Veckans babe!

Årets sista "Veckans babe" får blir Emile Hirsch. Nog en av mina favoriter från i år! :*
 
 
 

Gott nytt år!

Sista dagen på det här året, känns AWESOME! Så jukt taggad för 2013 så det finns inte! :D
 
Anyhow.. I fredags åkte jag till borlänge med ett gäng härliga brudar (Lisa, Karolina, Cajsa & Sofia)! :) Vi vandrade runt i några timmar, tog en pause på tacobar och sen fortsatte vi! Jag skull eegentligen köpa en tv, men det var slut.. Så, på lördagen åkte jag dit igen, med Emma, Anders & Calle! Men hade ingen tur denna gång heller.. Så nu ska jag banne mig beställa en tv så jag vet att jag får den.
 
Igår var jag hos mormor i några timmar med mamma, emma och anders. Kusin andreas var där också så vi fikade, spelade kort och spel. Var riktigt trevligt! :)
Nu har jag varit på stan en sväng. Kirrat champagne, köpt nya vinglas från m&k +lite på rean. Var in en sväng på ica också, jävla kaos där! Fy fan. 10m+ kö i alla kassor.. Haha, ska dit om några timmar igen med Lisa, vi ska köpa mat ikväll då vi två ska käka hos mig! Sen kommer Emelie lite senare också. :) Så nu lär jag städa, ser förjääävligt ut på mitt rum!
 
GOTT NYTT ÅR allihopa! :*
 

Vågen - 2013

Vågen 23 september – 22 oktober
 

Året överlag: Efter regn kommer sol, kära Våg. Om någon haft en prövande tid under de senaste åren är det helt klart du. Dags att få medvind – och 2013 lovar stort. Resor och kärlek är två områden som man ofta hoppas på höga chanser i – och du verkar få jackpot i båda. De föregående årens tuffa törnar har utrustat dig med ett högst lovande självförtroende och allt verkar möjligt. I skuggsidan ligger ekonomin och en del familjerelationer, men det kan vara ett pris värt att betala för att få njuta av alla de äventyr som väntar.

 

Kärlek: Att våga i kärlek är viktigt 2013, och du tycks dras till fritänkande och till viss del excentriska individer. Det här är lite olikt dig, men kanske nyttigt för att utmana din tendens till att lätt bli lite för beroende av din partner. Kanske lockas du av dessa sidor hos andra för att också kunna ta till dig dem själv. Inte helt fel tänkt… Nya relationer, eller relationer som förvandlas och förnyas, är starka i år.

 

Mest romantiska perioder: Februari bjuder på intellektuellt stimulerande romantik, men det är först i mars som det verkligen hettar till och blir passionerat. Ändå är det bara början. I maj blir det än mer magiskt. Juli blir både varmt och generöst, i mitten av augusti dras andra till dig och sista helgen i augusti kan bli riktigt hett. Även oktober kan bli intensivt, eventuellt med en romantisk tripp på programmet.

 

Jobb och skola: Du har blivit så van vid att jobba hårt att du plötsligt knappt behöver jobba alls för att åstadkomma lika mycket. Plötsligt börjar andra se ditt hårda arbete, engagemang och din potential och troligtvis kommer du uppleva en förändring i andras attityd mot dig. Njut av det här, men tänk också på att utnyttja det till din fördel.

 

Resor, flytt och förändringar: För de Vågar som funderar på att resa i år är det här mitt råd: do it! För de Vågar som kommer resa i arbetet, eller som kanske inte planerar att resa alls – enjoy it eller vänta du bara. Du tycks drivas ut i världen på ett eller annat sätt. Se upp för våren dock, då det kan bli svårt att finansiera dina planer. Pengar är ett känsligt område i år, så var varsam med din ekonomi så gott det går.

 

Fokusera på detta år: Att våga satsa på det du verkligen längtat efter. Inget verkar kunna stoppa dig nu.


Det är nästan lite läskigt hur dem kan ha så många rätt! HÄR kan du läsa om hur just ditt år ska bli! :)

 


Sammanfattning 2012

1.Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Sjääälvklart! Annars skulle jag vara tråkigast i världen ju

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jajo, kan man väl säga. Mina löften var ganska suddiga..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte någon av mina bästa vänner! :)

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack å lov!

5. Vilka länder besökte du? Grekland och Spanien!

6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? Ja, det är en del.. 

