halv elva i morse åkte jag till syster ann-sofie och hjälpte dom flytta. så har haft fullt upp idag! haha, svettades som en gris! uh, aja. nu måste jag sätta igång!

kysss & smek


' alla gillar brudar

ja, jag lägger ut en bild på mina inköp för dagen.
kommer användas imorgon kväll vill jag lova! Men först ska jag ju hjälpa ann-sofie imorgon som sagt med deras flytt. Sen ska jag försöka dra mig hemmåt runt halv fem, fem. Ska inhandla lite och sen runt sex drar jag till jullan och hjälper henne fixa lite inför kvällen. Sen vid sju kommer nog resten av gänget! :*
Blir nog en perfekt kväll, trotts att linnéa (som är i turkiet!) inte blir med.. :( uh, ja. & får hoppas på att vädret är på topp!
men nu ska jag nog ta och plocka ihop på mitt rum igen eftersom det är stökigt, igen.
Sen blir det att smörja in mig med min nya brun-utan-sol & sedan sängen!


natti natti

borlänge

idag hade vi två lektioner, spanska och idrott. Efter det gick jag och lisa till henne och hämtade hennes plånbok. Sen hämtade mamma oss och så fixade jag mig lite här hemma sen bar det iväg till borlääänge!
Men nu har vi kommit hem och ja.
Jag köpte;
ett par jeanslegging, hm, 198:-
bh & trosor, hm, 129:- &  49,50:-
en vit/blå randig tröja, hm, 98:-
en bus-kräm, kicks, 160:-

lägger nog ut en bild sen!
men nu ska jag och lisa ut och ta en promenad och ringa lite ;)
imon blir det flytta och ha grillfest/födelsedags fest!

aja, kyssss


control yourself

måndag och tisdag och gått fort. Idag hade jag np muntligt i engelska med amanda och jens. Gick bra tycker jag!
Sitter nu och kikar på lite kläder på internet. Längtar rejält tills imorgon, då jag & lisa åker med mamma till borlänge. lisa & frida som fyller 16 år idag! stort grattis ;* Så på torsdag blir det att fira tösarna. :)
Efter shoppingen imorgon kanske vi åker vidare till ludvika (om lisa går med på det) och tar en fika hos mammas särbo. Men det är ju bara kanske. :)
Vädret idag har varit ganska kvavt men molningt. Får se om det blir regn, men det klarnar ju faktiskt upp lite då och då. Så vi får hoppas att det blir toppenväder på torsdag!
ja, det blir ingen sovmorgon för mig på långa vägar.. haha, nej då! men jag ska hjälpa ann-sofie & hennes familj med att flytta ner till huset. Så då ska jag vara där 10.00. Men det ska väl gå bra, bara jag får sova på fredag. ;) Dock ska jag, lisa och julia göra vår musikvideo då. haha, det är ett skolarbete om droger, så vi gjorde en "rap-låt" om LSD. haha, kanske lägger upp den sen! ;)

nu ska jag nog städa upp på mitt rum lite. Om jag ska våga släppa in lisa imorgon får jag ju lov, haha ;) Sen så ska jag måla mina naglar. Har nyss tagit bort det gammla och klippt/filat dom. Så nu fattas bara lacken!
Efter det så ska jag plugga spanska.. uh. Gjorde det igår med! Liksom två spanska läxor på en vecka, det suger verkligen. aja, finns inget att göra åt det. Nu är det inte tid att bli sänkt iallafall. Som tur är det inte lika svårt som det var igår. Sedan vid nio blir det nog att mysa framför house!

pusssas!

söndag

ah, har nyss kommit hem från "en promenad med jullan". hahah! ah, det var najs i alla fall. ;>
ska strax sova, men tänkte berätta lite om min dag först. :)

i mitt hus får man fan aldrig sova., emma ringde och väckte mig, och jag som inte kan somna om.. aja, hon kom i alla fall hit och sen ringde min andra syster, ann-sofie och sa att vi gärna fick komma dit om vi inte hade något annat för oss. Så jag, emma och mamma cyklade dit med lite fika och blommor, och beklagade sorgen. Sedan hjälpte vi dom i nya huset. Kommer bli så jääkla snyggt. Kanske lägger upp lite bilder sen hur det blev om jag orkar. ;)
vi fikade och grillade korv och hade det jätte mysigt! :) Sen strax efter sju åkte vi hem. Så sen dess har jag suttit vid datorn, kikat på en film och så duschat och gått på 'promenad'. :)
nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon. slutar halv 2 också, så det ska blir mer än skönt, aja!

sov gott!

