peace and love 2010

Som ni säkert förstår blir dte inte mycket uppdatering den här veckan. Och med det menar jag ingen uppdatering överhuvudtaget.. :P KANSKE att jag skriver lite på torsdag om jag komme rhem en sväng och fräschar upp mig, men annars får ni vänta tills nästa vecka! :)
Nu ska jag kolla så jag har med allt, sen käka. Sen h ämtar jag och mamma lisa, orkar inte ta tåget och släpa på tung packning så vi får skjuts istället! ;) Ska kolla om vi kan svänga förbi expert så jag får köpa en engångskamera! :D Sen bär det av till borlänge. Aaaaah kommer blir grymt. Årets fest eller vad sa vi? jajjemen!

VI SES PÅ SÖNDAAG!


vill tillbaka!!!

Har precis kommit hem efter en dag ute på vift! Har ju som sagt varit i borlänge och köpt ett tält och sedan satt upp det, samt hämtat ut banden! Var sån sjuuukt härlig stämning, helt galet! Fick världens sug på en halvtimme, för det vara bara så länge vi stannade. Vi skulle hem och fortsätta ta ner partytältet hos julia så beställde vi lite thai mat och åt det. :} Sen åkte ja med emma och anders och handlade. Och nu är jag hemma. :)

Men nu har jag egentligen fullt upp. Måste börja packa och duscha. Sen måste jag lägga m ig ganska tidigt. Dock kommer jag nog inte somna för jag är så pepp och förväntansfull!! Men ska försöka somna, jag behöver väl all sömn jag kan få. ;P
Sen imorgon halv elva har jag lovat mormor och hjälpa henne med något hemma hos henne. Sen hem och fixa allt sen bär det iväg till borlänge igen.

Wihoooo, can't wait!!!

OJ OJ OJ

IDAG BÖÖÖÖRJAR DET! Herregud va gla' jag är! Dock är jag lite stressad.. Vaknade för typ tjugo minuter sedan och hade några obesvarade samtal och sms.. Skulle tydligen åka med tåget NU 13.36. Och jag skyndade på som aldrig förr. Sen fick jag sms att vi skulle ta 14.40 tåget till borlänge.
Vi ska ju nämligen åka dit och sätta upp vårat tält och hämta ut våra armband. Men nu ska vi först ta ner mitt partytält som är hos julia sedan skolavslutningen. :P Aja, ska dricka upp min proviva nu sen cyklar jag iväg hem till jullan!

wihooo,
tjing!

sommarkänslor på högsta nivå!


det närmar sig!!

IMORGON BÖRJAR DET!!!! Helt sjuukt va tiden har gått fort. Det känns som igår vi var deppipga, slitna och packade ihop tältet och åkte hem. Jag kommer ihåg tomheten man kände på vägen hem.
Men shiiiiet nu är vi där igen och jag är sååå jäkla glad! Allt är perfekt nu kan jag lova. Schemat på festivalen var också underbart, kunde inte vara bättre! :D

Här är ett smakprov av vad jag kommer lyssna på för undebar musik under festivalen,
ENJOY!



When I get older, I will be stronger

Haha, gissa om vi spelade den här högt när vi åkte bil igår? Så jäkla härligt :D

ååååh, vet ni?

IKVÄLL KOMMER TVÅ AV VÄRLDENS UNDERBARASTE BRUDAR HEM FRÅN GREKLAAAND!
Damn, va jag har saknat er! Så ikväll blir det catch up med dom två då, det vill säga Julia och Lisa! Linnéa ska också vara med. Hon åker ju iväg i en vecka imorgon till Turkiet och missar p&l.. :( bajs

