i need your love


31 oktober 2012

Fastän jag inte har bloggat på över två veckor är det kul att se att ni fortfarande hittar hit! Men nu ska jag bättra mig, lovar! :)
 
Sedan jag skrev sist har jag varit i Spanien och hälsat på världens finaste tjejer, festat på hotellet, kollat på pinsamt många Gossip Girl avsnitt, hälsat på mina underbara far-föräldrar, hittat bortglömda bilder, packat ner sommarkläderna och hängt upp vinterkläderna, gjort halkbanan(godkänd och allt!), beställt en parfym(lycka!!!), sett första snön falla, myst med min familj framför kaminen och lite till!
 
Jag hade det underbart i Barcelona och det var rikrigt jobbigt att säga hej då. Usch va jag saknat och saknar dom där brudarna! Är faktiskt jobbigare än vad jag trodde att det skulle bli! Men nu är det typ bara sju veckor kvar tills dom kommer hem! ååååh va jag ska krama om dom!
 
Nu ska jag fixa mig för en utekväll! Kommer bilder imorgon från mina äventyr! :)
 
 

locked out of heaven


ny energi!

Idag är första dagen jag har ordentligt med energi så jag kan göra annat än att ligga och kolla på film.. Så nu har jag dragit igång en grym lista på spotify och ska plocka ihop på rummet så det är fint när jag åker till Spanien på fredag! Sen ska jag fortsätta packa. Har en sån sjuuuk beslutsångest för vad jag ska ha med för kläder.. haha, har ju bara tio kilo att gå på.. Men men, ska blir grymt i alla fall!
Jag drömde tom. om mina vänner nere i spanien inatt, men nu närmar det sig på riktigt!!!! Kan inte beskriva med ord hur glad/exalterad/pirrig jag är!
 

inspo


all I want is to find somebody

Äntligen en riktigt bra musikvideo! Låt med för den delen!
 
 
Kolla på den här också föresten. Ruuuuskigt, ruskigt bra grabbar!
'cause you brought out the best of me
a part of me I'd never seen
you took my soul wiped it clean
our love was made for movie screens

but If you loved me
why did you leave me?

for what sin were they killed for?

Jag vet att jag precis publicerade ett inlägg som var väldigt egocentriskt. Köpa bil, resa osv. Men jag har faktiskt skänkt en hel del under de senaste dagarna till Världens Barn. Även fast jag (faktiskt) inte har så mycket pengar att leva på. Men känslan när man ska pilla ner pengalappen eller hör hur det skramlar när man lägger i mynten är såå speciell. Man känner sig riktigt nöjd och tillfredställd. I alla fall för stunden.
 
När jag var liten, runt 5år, var jag hemma hos en kompis som hade ett kort på en mörkhyad flicka på deras kylskåp. Jag frågade vem det var och varför hon satt på deras kylskåp. Det var deras fadderbarn som dem hjälpte genom att skicka lite pengar i månaden. Jag kommer fortfarande ihåg att det var då jag bestämde mig för att skaffa ett fadderbarn så fort jag kunde få ihop dem där pengarna varje månad.
Nu håller jag ju på att söka lite jobb här hemma, och så fort jag har fått napp så ska jag börja hitta ett fadderbarn!
 
Detta är något jag anser det borde vara en lag på. 100:- i månaden är inte mycket. För oss. Men för ett ensamt fattigt barn som lever på gatan är det värt sååå himla mycket.
What if the cure to cancer is trapped inside the mind of someone who can't afford an education?
What if the next Rosa Parks, Martin Luther King Jr, Aung San Suu Kyi or Nelson Mandela lives on the street and the world never get's to know them?
What if you gave a child money instead of buying clothes and things for yourself?
What if you saved a child from poverty, child abuse or maybe even war?
What if? What if..

wildest moments


to do

Sånt som jag ska göra/köpa till mig själv. Man måste vara lite snäll mot sig själv ibland! :-)
 
 
Nya kuddar till vintern/julen
 
En weekend i London med underbara människor i november
 
En bil (har faktiskt en på G, dock inte såhär snygg tyvärr..)
Sälenresa med bästa gänget i november/december

matförgiftad

Under helgen bodde jag ju som sagt hos syrran, då jag inte ville vara hemma ensam. Under lördagen hade vi ju planerat att gå ut, vilket vi även gjorde. Emma och jag köpte med oss thaimat hem och käkade innan vi åkte och förfestade med resten av gänget!
Alkoholen slog till på några minuter för mig. När vi vid klockan 23? åkte mot husfesten vi skulle till, kommer jag bara ihåg att jag satt mig i bilen, att jag mötte Veronica som bjudit in oss och gav henne presenten. Det nästa jag kommer ihåg är att jag sitter i soffan och har huvudet mellan benen och spyr ned mig själv.. Jag lär säga att jag har tur som har så bra vänner som hjälpte mig! <3
 
Väl hemma hos Emma hjälpte dem mig till sängen. Men så behövde jag spy mer och mer och mer. När jag vaknat för kanske femte gången under natten att jag lär spy förstår jag att det måste vara något annat än vodkan som spökade. Och helt rätt. Från klockan 12-01 till klockan 13 dagen efter spydde jag nästan varje timme.. Under natten blev även syrran dålig. Så båda hade alltså åkt på matförgiftning.... Det är fan andra gången jag blir det av att äta ute här i stan. Så akta er för thaien mitt emot arbetsförmedlingen, ujuj..
 