Bilder från grillningen!

Kommer lite bilder från i fredags!
enjoy;

jullan & ranja


sara, ranja & ida


linnéa & ranja


sara & julia


vattenpipaa<3


jullanbabe & jag


saaaraa


liiisa


ranjabeeejb!


jag & linnéa


sara, julia, ida & ranja


jag & linnéa
jag & linnéa

brudaaaar<3


snygglisa!


julia & idaa


linnéa & lisa


juliiia


lisa & jag


liisa & jag


sara, jullan, ida &  ranja


Vart en hel del bilder men aja!
Hade skitkul med er snyggingar<3

:'(

vila i frid sötnos, de är du värd!
<3

when I close my eyes it's u i see, but i don't want too

ja, imrose vaknade jag av katten som mjaoua och 'hoppa' i sängen. så efter sju timmars sömn kunde jag inte göra annat än att gå upp, för jag suger på att somna om. speciellt när det är ljust..
i alla fall åkte jag med emma till pappa en stund. vi käkade lite donken och kollade på boggieman. Sen fick jag skjuts av pappa hem. :)
Sen har jag bara suttit här och tagit emot massa bilder från igår (jag lägger upp dom när jag fått alla!).
Är lite halvglad sådär också. En bekant till m ig är på sjukhus och ja.. :(

Ikväll blir det nog att vara hemma. ska käka middag nu

pusstjaa


rise up

har nu kommit hem, fast har vart hemma ett tag, var väl hemma runt ett eller nått.
ja, kvällen va assrolig till en början, men som de flesta kvällarna slutar det ganska kasst..
Hemma hos sara var det i alla fall jättekul och vi grillade, dansade haha & rökte! skitkul, måste göras om så vi kan göra vårat videosvar till doglover! ;) haha
Sen stack vi upp på stan vid nio-tio? så träffade vi på lite mer folk. Gick in på en fest men vände direkt i hallen, haha!
sen har vi väl varit på konsommuren med alla andra, sad but true..
var hemma hos julia en stund också! men kvällen var värd i alla fall! speciellt hos sara! :D
aja, nu ska jag nog sova. är skittrött!
bilder kommer nog imorgon! ja, vet inte vad som händer imon heller.. om man drar ut eller något sånt? ah, vi får se helt enkelt! nu väntar en varm och go säng!

go natt!

fredag' grillning

lallalaaa, det är fredag och ääälskar livet just nu!!
haha, ja. . jag håller på att prova lite kläder tills ikväll! Har nu på mig en kjol som jag har som klänning, svarta leggings, en grå väst och silversmycken.. dock känns det lite för uppklätt, jag vet inte. Kommer nog bli ganska kallt ikväll också.
Fast tror det blir att ha leggings iallafall, det är bekvämast och snyggt! men aja, vi får se hur det slutar. ;)

I skolan hade ju jag +halva klassen np i fysik, en praktisk labb.. Jadu, vi får se hur det gick.
Annars har dey varit ganska slappt. Dock känner jag att jag är grymt efter både i matten och so'n.. Men i helgen (när jag får tid!;) ) blir det att plugga spanska och matte.
Efter skolan gick jag och lisa och köpte bb kallsonger på next (får hoppas han inte läser min blogg) till min kusin Jesper som fyller 16år idag!
får inte glömma amanda heller ;* grattiiis guys! Sen gick vi till emma och lämnade lite grejer sen så fick jag ett läppglans! woho, kommer användas ikväll vill jag lova! ;) Efter det gick vi till ica och köpte mat och sånt tills ikväll.