MEN jag kan inte säga hur glad jag är över att få träffa mina puddingar ikväll! LOVELY

galeeet

JA gårdagen var väl.. kul! Till en början var vi väldigt väldigt för tidiga. Så vi vi gick upp på parkeringen igen för att slippa alla jävla mygg.. Då mötte vi erik och erik, heh. Stod och prata med dom ett tag, eller ja anna pratade! Sen kom Jennifer, annas kompis i världens goaste bil! En pickup. Fy fan va skön den är!! Så jävla grym. Haha, jag sa till anna och linn "SÅN HÄR SKA JAG HA NÄR JAG BLIR STOOOR!". Och ja, jag kan ju alltid drömma om någon inte är villig att betala några hundratusen vill säga? :))
Äe, vi åkte i alla fall några varv med dom i säter, skitkul! :D
Sen närmade sig klockan halv elva och vi väntade på ebba gold! Men dom började inte förns 11.. Men vi väntade troget längst fram! ;) Sen stod jag faktsikt där hela kvällen. Första parkett på både Ebba Gold och Billy, det var kul lär jag säga. ;) Förhoppningnsvis (eller inte) så blir jag med på deras hemsidor, dom tog typ tusen kort på mig kändes det som! Hahaha
Ja, sen vart det väldigt mycket mindre roligt. Men jaja! Annas brorsa var schysst och hämtade oss, så kom väl hem runt halv 3? :)


partymusic ♪♫♪


fest

äe, kan inte stanna inne länge till! Jag drar till Säter med Anna och Linn. Kommer nog bli rikigt kul nere i säterdalen!
Brorsan skjutsar dit mig så möter upp dom där! :)

Have a nice night folks!

Vad gjorde ni på midsommarafton?

Igår var det ju som sagt midsommarafton. Det blev en ganska lugn dag och kväll för mig.
Blev väckt av mamma vid tolv och då var det bara att sätta igång med bakningen, jag skulle minsann göra två pajer! För eftersom mamma fyllde 50 år den 20 juni när vi var utomlands blev hon grattad av några av hennes syskon igår.
Först kom moster Annika med  hennes familj, vi fikade och hade det trevligt på balkongen. Lite senare kom också min morbror Anders med hans stora familj! Dom fick ju tvillingar i våras, Alma och Hanna. Så det var jättemysigt att ha dom här! :)
Mot kvällen vart det bara chill hemma med mamma, vi åt gott och hade mys framför teven. :)

Men nu kommer några bilder från igår!

Mamma och Hanna :)

Helena och Alma!

Mamma, Hanna, Linnea, Helena och Alma :)

Söta Ida!

Hanna slocknade i mammas knä, haha så söööt :)

emma och jag

Tunisien



fler biler på FB

UPDATE!

Orkar inte berätta ALLT i detalj som hände under veckan i Tunisien, men en liten update blir det i alla fall.
När vi kom fram till hotellet och kollat runt lite blev det ett dopp i poolen på kvällen, väldigt skönt! Alla andra dagarna har vi bara legat och stekt på stranden sen duschat och tagit det lugnt för att sedan käka middag på hotellet. Eftersom vi hade all inclusive behövde vi knappt lämna hotellet. Men en dag åkte vi till en sån där marknad som dom har allt möjligt fast fejk, ni vet? Medina hette det, mitt i Sousse. Och fy fan säger jag bara. Det var så himla obehagligt så jag fick en panikattack, började nästan gråta faktiskt. Det var så himla ovant att dom är på en sådär och skriker åt en. Var där i en halvtimme kanske? Högst.
Åkte även dit några dagar senare, dock mot min vilja.. Då gick jag med solbrillor på och armarna i kors.
En kille kom fram till mig 'vackra kvinna!'. 'åh nej!' tänkte jag. Han frågade vad jag hette och sen sa han sitt egna namn. Safe. Han var också 17 och sen frågade han om mitt hotell jag ba, wow.. sakta ner nu, haha! Han frågade även mamma vad jag kostade. 30 karavaner erbjöd han.. Va säger ni, är jag värd det ? Nej, men han var väl bara ute efter att sälja något antar jag. Vi gick kort efter det igen.
Men jag fick även se en annan sida jag inte är van vid att se. När en mamma sitter med sitt barn i famnen och tigger pengar. Småbarn som kommer fram och ger folk blommor för lite pengar, nej det var inte behagligt det heller.
MEN trotts allt det så har jag haft en riktigt riktigt underbar resa med familjen. Vädret var på topp hela tiden och allt har varit perfekt!

