30/12 -08

ahop, en sista dag av 2008! det var de året. folk säger ju typ att åren går snabbare ju äldre man blir? mh, jag tycker det här året gick jävligt fort, undra hur det är då om typ 30år? hahah

aja, imon kväll kommer folket hit, eller ah en del, och förfestar. sen vettefan vart vi tar vägen, blir väl c-rondellen vid tolvslaget, men vafan, vart är festen? tell me! blir galen.
och ja, tyvärr ska vi vara hemma hos mig.
ahop, har ni någon att pussa på tolvslaget?  yes, karololina und me gjorde nyss upp! haha, fast om vi inte skulle hinna blir det självklart efter :* ahaha! blir nog fler en de skulle jag tro.
anyway, tipsa om fest? :*

jao, imorgon eftermiddag kommer jullan och troligen linnéa hit och fixar.  sen kommer väl de andra runt 8-9? ;P
då jävlar! kommer ha så himla kul, eller ah hoppas på det iallafall!
men jag funderar på att sova hoa julia också, slipepr man gå hem själv mitt i natten? naae, inte så kul..+att lisa nog ska sova där.

men nu ska jag fan klä på mig kläderna jag ska ha imorgon och kika hur det blir, lägga in bilderna från kameran på datorn så den är laddad, sen sova! &juste johan suger.

GOTT NYTT ÅR,
people ;*

28/12 -08

igår sov emma & anders här för att göra mig sällskap eftersom att mamma åkt till ludvika. Vi käkade tacos och myste med film! :)
idag såg vi också på film, haha. det enda vi gjorde! vi kikade på eagel eye och massa harry potter, haha! :)
eagel eye var iallafall jättebra! snygging i huvudrollen också (Shia LaBeouf). ;*

nu sitter jag och kikar lite på första avsnittet av 90210, haha har redan sett alla så väntar på andra säsong! :} men ja, jag väntar iallafall på anders och emma som ska hämta mig så ska vi gå på bio, the day the earth stood still. :)

imorgon ska jag iallafall fika och gå på stan med mina babes, linnéa & jullan. :* blir nog att köpa partyhattar till nyår också ;D
men nu ringde emma så jag ska klä på mig och så!

puss!
:*

27/12 -08

ja, ehm.. haha, kommer faktiskt inte på vad jagt ska skriva. :s meen kan kanske vara för jag inte gjort särskillt mycket dem senaste dagarna. i torsdags gick jag ut en sväng med linnéa! :) en liten kvällspromenad. riktigt trevligt! ;*
i fredagds åkte jag och mami till borlänge där vi träffade mamma kille, så shoppade vi lite. men hade förjävla ont i magen och var galet mycket folk! :s  +att jag inte var på "shopp-humör", vilket var ganska ovanligt ..  men jag handlade lite iallafall!

från VeroModa;
en stickad grå kofta
en stickad svart väst
en grå t-shirt med en tiger på
från Indiska;
en blomig svart sjal
från åhléns;
en svart-vit rutig skjorta

det var allt! hittade dock ingen nyårsklänning, men ska nog låna sis' :) har dock ett problem med nyår.. vi har fan ingenstans att vara?! vi tänkte väl vara hos julias pappa, men visade sig att han kanske skulle vara hemma? så gick inte där, om det nu inte blir ändrade planer.. men vi får hitta en annan lösning! :)
ska väl höra med mamma också, kan ju vara så att vi klan vara här, men tvivel på den va..
är bara fyra dagar kvar på 2008, herregud! känns som det var nyår igår!

på måndag blir det fika med snyggaste! pusspåde ;*


i know u love me
xoxo

25/12 -08

hm, julafton är över. ah, jag säger det igen, det går så himla fort, för fort? fast ju snabbare desto bättre, nyår om typ bara 6dagar! om en veckan är det liksom 2009 ;o galet!
men ja, julafton. det var riktigt trevligt! var kul och träffa släkten och john, jenn & sophie(staving?). :)
haha, var skönt med en aning snö iallafall :) gick att ha snöbollskrig trots allt ;) hahah. kanske kommer med biler lite senare.

idag, juldagen har jag sovit ut och bara chillat! kollat på x antal 90210 avsnitt! :)
men nu ska jag fixa på rummet, duscha, äta sen ut en sväng med linnéa! :*

imon åker jag till borlänge med mor min och shoppar lite, sen vid 3 åker vi på fika med släkten hos moster :) trevligt!
nu ska jag ta mig i kragen och städa upp lite!

kyss!
<3

23/12 -08


help?
need some help,! färga håret mörkt igen? almost black.
är rädd att jag blir vääldigt blek, men naae, det får jag väl stå ut med,
ja menar, vem är inte blek på vintern? ;)
haha, aja. tyck till iallafall!
;*

dask!

notera att bilden är gammal..

