H for Hedlund!

Nu åker jag hem till jullan igen i min nya gryyymt snygga jacka/tröja! ;)
pussis


cooler than me

den blir bara bättre och bättre!


sorry..!

Har haft usel uppdatering, I know! jaja, sitter och väntar på klockan lite, så kan lika gärna skriva lite om de senaste dagarna!
Jag var ju som sagt i stockholm i onsdags med pappsen! Vi åkte ner dit tidgt på morgonen och sen kom vi dit och mötte upp min morbror peter och mina kusiner jesper och jimmie som var där och jobbade. Vi käkade lite brunch och sen åkte vi iväg till gamla stan för att sätta upp lite lappar och kolla på arbeten (fasaden på hus). Vi fikade och hade rtikigt trevligt! Sen åkte jag och pappa iväg till södermalm och åkte runt där en bra stund. Han visade vad han gjort för hus osv. Han vet ju stan utan och innan känns det som. Sen åkte vi ner på östermalm en stund. Sen for vi faktiskt hem! Inge shoppande eller något alls, men jag var lika glad endå! :)
Torsdag fredag har jag bara jobbat faktiskt. Det går ju bara bättre och bättre kan jag säga. Hehe, tur är väl det.
Igårkväll hade jag ruskigt mysigt hemma hos julia med henne och hennes syster. Vi åt pizza och kollade på Alice i underlandet. Sen sov jag här, och det ska jag nog göra hela veckan! Ja, nästan i alla fall. Henner mamma har åkt till Turkiet så då är jag här  och gör henne sällskap. Precis somm hon gjprde till mig i februari då min mamma åkte till egypten! :)
Nu ska jag fixa mig och göra klart det sista, sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka ner på stan och ta ut pengar. Sen blir det jobba 11-13, och efter det blir det att åka till ikea på en gång!

Nu vart det ett långt inlägg, hoppas ni orkar med! ;)
Hade bra, pusssss

sthlm imorrn!

Ja, trevligt va? Pappa ringde nu på kvällskvisten och frågade om jag skulle med till storstan imorrn en sväng över dagen. Självklaaart! Vi får se om jag kanske hinner med lite shopping också? It's gonna be great anyway though!
Så nu måste jag fixa det sista på rummet, ta fram kläder osv tills imorgon eftersom vi åker skapligt tidigt(7-8 :s), hoppa in i duschen och sedan lägga mig och läsa lite och sova.

Kommer troligen inte blir någon update imorgon alltså, inte förns jag kommer hem i alla fall. Men hoppas ni får en bra dag, för det kommer jag då ha! :)

puss puss


FÖRRESTEN!

Har ni sett bilderna från p&l's hemsida? awesooome!
KLICKA HÄR!

ps. min favorit, Ryan Garrison!

You can't start a fire without a spark

har nästan precis vaknat. Nu ska jag ta mig frukost och lite kaffe så jag får lite krafter för att göra klart på rummet.. Och jag hoppas innerligt att det blir klart idag, för annars krashar min planering som jag har för veckan.
Dock har jag mina tvivel. Min garderob är en jävla röra, fy fan säger jag bara. Haha, aja! Dags att sätta igång nu så jag kommer igång och blir klar idag!

Later

live to win

Har faktiskt gjort en hel del idag! Vaknade av att Linnéa skickat sms, så jag gjorde mig iordning och mötte upp henne på stan. Så gick vi in på bokia en sväng, så köpte jag en bok. En själv biograf av Andreas Carlsson - Live to win, låtarna som skrev mitt liv. Den verkar grym, så ska strax lägga mig och läsa den!
Efter det gick vi i alla fall till wiernan och åt lunch och fikade. Sen var jag kvar där en bra stund. Mamma kom sedan och hämta mig och så åkte vi hem till mormor och städade lite.
När vi kom hem tog vi tag i mitt rum. Efter en hel del planering och tänkade så möblerade jag om tillslut! Så nu är det ganska förjävligt stökigt på mitt rum, så måste sova i tv-rummet ikväll. MEN jag är redan nöjd så det är väl bra antar jag! Ska köpa lite möbler sen också, så fort vi åker till ikea. Och Gud vet hur lång tid det kan ta.. Men jag får pressa mamma eller emma och anders lite, haha.

Nu ska jag lägga mig och läsa och få lite inspiration.
Aja, god natt gott folk! :)


paperweight


underbar film, underbar låt

Veckans babe!


i've got dreams to remember

haha. Åkte jag till säter? nej Gick jag på fest? nej Drack jag över huvudtaget? nej
Jag orkade helt enkelt inte med att fixa skjuts när det redan var sent osv. Vart en myskväll istället! ;)


Vaknade typ nyss av att jag grät. Grät och grät! Usch. Drömmar kan verkligen 'väcka en'. Det var absolut ingen mardröm med någon mördare eller monster eller så. Det började med en utomlandsresa med några ifrån min skola +allmänt folk. Vi hamnade på en jävligt stor lyxyacht som sedan blev en färja.. Det skiftades mellan en marddröm och en bra dröm. Men sen i slutet då vi satt på planet hem, så satt 'Han' där med sin 'flickvän'. Och jag vart så jääääkla förbannad och besviken. Jag skrek åt honom osv. Men han förstod inte var det var som var fel. ääee, ska inte tråka ur er med mina drömmar. Men det var en dröm som var... nyttig kan man säga, att ha. whatever