Jag hoppas ni orkade läsa allt, det kommer bilder senare ikväll. Nu ska jag hjälpa mamma med maten! :)
PUSSS




borta bra men hemma bäst!

oj oj, vilken vecka jag har haft! Orkar inte berätta allt nu för jag har varit uppe sedan två inatt.. Så nu ska jag bara chilla järnet. Får se om jag orkar uppdatara senare. Men allt är finfint med mig, eller ja, förutom att hela kroppen kliar och att jag flagnar.. Haha, men det är skönt att vara hemma!

snart där! :)

ojoj, tänk att om ca 11timmar ör jag i Tunisien, I AFRIKA! Tror jag får lite panii-ii-i-i-k, haha intern skämt åsido..
Nej, men det ska väl gå bra. Kändes dock väldigt lugnande när nobbe sa att det var lite oroligt när massa araber åker med.. uhu, men om det skulle vara så att vi krasha så vet alla brudarna att jag älskar dom och har alltid gjort! Likaså med familjen, ni är guld värda.
Men inte ska väl just mitt plan krascha? NEJ! :}
Aja, nu måste jag göra klart det sista, ska börja åka med packningen om en kvart, sen går tåget 06.14 tror jag. :)

Hoppas alla kommer ha det bra nu när jag är borta, för jag kommer i alla fall ha uuuunderbart! ;)

Vi ses om en vecka(om det inte finns tillgång till internet på hotellet då..)!



love emelie

pizza!

sitter just nu och väntar på att emma och anders ska komma med pizza! Haha, ingen orkar laga mat idag efter all städning och packning, så det fick bli hämtmat! :)
Är så jävla pepp på imorgon, helt sjukt! Dock tror jag att jag inte riktigt fattat än att vi åker imorgon! Åh, hoppas verkligen allt går som man vill. Det vill säga inge strul och tjaffs utan en underbar semester med massor av chill! ;) Ska steka på som fan, haha vill bli brun för en gångs skull!!! :>
Nej, nu ska jag bädda nytt i sängen så jag sover gott ikväll!

uppdaterar innan jag åker ;*

åååh, börjar få resfeber!!!

Om 24 timmar går mitt plan mot TUNISIEN! åååh fan va skönt det ska bli!
Dock har jag tusen saker att göra idag så kommer nog inte uppdatera förns ikväll!

Så vi hörs då, pusss

fan va grym hon är

Rihanna - The last song

Rihanna - Rockstar 101


si så där ja

såå syrran, nu har jag ändrat lite i din blogg. Får finjustera den sen när vi kommit hem från Tunisien! Hoppas den duger?! :) & hoppas bion var bra ;)

puss & godnatt från big sistah'

SATC2

Ska fixa mig lite fort nu, sen iväg och träffa brudarna för att (förhoppningsvis) se på sex and the city 2. Efterråt blir det att mysa med tjejerna. Kommer ju vara ifrån varandra ett bra tag nu.

tudelue,


full rulle!

Nu ska jag fräscha upp mig lite sen cykla iväg till skolan och lämna ett papper och efter det blir det att sola lite.
Ser fram emot kvällen! ;)

see ya

15 juni

åhååå, jag får lite smått panik när jag tänker på att VI ÅKER I ÖVERMORGON! Jag skulle nästan vilja ta en tripp till borlänge.. Hmm, men det hinner jag nog inte idag, men imorrn kanske? Om någon vill med så får ni hojta till, annars åker jag väl själv. Men jag är inte säker på om jag borde åka heller.. "Du kan inte hinna med allt!" som mamma sa, jag antar att hon har rätt. Men jag blir så nervös och vill göra hundra saker på en och samma gång, haha!
Ja, igårkväll började jag packa. Var uppe och höll på till 1-2 ungefär och är fortfarandfe inte klar. Haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. ;)

Nu ska jag städa mitt rum så det blir skinande rent. Sen kanske det blir att fortsätta packa. Ska förbi skolan en sväng också och lämna en grej jag glömt! Senare ikväll blir det att ta ner partytältet hos Julia(om det inte regnar då..).

later

sommarlista

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Mysiga sommarkvällar med vännerna, spelar ingen roll vart vi är bara vi mår bra!

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Det beror mycket på humöret! Men att börja med lite sol och bad, en glass kanske? sen grilla med familjen/vännerna = en perfekt dag!