Men nu ska jag nog hoppa in och duscha av kroppen, duschade ju igår så skiter i håret idag. Sen blir det fixa smink/håret och klä på sig. Kvart i sex ska jag vara klar och ta cykeln och möta upp lisa ! Så åker vi vidare till Sara och grillar med tjejerna. sweeeet!
Det blir då jag, lisa, sara såklart, ranja, linnéa, ida & julia. Tror det var dom i alla fall. hehe

& vädret (vilket jag kommenterar mycket har jag märkt!) är underbart, dock blåser det lite., menmen, sol & blå himmel, då ska man fan inte klaga!
ajaa, nu ska jag ta och prova lite mer clothees!

kyssss!


forgive or forget?

nu har jag duschat, smörjt in mig med brunutansol och nu ska jag strax gå och borsta tänderna och sussa.
jag fick reda nu på kvällen att jag ska ha np imorgon också! en labb i fysik.. hm, kommer suga hårt som vanligt.
aja, sen blir det att ha en sköön kväll med brudarnaa hemma hos sara med grillning och vattenpipa, sen drar vi nog vidare ut. :)
måste bara säga att jag är lättad, väldigt lättad nu. trodda aldrig dagen skulle komma, men jo.. aja, nu ska jag borsta tänderna & sova!

natti natti!

Måns Zelmerlöv - Hope and Glory (Acoustic)

 
den går om & om i min hjärnaaa, and I love it!

everybody's changing

hi guys!

hur är det med er? bättre än mig hoppas jag!
ah, jag blev alltså sjuk. Efter nationella i tisdags ringde jag mamma så hon fick hämta mig! Feber, förkyld & ont i halsen, uh, är inget att leka med. :P Men nu idag har jag blivit bättre! Jag var ju hemma onsdag och torsdag, men jag tror och hoppas att jag är frisk nog för att kunna gå till skolan imorgon. För det första så vill jag ju kunna gå till sara, vilket blir på fredag eller lördag och för det andra är det sjukt tråkigt här hemma.. Finns inget att göra! Det enda jag har gjort är att ha kollat på the o.c och the hills! Även om det inte är så tokigt, men det blir tjatigt efter flera timmar, uh, känns typ som man är en fånge i sitt eget rum, haha! och att det är fint väder nu gör verkligen saken inte bättre. Fast vi får hoppas det håller i sig till helgen! ;)
Men ibland är det ju ganska skönt att vara sjuk och bli ompysslad också. ;) Fick solo, choklad, halstabletter & vindruvor av min söta mami, ihi, taack!

Nu funderar jag på att städa mitt rum lite, fixa mina naglar så dom är fräsha imorgon, sen blir det en dusch och efter allt när jag bara kan vara, så lägger jag mig och läser min älskade tidning!
Håll tummarna nu att jag blir frisk!

take care,
& en puss full med bakterier!


solo  vicks & choklad


börjar man bli sjuk?

måndag den 11 maj -09 är strax slut och har inte varit speciell alls, tråkig..
jag hade faktiskt ganska gått om tid i morse vilket var ovanligt, men ja. Gick till fyra, och när jag kom hem kikade jag på the hills(vilket är min syssla nuförtiden när jag kommer hem, haha!).
Nu sitter jag och snorar, vet dock inte om det är allergi eller om jag helt enkelt håller på att bli sjuk. Har ju lite ont i halsen också, så vi får se om jag blir bättre!

veckan blir nog ganska lugn och tråkig som vanligt. Skola och så.. Men imorgon är det ju np i fysik! haha, det är sån jävla tur att det bara är ett testår! även om det kan påverka betygen, men det gör ju läraren som den vill. Sen blir det nog ut och springa på kvällen (om jag inte blir sjuk då..) med syster. Och på lördag blir det nog att vara hos sara med brudarna, pröva lite vattenpipa blir det också! Första gången för mig som aldrig prövat, men alltid velat så ja, kommer bli gryymt!

nästa vecka därimot kommer bli full, eller nästan i alla fall! ;)
måndag, tisdag blir det skola som vanligt, onsdag går jag halvdag så då blir det att åka och shoppa efter skolan. torsdag ledig från skolan, så ska hjälpa ann-sofie(syster) att hjälpa dom att flytta ner till huset! men torsdag- eller fredag- eller lördag-kväll blir det att gratta lisa med ferre! Kommer bli awesomeeee. Men på lördag ska jag på dop till min kusin ida. Så ja, vill ju helst inte gå ut på fredag. :P hehe
men nu har emma precis bakat en kladdkaka, ska nog smaka lite och kanske sätta på en film!