Nu ska jag hoppa in i duschen och tänka på annat. Sen blir det att träffa Linnéa
som jag faktiskt inte sett på ett bra tag.. Så vi ska luncha eller ta en fika på stan, mysigt!! :)

äre fest ällä?

mja, funderar på att dra till Säter en sväng ikväll. Känns som att halva stan ska dit. Bara jag hittar skjuts och umgänge så blir der nog det i alla fall! ;P Får hoppas att vädret tillåter det bara!

Idag jobbade jag själv för första gången i butiken! Var faktiskt riktigt nervös men det gick bra, tack och lov. Egenligen gillar jag inte det där med att stå i affär, meeen money honey! ;) Och vad gör jag inte för syrrorna? ;) Idag var det också lite speciellt när dom skulle ha firmafest och det började vid 4-5. Eller ja snarare avskedfest för en kille som heter Henrik. Han har fått ett hockeykontrakt i Hudiksvall så han ska flytta dit.
Aja, nu ska jag ta mig något att äta och sen städa lite tror jag, my room is a mess.. Som vanligt vill säga! Sen kolla runt om hur det blir ikväll, sen ja, den som lever får se!

lateer,

Vampires Suck

Hahahahhah

i love the way you lie

Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie

jobb!

Nu håller jag på att fixa mig lite, ska nämligen jobba lite i affären med syrran.  Aja, måste kila nu,
tjing!

bildbomb!

Här kommer en hel del bilder från härliga sommarkvällar! Det är från munken, norn och från när vi var hos Anna.
Enjoy


Rensa garderoben!

Jag är verkligen inte på blogghumör just nu, men nu ska jag ta mig i kragen lite!
Jag kom precis ifrån min moster igen där jag sovit själv i två dagar nu. Lisa sov en natt hos mig också vilket var skönt, så man slapp vara helt ensam!
Nu tänkte jag uppdatera lite här på bloggen och facebook sen ska jag vara så duktig och rensa min garderob! Jag har sagt att jag ska göra det i säkert över ett år, men nu känner jag att det är på tiden. Speciellt om det ska få plats med nya kläder i höst! ;) Är det bara jag som drabbats av något tidigt höstsug? I alla fall när man pratar om kläder! Jag satt igår i kanske 2-3 timmar och kollade in lite nya kläder, skor osv. Så nu vill jag verkligen beställa, haha! Längtar faktiskt tills man kan ta på sig jeans lite grann, kommer inte ihåg senast jag gjorde det!

lateer

ps. mindre än en månad tills skolan börjar, fa-an va fort det går!

I'm on fire

Sometimes it's like someone took a knife baby
Edgy and dull and cut a six-inch valley
Through the middle of my soul

Sator - I wanna go home


bad update,.

sorry för den dåliga uppdateringen, men har haft ett fullt schema! På fredagen vart det ju klassfest, och igår åkte jag ut till syrrans stuga och badade, åt kräftor och hade det jäkligt mysigt! :)
Just nu är jag ensam i ett stort hus, nämligen hos min moster. Dom är ju i USA så jag är katt-/husvakt åt dom!
Sitter at the moment och kollar på någon b-film på femman. Blir strax att hoppa i duschen, sen tänkte jag fixa naglarna osv. Blir nog en ganska tidig kväll i alla fall. Sov nämligen inte så mycket inatt.

Men men, lovar att uppdatera mer imorgon och i veckan med bilder! :)


i Ludvika!

Ja, jag sitter just nu nyduschad och sminkad i Ludvika! Åkte ju hit igårkväll. :)
Idag blev det att åka ut på sjön med båten och steka och bada lite. Jag fick nämligen brumma på lite, galet roligt som vanligt! ;)
Sen åkte jag och mamma ut på stan och shoppade lite. Jag hittade en beige mockajacka på rea och ett halsband(det jag har på bild). Sen handlade vi lite och nu ska vi börja med middagen! Snart kommer victor och hans flickvän Angelica också. Är lite spännande för jag har aldrig träffat henne, bara sett henne på bild. Men det ska väl gå bra. :) Aja, nu måste jag hjälpa med maten.

over and out

Visste ni att..

.. jag drömmer om att få jobba med musik profisionellt när jag blir äldre?
.. jag egentligen har mörkblondt hår?
.. jag funderar på att åka till England eller Irland för att jobba där efter studenten?
.. jag kan räkna upp till hundra artister som jag vill se?
.. jag ska hoppa fallskärm i vår, om inte tidigare?


hur härligt ser inte det här ut?! :D (random klipp från youtube)

kan det bli varmare?!