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Kött? haha, men ja det och grönsaker!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Åker ju faktiskt till Tunisien på torsdag och blir där i en vecka! Jag kommer hem en dag innan midsommar, då kanske det blir leksand eller släktfest. 28 juni drar jag på peace and love festivalen stannar också där i en vecka. Sen blir det jobb hela juli på tremans! Augusti blir det nog en hel del chill och vila upp mig till skolan! Och emellan allt det här blir det en och annan resa till norn, ludvika, bad och sol! Förhoppningsvis en resa till stugan i Idre också! :)

5. Dina bästa sommarfärger?
- Aprikos, turkos, vit och marinblå!

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Folk som klaga på vädret, husvagnar och kanarieöarna!

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Jag kan säga att jag haft en underbar barndom. Med mina bästa vänner som grannar behövdes inte mer än vårat kvarter. Men Kvällarna då vi speladebrännboll, burken och på rymmen, det var härliga dagar!

8. Havet, sjön eller poolen?
- Alla tre, men föredrar nog mest havet och sjön. Älskar havslukt!

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Nya favoriten - Smultron!

10. Vart går din drömsemester?
- Jag kommer ju åka till Tunisien vilket ska bli väldigt härligt! Men i önsketänkande så ligger USA som nr ett på min lista! Inte så sommrigt kanske men aja. Dock är Italien, Kroatien och Australien är också några som ligger högt uppe!


simple man

Jag kan inte göra annat än älska den här låten. Gary Rossington(från orginallåten) är någon att vara avundsjuk , han spelar som en Gud. Jag får gåshud över hela kroppen!

And be a simple kind of man
Be something you'll love and understand
Baby be a simple kind of man
Oh, won't you do this for me son if you can


i fredags

På fredag morgon gick jag iväg hem till Julia och mötte brudarna där. Vi åt lite jordgubbar och hade mysigt! Sen fick vi skjuts till skolan, träffade klassen och så var vi i kyrkan. Lyssnade på underbar musik, satt och rös hela tiden! Sen gick jag och käkade på syrrans jobb och väntade på att klockan skulle bli ett då studenterna skulle springa ut! Mötte upp kusinen på skolgården och gav honom en blomma. Strax därpå blev det att kolla på traktoråkning på stan.
Efter det åkte jag hem till Johnny och fikade och grattade honom mer. Sen gick jag till Julia och så hämtade vi lite saker hos hennes mamma och hos mig. När vi komm tillbaka till hennes pappa var det bara att fixa sig, för klockan närmade sig sju och folket började anlända!
Vi började med grillning och hade det allmänt trevligt. Sen drog det väl igång och vi spelade spel, bl.a. kubb och sanning eller konsekvens, haha! Men det var äckligt roligt. Har några filmer men vettafan om folk vill att jag lägger ut dom... ;) Men kan säga att jag låg och garvade åt det dagen efter, hahaha!
Vid tio snåret(?) gick vi upp mot stan och mötte flera ettor(blivande tvåor) och massa studenter! Vi var väl på stan en bra stund och pratade med folk. Sen drog vi in på Café Paris and shaked some ass! förjävla roligt
Sen stängde dom och vi traskade ner mot donken för lite fyllemat, mycket gott!
Sen gick vi hem och ja, en SUPERtrevlig kväll blev det i alla fall, det är ett som är säkert! :)

Nu ska jag kolla på film och sedan sova,
puss & god natt!


'
ps. fler bilder på FB!

underbar kväll

ja, jag har haft en riktigt härlig kväll måste jag säga! Vi var ju och grattade min kusin Johnny som sagt och efter det gick vi vidare till pappa och cath och grattade dom. Irländarna är ju fortfarande, dock åker dom hem imorgon. Men dom är så himla roliga och trevliga! Emma åkte hem tidigare än mig, tror det kan varit runt 7-8. Och jag kom hem för ungefär en timme sedan. Har suttit ute på verandan och pratat med "släktingarna". Och dom sa bl.a. att dom tyckte att pappa och catherine borde ta med mig och emma över till irland någon gång, "we can go clubbing and shopping, every girl want too shop" naaw haha
Alicia var jättetrevlig, visst var alla de men det var hon som jag pratade mest med Jättesnäll tjej! 
Nu ska jag städa mitt rum lite, sen börja packa tror jag. Kan inte fatta att jag åker till afrika om 4 snart 3 dagar, sinnessjukt!
Sen, inatt antar jag, att jag kommer lägga upp bilder från skolavslutningen/Studenten, dock blir det på FB. Men kommer uppdatera här också, men nu ska jag städa!

hoppas ni också haft en underbar start på sommarlovet! :)

snart ligger jag i den där poolen och plaskar, härliiiigt!