pussss!


no regrets.

ja, gårdagen var väl sisådär.. hm, inte så jätteskoj. Eller först hos julia var det gaalet kul, trodde jag skulle kissa på mig!! aoo, dansa till tjejen som kallar sig doglover på youtube är hur kul som helst! hahaa.
sen så gick vi ut, vi hade dock inte bestämmt oss om vi skull epå bio eller inte. Men vi gick iallafall runt lite först, sen gick vi lite till & lite till. ja, fanns inte ett jävla skit att göra..  hur tråkigt som helst! Sen var det försent för bion, eller ja. det vart fullt och vi var vrålhungriga, så gick och käka en snabbis på donken. Sen bar det av till nån fest men var inte där så länge heller. ja, vid kvart i tovl gick vi med, ja dom flesta från festen mot c-rondellen, iallafall jag, ranja, lisa & julia. Dom andra vek av på vägen. men träffade en snygging också, välldans trevligt! ;}

idag fyller min farmor & faster år. Så jag pappa & cath åkte ut til farmor och farfar där min faster var med hennes man, mina kusinbarn carla & poula med deras mamma ana! :) Var jättetrevligt, men fick gå upp runt 9 för vi skulle försöka komma iväg så tidigt som möjligt eftersom faster &co. skulle åka runt tolv, för carla & poula skulle på kalas. :)
anywaaay,. vi kom väl hem runt tre och sen hände det inte så mycket mer. Jag och emma kikade på en film (,en av dom många filmer vi fått av daniel som han rensat!) & chillade mest. Sen kom daniel hem till oss också, sen käkade vi alla tillsammans. ååh, älskar pappas mat, alltid lika god!

men juste! måste gratulera anders (systers kille) också som blev farbror i fredags, till en liiten elvin! :)
men nu är jag supertrött. har ju som sagt inte sovit så mycket i helgen, inte sovit ut iallafall..
så nu ska jag fixa inför imorgon och sen sova!


godnatt!

marknad

ja, nu är jag hemma, fast har verit det ett tag men aja!
jag vaknade klockan 9 typ av daniel som kom. Jag  kollade på klockan och tänkte, nej faan. ska INTE gå upp nu!
menmen, jag kunde inte somna om, och jag fick ett sms av linnéa om jag vill med på marknaden. Och självklart vill jag det. så runt elva gick vi väl mot stan. Ja, vi gick en runda men som vanligt är det samma saker varje år. Men jag köpte i alla fall en påse med brända mandlar<3 och kontantkort. Linnéa köpte också brända mandlar. +en svart klänning (som hon ska ha i turkiet, hon åker ju nu om en vecka) och en jäävligt snygg blå tubtop, gah, gorgeous!
sen gick vi ner till emmas jobb och gick till systemet för hon skulle köpa lite till henne sen gick vi hemmåt. men då var det ju sån där bilparad eller ar det nu heter.. haha, så pinsmat å gå över då så vi stannade och kollade en stund.

När jag & emma kom hem till pappa så rensade han lite i trädgården och så satt jag mig ute en stund. Solen har ju kommit tillbaka dock blåser det jäättemycket!
sen spekade jag lite fifa street med emma. sen stack hon och så satt jag  mig här framför datorn! Väntar på att lisa ska höra av sig om hur det nu blir ikväll, antingen bio eller fest.. men aja!
nu har bella precis kommit och jag ska vara lite social!

laater,
<3

8 maj -09

DEN SENASTE VECKAN HAR JAG
Kramat min mormor: jaa :)
Slagit någon: yes
Spelat basket: nix
Vunnit en match: på idrotten om det räknas, inte det seriösaste spelet direkt men..
Gått på bio: imorgon!!
Backat sockerkaka: nej
Städat rummet: hahaha, ja faktiskt!
Ätit pizza: nu på kvällen
Skrikit åt någon: mjaou
Åkt flygplan:nejj
Åkt tåg: icke
Pratat i telefon i mer än 40 minuter: jaa :)
Slösat över 30 kronor på godis: var ett tag sedan!
Pratat i telefonautomat: aldrig gjort!
Spelat tv/dataspel: spelade lite hockey idag med emma, hah!
Köpt kläder/skor:nej, tyvärr..