22/12 -08

ahop,. dan före dan före doppardan! endast 2dagar kvar till julafton :)) men jag tycker det kan snöa några centimeter så det är vitt på julafton iallafall!

idag har jag inte gjort mycket heller, sov ut och slappa framför datorn. har inte ens ätit än, så är lite hungrig kanske.
mamma kom just hem iallafall och berättade att när hon var på systemet vart de rån ;s usch! tror rånarn smet ner i sveaparken typ eller något, för polisen hade lyst ner där.
aja, vi ska iallafall äta tror jag sen ska jag hem till emma och städa lite.

imorgon blir det att städa på rummet ordentligt och julhandla det sista :)  på kvällen kommer nobbe och troligtvis emma & anders på middag :) så ska nog baka lite idag till efterrätt, chokladtårta :} har aldrig gjort den så ah, better be good!

pussas!
<3

21/12 -08

i fredags så hade vi skolavslutning då, var massa tal och sång i aulan första sen betygen.. haha, vg i bild, de trodde jag verkligen inte! men aja :) Efter allt i skolan så gick jag och brudarna upp på stan, var helt fullt på wienerkonditoriet, såå vi gick hem till lisa och käka kladdkaka och myste. sen åkte isabelle hem rätt tidigt så vart vi andr ahungriga så vi ringde julias pappa så hämtade han oss så vi kunde hämta pizza! :}  haha, vi kikade på nils karlsson pyssling också som gick på tv, så himla roligt. vi bestämde oss för att vi skulle göra om rösterna på dem nån gång typ.  hahha, skratta så jag gräät!
aja, på kvällen jobbade jag i avesta från 15-19, sen när jag kom hem gick jag och mötte syster som skulle göra mig sällskap, etfersom pappa & cath var på jobbfest. men vi hade de trevligt och kikade på film å så :)
lördag gjorde vi inget särskillt, jag gick hem till pappa så hade han kommit skitlångt här hemma med renoveringen ;o typ klart nu, bara kaklet som fattas. så jag hjälpte honom lite med det iallafall!
idag, söndag, har jag inte gjort ett piss! har bara slappat framför tv;n.
men ikväll kommer catherine's son John och hans tjej jenn och hennes dotter sophie(?) från irland :) jag hinner dock inte träffa dem förns på julafton. kommer bli riktigt trångt här hemma :P men de ska bli kul iallafall :)

vet inte om jag ska åka med syster och anders idag heller till borlänge.. skulle behöva köpa en julklapp till anders men vet inte om jag orkar åka. men ändå är det skönt att komma ut lite :P men vi får se hur jag gör :)

och om man inte räknar med idag är det ju bara tre dagar kvar tills julafton. går ruskigt fort, hinnar knappt med! och det är tio dagar till nyår! :D woho!
men nu ska jag ringa syster

go jul
kyss!


17/12 -08

ahop, i morse var jag gaanska virrig lär jag säga. gick försent till skolan som vanligt, när jag kommit dit tänkte jag absolut att det var torsdag, alltså engelska på morgonen.. hmm, gick ner till klassrummet och där var någon åtta, så tänkte vafan nurå, men mötte rebecca och hon sa att vi hade ju pyssel, vart ännu mer snurrig i skallen.
jag; va?
hon; ja, på spanskan?
det klarnade upp för mig, mh damn! är ju fan onsdag idag. haha, härligt att du är med emelie! (y
aja, sen var det ju skola hela dagen. sen gick jag hem till emma en stund.
så hämtade mamma mig vid halv8 så åkte vi hem. :)
satt mig vid datorn och började kika på armageddon<3 sitter och gråter som ett barn. men tror inte jag ska se nå mer nu. fortsätter nog med filmen imon, blir så sent, trött som saatan. men ni som inte sett denna underbara film, måste fan se den, är från -98 & jag älskar den iallafall! bästa filmen, genom tiderna! <3
men nu blir det nog att sussa!