Är påväg ut

Håller på att fixa mig för ska snart åka iväg hem till min kusin Johnny som tog studenten i fredags! Jag var jag där då med, men jag ska dit med Emma nu och lämna vårat paket. :) Efter det går vi vidare till granngården hem till pappa och grattar han och catherine som fyller imorgon samt på tisdag! Så det blir en hel del kalas idag.
Men nu måste jag fixa klart mig, uppdaterar TONIGHT, promise !

later

trött..

äe, sorry! fick inte mycket sömn inatt så har verkligen inte någon ork att uppdatera hela gårdagen. Jag gör det imorgon istället. Nu ska jag kolla på step up 2 the streets sen sova! :)

god natt

JAG HAR SOMMARLOV!

Ja, äntligen! Det har varit två intensiva men underbara dagar nu. Kom precis hem från Julia, men ska iväg om 20 min. så ska fixa mig nu! uppdaterar ikväll

pusssss

almost there

skolavslutning IMORGON!!! Det firar vi med lite go musik ;)

Katy Perry ft. Snoop Dogg - California gurls


Lil Wayne ft. Nikki Minaj - Knockout


Rihanna - Te amo

one weeeek!

Vädret idag kan gärna byta plats med imorgon! Ska man behöva ha regn på alla sina skolavslutningar..? :(

p.s om en vecka är jag påväg till tunisien! ;)


one day, can change you whole life

Ett år sedan idag. Huhu, tiden går fort! Att jag åkte på samma gator som för precis ett år sedan är lite konstigt känner jag. Minnena smög sig tillbaka, även om det var ganska behagligt om jag ska vara ärlig..

- Får jag gå före er i kön?!

Kom hem ifrån Borlänge för ungefär en timme sedan. Har haft en riktigt trevlig dag med lisa! Den har bjudit på många konstiga saker, men det är väl en vanlig dag för oss antar jag? :) haha, ajaa. Hinner nog inte lägga upp bilder på det jag köpte idag, men det kommer imorgon, promise! För idag hade jag heeeelt glömt bort matteprovet.. Så ska be och böna Elisabeth om att få göra det imorgon så måste plugga matte nu då. Sen ska jag skriva en labbraport, hoppas det går fort! För jag behöver verkligen städa.... haha, överdrivet stökigt rum säger jag bara!
Aja, vi hörs!


kom tillbaka soleeeeeen!

Veckans babe!

En ny grej jag börjar med, tycker det behövs visas lite mer snyggingar här i bloggen. Eller hur? ;)
Självklart börjar jag med snyggaste, the one and only,
CAM GIGANDET


godingar!

Kansas - Dust in the wind

Eddie Vedder, Jerry Hannan - Society

Patrick Park - Life is a song

Eldkvarn - Fulla för kärlekens skull

3 dagar!!!

oj, nu har ju lite bråttom igen! Ska hinna duscha och äta innan jag går härifrån(runt tio). SÅ måste sätta igång nu!
Ska iväg till skolan och göra de prov jag missade när jag var sjuk, dvs. ett prov om EU/FN och en labb på naturkunskapen! Sen efter skolan ska jag färga lisas hår. :) Kanske blir att sola solarium också om jag hinner!

Vi hörs!


this time for Africa!

ojoj, snart börjar VM också(11 juni)! Ska bli riktigt roligt att se. :)

Så jäkla härlig låt, enjoy;

4 dagar kvaaar!

Har inte haft en enda lektion idag, skönt! Det enda som vi hade var idrott och då var det frivillig fotboll och då var inte jag med, så det räknas inte! ;)
Efter fotbollen gick jag med Linnéa upp på stan och så köpte jag två klänningar varav en jag troligtvis ska ha på skolavslutningen men har inte bestämt mig än! Och den andra ska jag ha i Tunisien. Köpte också en foundation och vitt nagellack. :)
Just nu sitter jag hemma hos Emma och chillar lite. Haha, jag orkade inte gå hem.. Så ska få skjuts sen när dom ska handla! När jag kommer hem ska jag bara plugga som fan till samhälls provet imorgon +lite annat skit.