DE SENASTE TVÅ DYGNEN HAR JAG

Retat någon: ja
Gått på toa mer än 20 gånger: de tror jag inte
Ätit prinsesstårta: nej
Hoppat ut i snön och ropat 'jag lever': om det kommer snö nu dör jag.
Lagat mat efter recept: ne
Gett någon komplimanger: I sure did!
Lyssnat på winnerbäck mer än en timme i sträck: länge sedan nu
Gråtit: ja
Använt handkräm: mm
Borstat tänderna: ah (:
Bäddat sängen: nej
Sparat pengar i spargris: nej
Sagt 'hej' på hebreiska: nej, haha
Sagt 'jag hatar dig': tror inte det, inte högt iallafall ;p
Sagt 'jag älskar dig' och menat det: tror de, mitt minne suger..

JUST NU
Sjunger jag: ja, då & då
Gungar på stolen: näe
Lyssnar på musik: yes
Kliar mig i näsan: nej
Hostar: nee
Äter: hm, dricker :)
Hoppar: jaa, hela tiden!!
Lyssnar på techno: inte just nu
Lyssnar på klassiskt: nej!
Lyssnar på winnerbäck: nääe

VÄLJ BLAND
Svart/vitt: svart
Katt/hund: katt
Natt/dag: natt
Solsken/månsken: båda!
Sommar/vinter: sommar
Julafton/födelsedag: julafton :)
Film/bok: både och!
Radio/cd: radio
Färg/svartvitt: spelar ingen roll
Tv/radio: tv
Buss/bil: bbil
Cola/fanta: cola
Innebandy/fotboll: innebandy
Gå i skola/jobba: vet inte riktigt. har ju inte direkt provat på hela jobb-grejen!

22 dagar kvaar

mja,. sitter här och ska strax börja städa mitt rum (jaa, ännu en gång!). det blir ju stökigt så fort jag har städat, jag är fan otrolig! hahah
aja, måste börja snart om jag ska bli klar till 6 och då ska jag ha packat också! Mamma slutar då så hon skjutsar mig till pappa. Ja, blir väl en lugn kväll ikväll då alltså! sitta och titta på hockey blir det nog också! :)
Imorgon därimot ska jag & lisa på bio för nyktra, är ju föfan gratis! hahahah, ja, efter det kaanske vi skulle gå på fest, haha. men det får vi se hur vi gör då!
ska nog höra med bella också om hon har lust att ses någon gång i helgen. måste fortsätta hålla kontakten nu så det inte bli som förr! ah, måste fylla på min mobil också, blir handikappad utan pengar..

nu är det fan bara 22 dagar kvar (om jag ränkat rätt) till skolavslutningen, 22dagar kvar på vasaskolan! Dock är 2 av dom halvdag, ena är kristihimmel grejset och sen studenten då jag har ledigt halva dagen! Känns riktigt skönt lär jag säga! Dom här tre åren har gått ruuskigt fort! herregud ja. haha, gymnasiet väntar liiite scary är det fan, men kommer nog bli skönt.

den 27 är det ju bal också, så åker jag upp dit och kikar på min kusin, Johannes som ska gå(tror jag iallafall?) & Martin min systerson. +att Linnéas syster Emelie är där och henne vill jag inte heller missa! Sen dagen efter den 28/5 åker vi nior till stockholm!! can't wait! wiho, dock kommer jag nog inte ha nå pengar, inte mycke i alla fall. Har typ 800 nu, och det ska jag köpa klänning för, fast mamma skulle betala hälften så ja. ;)
får nog lite pengar också till stockholm! men nu måste jag ta mig i kragen och sätta fart!

kysssie!