JUST NU fixar jag mig lite i värmen. Ska strax sätta igång med städning och sen packa! Ska nämligen åka till Ludvika och sova där i två nätter. Sola, bada, grilla, åka båt och bara chilla järnet. För när jag kommer hem blir det FEEEST med stooora bokstäver! Klassfest rättare sagt, kommer bli grymt. :D

tjing'

-07?

tlött

nääääe, är trött, arg, svettig och ensam så nu blir det sängen,
GOD NATT!

Veckans babe!

David Beckham,
en favorit sedan lääänge!


louder than words


bildrömmen

har haft en rikigt underbar helg! På fredagen vart det att umgås med klassen, eller ja, de få som kom.. Men det var trevligt. :) Hoppas det blir något i helgen också? ;)
Sen på lördag eftermiddag åkte jag upp med tjejerna till norn. Sov där en natt, men nde räckte faktiskt. Blev en hel del skitsnack och sola och bada. :D
Idag har jag varit lite barnvakt åt kusinerna, gick utmärkt!

Gissa vad jag gör nu? Kollar på bilar, haha! JAG VILL SÅ GÄRNA HA KÖRKORT OCH BIL!!!!!1
Jag ha över ett år kvar tills jag ens får ta körkort, men ja jag är så jävla sugen, haha.
Jag funderar seriöst på att spara undan en del pengar till bil redan nu. För OM jag ska ha en bil så har jag framför allt tre krav. Det första är att den ska ha en grymt ljudsystem, det andra är att den ska vara i god form och det tredje är att den inte få v ara ful, haha rostig alltså. Jag nöjer mig inte med en liten skruttbil heller, här är det riktiga grejer som gäller! ;)
Men över allt det här vill jag såklart också att den ska vara snygg och ny, haha... Ganska farliga tankar men det är så jag tänker, haha. Fan va kräsen jag låter, hemskt! :s
Aja, här är några bilar jag hittade som jag inte skulle säga nej till! :)

Chevrolet Silverado

Mercedes

Volvo

Range Rover

Lincoln Aviator

Haha, nu såg ja att alla är upphöjda och ser ut som världens överklass-bilar..

HELG!

Hallå, är nyvaken efter en förjävligt skön powernap! Nu ska jag packa väskan, för det har blivit lite ändrade planer. Sover hos pappa ikväll istället för här hemma. Sen åker jag till Norn imorgon vid tre. Vi får se om jag hinner uppdatera innan det.
Så nu klockan sju ska jag gå till munken och träffa klassen, kommer bli riktigt kul tror jag! Hoppas bara att vädret håller i sig. :)

aja, nu måste jag skynda. Min skjuts kommer klockan sex!


Längesen


Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år


trött

näääe, nu är jag helt slut. Ska ta mig en macka sen lägga mig och sova! Imorgon väntar ännu en jobbdag, ska slita som fan! Hard working woman, hahaha

god natt!

jag känner mig tom

hur kan du göra såhär efter allt?

Curse your sudden but inevitable betrayal


free for.. wait what?

Idag har man jobbat igen. 08-16 ganska långa dagar men det är helt okej för mig för det går så himla fort och man får ju såklart mer pengar om man jobbar mer! ;)
Nu är jag precis hemkommen från ett kvällsdopp i pålspänning, riktigt skönt. :)
Nu ska jag fixa min matlåda, städa lite på rummet sen hoppa in i duschen.

btw så är jag free for two nights! ehh, det där lät fel.. Haha, men jag har alltså inget att göra nu torsdag och fredag och jag är helt ensam hemma nu också eftersom mamma åkt till Ludvika. SÅ det är bara att slå en pling!

aja, later!

hundratusen ögon stirrar

jag vet att min uppdatering inte är den bästa men jag har faktsikt bättre saker för mig än att sitta och blogga. Believe it or not. :p
MEN nu ska jag skriva lite när jag inte har något att göra.
Igår började jag jobba, för första gången i mitt liv. Och det känns helt okej! Trivs som fisken i vattnet faktiskt, så det är skönt! :) Men nu har jag målarfärg på hela min kropp så ska skrubba bort det snart.
Blir att jobba hela veckan och sen på lördag åker jag till Linnéas sommarstuga i Norn med henne och resten av gänget, kommer bli grymt! :)

några bilder från i fjol när vi var där i augusti!


Veckans babe!

En av mina favoriter, Channing Tatum!

I can't stop, I just can't



Om och om och om och om igen, kan inte tröttna på dom!!!
btw, jag älskar min nya tröja! ;) Snygg va?

And everyone I met has made me what I am today
And every choice I made has led me here today
And every time I see your face,
I find my way

fullbordat?

peace and love tog mig med storm. Igen. Mitt år är fullbordat, om man kan säga så. Jag älskar det verkligen. Musiken och värmen, gud jag var gjord för dessa dagar. MEN campingen är inget för mig kan jag säga. Nästa år ska jag inte sova där. Men livemusiken! Åååh, det skulle jag inte kunna leva utan, det är helt enkelt underbart!

Idag mår jag ganska kasst. Så det blir inga bilder eller filmer idag. För imorgon ska jag upp 06.45 och göra mig i ordning för jobbet som väntar! Så nu måste jag försöka sova mig frisk. Uppdaterar sen när jag har tid. :)

PUSSS