Usch jag håller på att somna när jag ligger här i soffan, så himla skönt! Aja, ska sätta på en film nu.
pusss


haha, så fult men det får duga!

6 juni

För ett år sedan, precis, så var det studenten igår. Herregud, det känns verkligen som att det var nyligen! Det senste året har gått så jäkla fort så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag har ju vant mig vid MKG och det känns som jag gått det jättelänge, samtidigt känns det också som det var igår vi började på skolan..

Anywaaay, nu har irländarna kommit och det var riktigt trevligt att träffa dom igen! Speciellt Alicia och James, eftersom det var första gången! Alicia var i alla fall jättesnäll! :) Ska dit igen nästan helg och hälsa på lite innan dom åker hem.
Var ju och kollade på huset som sagt. Och det var grymt snyggt, MEN hade även det sina brister. Huset hade inte EN enda garderob!!! haha va fan liksom? den hade även en spricka i en vägg, inte fint! Sen är det ju lite drygt om man ska bo där permanent och inte har körkort så är det ca en mil in till stan.. Men ja, det var kul att se i alla fall!

Nu ska jag äta och kolla på inglorious bastards, har ju aldrig sett den, men nu så! ;)

får ju inte glömma att det är Sveriges nationaldag idag heller! :)

In loving memory


And I know, you're a part of me


hundvakt!

Har precis ätit lite frukost ute på balkongen, riktigt skönt. Solen bränner redan nu! Så passa på nu innan det blir regn, har hört att det ska bli det till kvällen.
Fick ett samtal tidigare imorse av cath' som fråga om jag skulle kunna passa Harley medans dom är borta. Och självklart kan jag det. Vill inte att det lilla yrvädret ska vara själv i 6-7 timmar! För dom ska nämligen ända ner till Skavsta och hämta dom! Så det tar ju en stund..
Men jag ska packa ner lite plugg nu samt kläder för jag vill duscha sen eftersom jag kommer träffa dom redan ikväll då. Men det blir skönt att åka dit, emma kanske blir med också. Blir nog att steka i solen i alla fall medans jag pluggar.
Vid 5 kommer troligen mamma och nobbe och hämtar mig en sväng, så ska vi kolla på ett hus utanför stan. Inte för att vi planerar köpa, men det var äckligt snyggt! :)
Aja, nu ska jag packa och sen hem till Harley.

go kväll

Idag har det varit en riktigt lång dag. Inte så jättevarmt som jag trodde men så länge det är sol klagar jag inte! Väcktes som vanligt imorse klockan åtta, av att Harley ville komma in.. Men ja, det var bara att stiga upp kände jag.
Käkade frulle och satt på en film, sen kom emma och anders så vi kollade på ännu en film. Daniel kom också förbi, alltid lika trevligt! :)
På eftermiddagen åkte vi till Farmor och farfar. Pappa och Daniel klippte gräset och så fikade vi efter, haha ovanligt? ;)
Sen åkte vi hem och jag städade rummet eftersom Catherines två söner och deras familjer kommer hit imorgon från Irland! Ska bli jättekul att träffa dom igen. Jag träffade John och hans familj julen -08 men Trevor har jag inte sett sedan han bodde här och det var nog 05-06? Så ska det bli spännande och träffa hans tjej och deras lilla James!
Men pga. att dom kommer är jag nu hemma hos mamma. För att dom ska få plats hemma hos oss så åkte jag hem hit. Men jag ska dit nästa helg och hälsa på dom lite! :)

Nu blir det film, plugg och sooova,
pussss

vad fan gör jag inne..

när det är så himla fint väder ute?! Aja, får bli en snabb update. :)
Dagen har varit allt annat än dryg kan jag säga! Har haft fyra lektioner och på dom har vi bara skrivit omdömen och pratat betyg, ruskigt skönt!
Dock blir det plugg för mig i helgen då jag har flera prov nästa vecka för jag varit sjuk och missat en hel del!
Nu ska jag lägga in grym musik på luren sen gå ut och sätta mig i solen. Efter det blir det att packa eftersom jag åker till pappa ikväll, ska be honom hämta mig för har ingen bil!