Steven Joe Brooks - Strange

 

one breath too late, and your gone for good..

hemska väder..

herreguud, är fan storm ute! regnar och blåser så tror huset blåser bort snart!
usch, ge mig sol :(

anyway..har varit en väldigt chill dag idag!
ja, jag åkte till skolan och hade först engelska, sedan muntligt np i svenska vilket gick bra! sen spanska och läxförhör som också gick jättebra! ah, efter det slutade vi och då var väl klockan runt elva. Så jag och lisa gick till lappens och käkade lite pommes med dipp. så jävla gott! ;> fast då på dagen var det ganska bra väder, fast blåste lite men ja. Vi satt i alla fall ute och åt. Sedan när det inte var nå mycket kvar så flög kartongen med pommes på mitt vattenglas.. så blev av med både vatten och mat :(( haha, fast fåglarna kanske behöver det bättre än vi, eller vad säger du lisa? hahah, no wayy! ;)
efter det gick jag hem och softa med the hills. sen kom mami hem så då åkte vi till mormor. det är fan galet, hur sällan jag är hos henne! jag är fan oftare hos mina farföräldrar och dom bor typ 18km(?) från mig och hon bor 2km? ehe, men det ska det bli ändring på! vi fikade lite och spelade kort, as usually!

har haft mina nya (,eller nya och nya..oanvända iallafall!) gladiator skor idag. Kanske slänger ut en bild sen! nu ropar mamma, så jag ska hjälpa henne med middagen!

laaaater!

Coldplay - Life in technicolor ii


 
coldplay får mig att rysa.
någon som fortfarande vill med i augusti?

sömnbrist?

hej igen,
Jag brukar ju försöka blogga varje dag, men igår orkade jag inte med det! haha, så ja. kommer en update nu. ;)
igår hade vi nationellt prov, igen! Nu c-del. vet inte alls hur det gick faktiskt. Kändes okej, men man vet ju aldrig! så vi får se sen när vi får resultaten!

har också varit skitväder hela veckan.. inte kul alls! Men idag har det varit lite blå moln och solen har kikat in då och då. När jag kom hem från krille så var himlen helt molning och mörk, sen kom regnet. Men nu!(se bild) nu är det jättefint! blir nog fint imorgon, det känner jag på mig! ;)
ja, efter skolan idag gick jag in på mur&kamin och pratade lite med systrarna. Sen kom krille och då gick vi upp till lägenheten. åh, dom ska ju strax flytta, ner till ett hus längre ner på gården. Gud, kommer nog bli gryymt fint! Tänk liksom att renovera från grunden och få typ precis hur man vill, haha, självklart blir man lite avis! ;)
anyway.. mamma hämtade mig för hon var ändå ute, så vi åkte hem och jag satt mig framför the hills och åt nudlar! :}
nu måste jag strax börja plugga igen. har spanska, dubbelläxa till och med! eftersom jag "glömde" böckerna i skolan förra veckan sög jag på läxförhöret så  jag ska göra om det imorgon dårå, & den här veckans läxa.. uh! men är inte läge att sluta bry sig nu egentligen., har ju inte kommit in säkert på sam. heller! men ja. det stod att alla kommit in, men man vet aldrig.
nu ska jag plugga en stund, duscha, dricka te, plugga igen! och slutligen sova<3
haha,. har varit trött hela dagen! & just ja! vi var på sparbanken igår och lyssnade på massa. då höll jag verkligen på att somna! uh, jag märker att jag inte sover ordentligt iallafall.. trött hela dagarna!
men nu lyssnar jag på coldplay och ska hämta ett stort glas med kall juice sedan mysa med min spanskabok!


pusss!


magnificent?

idag vart det muntligt nationellt prov i matte.. kom lite överraskat, men men, gick väl okej tycker jag! inte så svårt som jag föreställt mig iallafall.
ja, jag kom hem och satt vid datorn en stund, sen vart jag så trött så jag la mig och sov en timme eller nått sånt.
vaknade och satt på the o.c . men ja, annars har dagen vart ganska seg men slapp..
men imorse, haha! tio över åtta tog jag nässpray(mot pollen) och så började det rinna som fan, näsblod alltså.. uh, jag som aldrig får det!? men lite panik jag fick, haha, skulle liksom åka om tjugo minuter och jag hade inte fixat mig över huvudtaget! men sist var nog i sexan då jag hade fått en jävla pennudd i näsan, aaooo, haha!
aja, det började igen på syslöjden, men inget mer som tur är. :)
snart blir det att göra en macka och kanske lite choklad, lägga sig och läsa och sedan sova.