natti!
<3


                                                        armageddon<3

16/12 -08

ah, dagarna har varit ganska slappa den här veckan. fick reda på fysik provet också, ett halvt från vg.. trodde skulle få bättre, men men! beställde heller inte någon klänning. emma, jag & anders tänkte åka i mellandagarna och shoppa lite! :) ah, men på torsdag blir det iallafall kabaré, filmmys, spela spel och këka godis i skolan. Fredag är det avslutning, äntligen! Blir nog att ta en fika med brudarna? :) sen till avesta och jobba några timmar! sover troligen hos syster då för pappa & cath är på jobbfest. jag ska iallafall hjälpa emma att slinga henne hår. kanske hon har lust att färga mitt hår också? :)
aja, på söndag kommer storfrämmande från irland! Catherine's äldsta son, John kommer med han familj. Så kom´mer bli riktigt fullt hus hos pappa på julafton! hela ann-sofies familj, daniel, vi, farmor och farfar +dem då och pappa & cath :) haha, ah :P Men köket hemma hos pappa blir en riktig sucé har jag hört! ah, men det får jag se på lördag.

jag tror jag håller på att få munsår också, riktigt munsår!! har inte haft det på hundra år typ, om någonsin ens? ;o aja, bara det går bort snart! jag som aldrig får det.. vettefan vart jag fått det ifrån? kanske för jag lånar allas läppsyl? haha, aja, that's life!
just nu längtar jag bara till julaftonoch nyårsafton! kommer bli ruskigt kul! :D
laddar hem armageddon nu också, även om vi har den på band. men orkar inte leta på det. så blir väl en gråtfylld kväll, om det inte blir imon. :P haha! aja, nu ska jag lägga mig och läsa lite i min nya cosompolitan och mysa med sötnosen! :D

i wish my heart could burn,
pyss!

14/12 -08

ah, blir så jekla sur aso.. jag vill så gärna gå på coldplay jag får och allting. men de är det att vi måste fan bestämma oss nu :( kanske är deras sista spelning här, NÅGONSIN!? jagdör, även om jag inte gillat dem i flera år. men herregud, dem spelar underbart! sitter och deppar med emo-musik och tar ut ilskan i musiken..börjar dock få ont i huvudet.
ska ffan dit, orkar inet tänka på omgivningen eller någon! ska faan dit, säg va ni vill.
helgen har också vart rätt depp, suttit vid daton och vettefan va jag gjort hela tiden?
idag blev det lite civilisation iallafall, min morbrors fru, hannele fyllde 40 i torsdags ju. så vi åkte hem till dem och där var övriga släkten, riktigt trevligt faktiskt, var lite ovant med alla, men de va skönt att det var bra iallafall! :) hoppas det blir fler gånger, absolut! och joakim som är så söt sa;" ni kommer på min födelsedag också va? ".. haha, ahhw, lät så himla sött/sorligt! 
dem har ju nyss byggt klart det andra huset till jimmy och jhonny, var skit snyggt! :) (y  mh, jag har saknat att vara tillsammans med släkten, de är så mysigt och glatt!
men nu ska jag strax gå och möra sis' så ska vi beställa lite kläder från forever21 :D  tror jag ska ta klänningen på länken, till nyår :) va tycks?

you made me cold inside,
pussas!

13/12 -08

ah, sov ut rejält idag. de ringde vid halv3, så då kunde jga ikke somna om..  var bara att stiga upp ;P
idag är det lucia också, om någon hade missat det. ;) blir mest chill idag tror jag, ska väl äta middag om en timme kanske? sen blir det kanske promenad :)
imon blir det att åka till morbror och kusinerna och gratta hannele som fyllt 40, grattisgrattis! :)  tredje advent så också, herregud va fort det går!!  har 3 skoldagar kvar, för på torsdag är det kabaré och film i skolan. och nu är det 11 dagar kvar till julafton och 18 dagar tills nyår! ;** 
men igår var jag ju själv hemma som sagt, kikade på idol och satt vi datorn mest. å Kevin vann, yes :D sötnos!

kyss!