Aja, trevlig helg allesammans!

igårkväll!

hum..?

kan jag ha det här på skolavslutningen?! Jag får beslutsångest :(

ALEJANDROOO


I wish you were

Gone away, are the golden days
Just a page in my diary
So here I am a utopian citizen
I'm still convinced
There's no such thing as idealism

Memories they're following me like a shadow now
and I'm dreamin'
Cause I've already suffered the fever of disbelief

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It ain't hard to see
who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
And I wish you were here

sitter och svettas!

Tänk när det var snö på marken och man kunde bara drömma om sommaren. Ja, det ser ut som att drömmen är uppfylld, för det är riktig sommarvärme ute och det är bara EN VECKA till sommarlov! Helt galet
Dagen har varit lång men riktigt slapp endå. Har lyssnat på intressanta(ingen ironi för er som trodde det!) redovisningar, kollat på film, ätit supergod sallad på stan, spelat brännboll, fikat och umgåtts med klassen, och sist men inte minst gjort nationella prov i spanska, muntligt. Vilket sög, jag fick hjärnsläpp.. Men annars har det varit en härlig dag med klassen! :)

Nu håller jag på och prova kläder till skolavslutningen, är ju bara en vecka kvar som sagt! ;)
Och även om det är ettan jag slutar och jag tycker att det är studenterna som ska glänsa, så vill jag också klä upp mig! Lite i alla fall. :> Jag har tre plagg jag skulle kunna tänka mig, kan visa biler sen! Men ja, jag kan inte bestämma mig.. Man vet ju liksom heller inte vilket väder det ska bli. Vi får hoppas att det blir sol i alla fall!

bal

åh, såg precis klart på Hachiko: a dog's tale.... gissa om jag grät?!?! fy fan, jag har aldrig gråtit till en film så mycket! Seriöst. Usch, va sorlig, men endå så jäkla fin :')
Ni som inte sett den, SE DEN!

Nu ska jag försöka få bort mina röda ögon, fräscha upp mig lite sen gå till Linnéa för att sedan åka på balen i g-berg! :) Kommer ta massa kort så ni får se sen ni som inte var där!

pusss

film: Hachiko: a dog's tale

Det är sjukt, jag gråter som ett litet barn bara av trailern.. Får se hur mycket jag gråter av hela nu då!

TO DIE FOR


solpiller

Kom hem efter en liten stund sedan! Efter skolan gick jag med tjejerna och hälsade på en gammal fröken från hagstadiet sen gick vi och köpte en ica-sallad. Efter det gick jag till emmas jobb och käkade där och så betalade jag för solpillrena också! Tog ett piller också, smakade lite konstigt men det gick ner! Hoppas på att ajg blir lite brun nu då! ;)
Sen drog jag hem till emma och kollade om hon hade någon klänning jag kan han på skolavslutingen men icke. Jag stannade i alla fall hemma hos henne tills hon kom hem. Då grillade vi lax och åt det med pommes. :}
Sen fick jag sljutsa av anders hem och nu, ja nu sitter jag här! hehe

Dagarna rullar på som fan. Jag tycker det går galet fort! Jag drömde tom. inatt att det var julafton igen och jag sa "Jaha, då var vi här igen!" haha, jadu..

FÖRSTA JUNI!

Herregud, kan inet fatta att det REDAN ÄR JUNI?!?! Känns riktigt mysko, men åh så skönt! Tio dagar till sommarlov och 16 dagar till Tunisien, woho! :D
Riktigt bra humör idag för solen skiner och himeln är blå. Även fast jag fick gå upp tidigare idag för att plugga!

Nu ska jag duscha osv sen blir det fix-lunch-skola
Ha en underbar första juni!

snart där! ;)

tur i oturen

nej, ingen lycka för min del. Hittade ingen nyckel.. :(
Imorse hade jag np i spanska i tre timmar, det var svårt och jag höll på att somna första timmen. Resten av skoldagen var ganska slapp! Jag gick med linnéa hem (och då hittade vi 60kr på gatan!! lite tur i oturen i alla fall, haha!) för att jag skulle hämta min cykel hos julia! Sen cyklade jag hem fort och åkte nästan på en gång. För klockan fem skulle jag på massage. Så var jag där i en halvtimme och guuu' så skönt det var! Sen har jag bara varit hemma och pluggat. Men nu är jag jättetrött så ska hoppa ner i sängen nu!

God natt!