Så min söndag var inte vacker kan jag säga. Jag och Emma låg som döda och väntade på att allt skulle försvina ur systemet. Idag har jag varit helt slut, ingen energi alls! Riktigt ont i nacken och öm i hela magen. :(
 
Usch.. Som sagt det var ingen vacker syn. Men nu mår vi bra i alla fall och fria från den där skiten!
 

use your smile

Kom nästan precis hem från stan. Eller ja, hem till syster. Hon hade glömt sitt legg så jag fick lämna det på jobbet. Och såklaaart börja det regna när jag började gå. Och spöregna. usch!
 
Emma och Anders har inte satt i sina fönster än, så det drar lite fårn dem, och det är jag verkligen inte van med! Jag har det supervarmt på rummet under natten annars vaknar jag av att jag fryser. Så imorse när jag vaknade var jag heeelt täppt i näsan och hade riktigt svårt att andas. Men så brukar jag ha det på monarna, förutom att jag inte fryser då. Men jag hoppas verkligen att jag inte blir förkyld nu! Kan bli det på söndag. Men INTE idag eller imorgon.
 
Och som ni säkert förstod blev det inget gym imorse. Och kommer väl inte bli något pass imorgon heller.. Men men, får ta igen det när jag kommer hem från Spanien! :)
 
Nu ska jag lägga mig i ett kokhett bad och lyssna på lite härlig musik!
 
 
 

torsdag

Sitter just nu hemma hos Emma. Mamma åkte iväg till Ludvika ikväll då hon ska jobba där imorgon, jag ville inte vara själv så jag åkte hit. Vi lagade riiiktigt god mat, lax, potatisklyftor och chilisås! Vi kollade även på en film och hade det mysigt!
Sover här ikväll då det väntar gym imorgonbitti! Skönt att komma igång igen! Har dock haft problem med att andas(astma) den här veckan.. Så vi får se hur det går! Sen blir det kanske ett bodycombat-pass på lördag förmiddag om jag inte kör ut mig helt imorgon!
 
-
Alltså alla BRA musik/rockprogram börjar eller är på lördag.. Såklart när jag har planer och ska ut. MEN vi kommer ha det superbra tror jag! Kommer blir skitkul med för det första en riktig husfest! Som jag har längtat efter det!! Och för det andra träffa lite nytt folk, det är gjort för att bli bra helt enkelt!
 
Aja, nu lär jag sova! God natt :)
 

wonderful


random pictures


the apocalypse

I raise my flags, don my clothes
It's a revolution, I suppose
We'll paint it red to fit right in
I'm breaking in, shaping up, checking out on the prison bus
This is it, the apocalypse

Nytt i garderoben!

Idag var jag med mammi till Borlänge en sväng. Hittade en mörkröd tröja och ett par uuuursnygga pjuks! Perfekt till lördag ju! Tack mamma ;*
Vi åt även lunch på kuppan, en supergod räksallad! :)


Joel Kinnaman

Tackar H&M ännu en gång för sina utmärkta val av modeller! :*

mardrömmar

Under dem senaste veckorna har jag drömt så sjukt många mardrömmar. Jag har aldrig gjort det förut och har aldrig varit den som vaknar i ett ryck på natten. Men på sistone har jag vaknat dyngsur av svett och tårar, varit så rädd att jag gömt mig under täcket eller tom. gått och lagt mig hos mamma.
Så det börjar bli lite jobbigt att sova nu, försöker dra ut tiden på natten. Men vet inte om det hjälper alls..
 
Har funderat varför det blivit såhär, och jag antar att det har något med min livsstil att göra. Har så konstiga känslor i kroppen och vet liksom inte vart jag ska ta vägen. I livet alltså. Ska jag resa? studera? bo hemma? flytta? jobba och med vad? Jag kan fortsätta men det kommer inte hjälpa mig att sova.
 
Aja, nu vet ni att jag sover dåligt. Några tips kanske? :)
sweet dreams..
 

vit helg!

Sorry för dålig uppdatering, igen.. Har inet haft lust att blogga alls, så jag har skitit i det för det blir ändå aldrig bra om man inte själv är på humör!
 
Ja, det är redan oktober och dagarna rusar vidare! September var en sjukt rolig månad. Mycket fest, mycket ute mat, men har också spenderat tid med både familj och vänner! :)
Den här månaden var sjuk. Jag överraskade mig själv flera gåner, både positivt och negativt.. MEN nu är det ny månad och om några dagar (13 för att vara exakt,) så är jag hos fina vänner i barcelona och har det underbart! Sen kanske det blir en vända till London i början på november. Men återkommer med det! :)
 
Jag och tjejerna åt middag i onsdags också, och jag tänkte att jag bara skulle ta något glas vin, slutade med shottar och jag vet inet huuuu rmånga drinkar! Men, var kul i alla fall, dock hade jag ångest som aldrig förr dagen efter. Och har det fortfarande.. usch
 
Men denna hleg fick bli nykter. För näst ahelg blir det inflyttningsfest i ett hus, så det kommer nog bli ganska galet!Sen fredagen efter det (den 19:e) åker vi ju som sagt till Spanien. Och där VET jag att det blir galet! Längtar som tuuuusan! usch, mina fina vänner, kommer bli tungt att säga hej då sen.
Nu blir det tv:n med min fyrbenta favorit!
 
Har bara gamla bilder på pappa dator, haha! :)