12/12 -08

skönt med helg nu igen, går svinfort! i torsdags var det skollags-match i innebandy som gällde. Klockan 09.00 gick bussen mot långshyttan. Vi mötte alltså långshyttan och säter. Vann över säter och förlora mot långshyttan.. lite surt, även om jag bara spelade 10-15 minuter var det riktigt roligt iallafall. ;) slapp ju skolan iallafall! bussen gick rätt sent så vi fick vänta i typ lite mer än en timme. så gick jag och lisa in på toa en snabbis bara, sen när vi kom ut såg vi bussen åka förbi :( hahah, som tur gick det en till buss lite senare. haha, var en förjävligt rolig tant också som kom och snackade på som tusan! haha, kunde knappt hålla mig för skratt. :D
idag, fredag var det lucia i skolan, så fika i klassrummen först, sen kyrkan, sen hade vi lektioner som vanligt. hade ju fysik-prov idag, gick ovanligt bra, hur lätt som helst! +att jag fick vg på hinduismen-provet :D (y
ikväll är jag hemma ensam så blir att städa på rummet och kika å idol. Äta gott och fräscha upp ansiktet med en gurkmask ;* och så fotbad :)
men nu ska jag sätta igång och städa!

take care,
PUSSAS!

10/12 -08

idag var vi på Martin Koch och kikade på programen vi ville gå. Jag var på samhäll och sen visste inte jag, jullan och linnéa vart vi skulle så vi gick in på första bästa, barn och fritid ;) men för min del blir det nog helt säkert samhäll :) dagen var alltså rätt chill. Först spanska på morgonen sen gymnasiet sen hade vi bara två lektioner kvar, så det var riktigt skönt!
Jag anmäldes till skollaget i innebandy idag också.. Jag har inte tränat innebandy på månader och så är det match imorgon, hejja! aja, bussen går 09.00 till långshyttan så möter vi dem och säter. Önska oss lycka till! det behöver vi, eller ah, är väl jag som behöver det. ;) Men blir väl ingen mer skola resten av dagen.
På fredag så ska vi iallafall fira lucia i skolan, och så har jag fysikprov.. usch!
Så nu ska jag hoppa in i duschen, fixa tills imorgon och plugga. sen blir det bedtime!

godnatt!
<3

6/12 -08

lördag, alltid bästa dagen på veckan. sov ut idag, skönt som faan. dagen har varit riktigt chill, har bara kikat på tv typ och var ut en snabbis på stan och handla, annars har jag inte gjort ett skit! syster kom och myste fram för tvn med mig också, haha. Ikväll blir det ett hus med 4 tjejer känns det som +skräckfilmer och skit.,,,, usch, jag kommer dö. men kommer blir gryyymt kul :) Så nu måste jag hoppa in i duschen en snabbis sen fix och packa, blir ju troligen att jag sover där :)

pussas!

5/12 -08

helg igen nu, ruskigt skönt lär jag säga! tidiga mornar, fyfan, hör verkligen inte ihop med mig...
idag blir det att åka till papi :) Men först lär jag städa, igen. Ser ut som ett bombnedslag. ;s
på tisdag är det so-prov, religion, hinduismen, så blir väl att plugga i helgen antar jag. Men imon kväll åker jag nog hem till liiisa och myser med resten av gänget ;* storbild, massa filmer, godis & skitsnack, kan bara inte bli bättre! ;)
nästa fredag är det fysik-prov också..  kan inte mycke alls! men blir att plugga i veckan. & matteprovet idag sssöööög jag så jäävla hårt!!1 uuuh, orkar inte tänka på de.
men nu är det iallafall lite snö ute :D kommer julkänslor på en gång. :) Hoppas bara att det blir snö till jul! usch, vill inte ha fler gröna jular :(
men nu måste jag ta och göra mig i ordning, ska nämligen med jullan på promenad :*

take it easy,
pussas!

2/12 -08

ahop,. dagen har gått riktigt segt och så, slutade 4 och åt ingen lunch idag, bara en liten festis, så är ruskigt hungrig nu aso! meen haha, jag orkar dock inte laga nå mat eller så :P idag blir det att städa mitt rum, ser förjävligt ut rent sagt! sen måste man plugga också, matteprov imon och på fredag... usch!
funderar iallafall på att färga håret mörkt igen, hmm, blir väl så. Ska be syster att klippa mig lite också. :}
idag har det typ snöat hela dagen också, får hoppas att det blir snö till jul iallafall :)
men nu ska jag väl ta och göra mig lite mat innan jag svälter, haha ;) Sen titta på ett GG avsnitt! ;*

pussas!