sweet dreams,
xoxo


söndag

mja, sitter här och ska strax krypa ner och sussa. men tänkte skriva lie om vad som hände igår och så. :)
ja, jag och mamma möblerade mitt rum lite. jag fick in en svart skinnsoffa(dock anders, men vi har den här just nu när dom inte har någon plats) vart riktigt bra tycker jag. Då kan jag kika på film från soffan, både från datorn och tvn!
iallafall så jag gick och mötte upp julia och ranja på kvällen. vi gick hem till julia en snabbis, sedan stan och mötte sara  & co. vi drog ner till campingen men gick lika fort som vi kom. Iallafall jag, julia, ranja och chrille. vi gick typ upp mot stan fast christoffer gick hem han. Vi gick iallafall till stan där vi mötte lisa, karolina och massa andra. vart kvar där ett bra tag, men det var kul, faktiskt! :)

idag, vaknade jag av att emma dunkade på med den jävla basen... fan va sur jag blev(sa dock inget..), hahaha! ja, det var väl runt tolv, så var lika bra att gå upp. satt mig och kikade på bride wars, helt okej tycker jag. Jag blev riktigt glad och upprymd av den! sen började jag klä på mig lite, så ringde lisa, så pratade vi i kanske en timme eller så. Jag åkte iallafall till emma medans vi pratade, för emma skulle ha hjälp med en lampa.
Vart kvar där så kikade på jumper och hockey! woho, sverige vann! :D mja, kollade också lite på just my luck också. vi åt tacos där, ååh så gott!
kom hem och tittade lite på the o.c. haha, nej, jag har fortfarande inte tröttnat på det! går bara inte att tröttna!!
men ja, som sagt vart det mycket film idag. men det är en typisk söndag för mig. osminkad och skön var jag också. jag tycker det är så himla skönt. även om jag typ aldrig går utan smink i skolan och så.. :P

men nu ska jag fixa klart tills imorgon, sen blir det att sova. skola imon, uh, jag sätter klockan på sju, vilket slutar åtta.. haha, jag är hopplös, jag är faktiskt det!

aja, god natt med er,
<3

Lorentz & M.Sakarias - Mayhem


go crazy, face it

igår käkade jag här hemma, sen gick jag och mötte upp julia för att ha en liten 'kvällspicknick'. hehe, vi gick och mötte lisa sen köpte vi lite gott och gick till skolgården(haha),. men var närmast ica och det enda vi kom på som hade bra sittplatser.. ja, vi gick dit och satt oss åt och pratade lite. efter en stund kom de två sötnosar till, cajsa & julia :)
var trevligt faktiskt! vid halv elva gick vi upp mot stan och kikade vad som hände där. men ja, inget som vanligt.
emma och anders skjutsade hem mig och sen satt jag vid datorn och så.

idag när jag vaknat kollade jag på mobilen som vanligt och jag hade fått sms av lisa. vilket var lättande, skönt att det ordnar sig en aning iallafall! :)
annars har jag solat och suttit vid datorn. ska nog städa mitt rum ännu en gång.. känns som jag gör det varje daaag. uh!
men ja, jag ska lägga in alla min kläder och kanske möblera om lite, men vi får se.
sen ska jag duscha och grilla(ja, idag igen!), hehe.. efter det kanske jag & tjejerna hittar på något!

pyss!




underbara väder, det enda som är underbart?

ah, gårdagen var en upplevelse vill jag lova!
ja, kvällen började hos linnéa där vi käkade grillat och hade det trevligt! sedan gick vi hem till julia på typ 'miniförfest', haha! ah, sen drog vi vidare ut på stan träffade lite folk sen vart det stureskolans skolgård där vi träffade på massa folk. ja, dagen började riktigt bra! men slutade som sagt inte som vi hoppats.. tänker inte berätta detaljerat men ja..
men hade en riktigt trevlig dag i början iallafall!
och igår kändes det verkligen hur vi verkligen älskar varandra, jag och mina tjejer, vi hör ihop. älskar er<3

idag vart det en snoa på stan med lisa och julia för att fixa några grejer, sedan gick vi till lappens och åt lite glass och cola, haha, underbart! sen har vi vart en stund och så.
emma och anders hämtade mig och sen åkte jag hem. så nu ska vi strax grilla, fy va jag är hungrig!
efter det blir det att träffa julia, vi får se vad vi hittar på!

pusss!