7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? Det är många datum jag kommer minnas. Men självklart studenten och balen, samt när jag såg shm, var på summerburst och när jag träffade fint folk! :)

8. Vad var din största framgång 2012? Hmm.. Blivit mer självständig kanske? Nej, jag vet inte..

9. Största misstaget? Pass

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Matförgiftad och vinterkräksjuk var galet jobbigt. Men gallstensanfallet var det jobbigaste eveeer, önskar inte ens min värsta fiende sådan hemsk smärta.

11. Bästa köpet? Hmm… biljetter till konserter och vin, hahaha..

12. Vad spenderade du mest pengar på? Den var LÄTT! Konserter och aaaaalkohol

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaa, nyfunna vänner! :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Oufhh! Det är en hel drös! Hetare än lava, Summer paradise, adhd-skalle, Make it bun dem, Sigillum Diaboli, Nineteenhundredandyesterday, Get free, One day, Foxtrot uniform charlie kilo.. Haha, det är bara några få!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Vet inte riktigt.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit tag i livet, haha..

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig över skitsaker som jag ändå inte kunde förändra.

18. Hur tillbringade du julen? Först hos mamma> pappa> Emma> Annsofie :)

19. Blev du kär i år? pass

20. Favoritprogram på TV? Inte kollat mycket på tv, men Sons of Anarchy!

21. Bästa boken du läste i år? Läste twilightböckerna igen på stranden i Grekland, i alla fall första och andra, dem är ju sååå bra!

22. Största musikaliska upptäckten? Haha, svensk hip/hop, reggae och gothrock, haha lite blandat kanske?

24. Något du önskade dig och fick? Visste inte alls vad jag skulle önska mig i år. Men fick det jag önskade mig vilket var; klippning, pengar, hårfön, hörlurar och tofflor! +masssa smått!

25. Något du önskade dig men inte fick? -

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Var äääckligt bakis

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Oj.. Väldigt olika. Det här året var nog mitt ”prova-på-allt-år”, haha, om ni förstår? ;D

29. Vad fick dig att må bra? Resor, musik, vovven & vännerna – det bästa jag har! <3

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Oj, svår! Får nog bli Charlie Hunnam, Bam Margera, Tom Hardy & Emile Hirsch! ;*

31. Vem saknade du? Eftersom alla mina vänner flyttade tiotals och t.o.m. hundratals mil ifrån mig i höstas har det varit det jobbigaste, dem har jag saknat så det gjort ont!

32. De bästa nya människorna du träffade? Träffat så många fina människor i år! Men ska vara tråkig och skriva "Ingen nämnd ingen glömd". ;)

33. Något du är stolt över från 2012? Att jag tagit studenten, helt klart! :)

34. Vad är dina förväntningar över 2013? Jag hoppas att detta blir ett helt underbart år! Med vädret på mig sida, många resor både in- och utrikes, hoppas på många konserter och festivaler! Hoppas på körkort och jobb! :)

35. Hur kommer du spendera nyårsafton? Jag och mina vänner kommer spendera nyåret på olika håll, i år igen. Dock komme rjag vara med två av mina fina vänner. Det blir vin och husfest! :)

 


Modig

Jag tänkte bara tipsa om den här supermysiga filmen! Dvs. om ni forttfarande gillar tecknat/animerat som jag, haha.. Men riktigt bra film och mysig musik också! :)
 
"Det finns de som säger att ödet är bortom vår kontroll,
Att ödet inte tillhör oss.
Men jag vet bättre.
Vårt öde lever inom oss.
Du måste vara modig nog att inse det."

Juldagen...

Tänkte försöka sammanfatta juldagen lite, men det mesta är helt suddigt! Haha...
 
Jag förfestade hemma hos Karolina med trevligt folk. Vi lekte lekar, rökte vattenpipa och drack såklaart! När klockan närmade sig 22? så åkte vi mot hotellet och sen är det fan svart för mig.. Betalade inte inte in mig, kommer inte ihåg att jag lämnade jackan? Vem var jag med ens? Kommer ihåg så sjukt många ansikten men var jag verkligen med alla dom? :s haha,.. Mitt högra ben är blått då jag minns att jag ramlade i trappan.. När klockan närmade sig 2 gick jag ut ensam.. Haha. Kommer inte ihåg att jag hämtade jacka här heller. När jag väl kom ut gick jag fram till första bästa och började snacka? Haha
 
Efter en stund när jag gått barfota ute i snön samt satt mig i snödrivor ett antal gånger kom Lisa. Vi snackade och dom skrattade åt mig minns jag, för jag gick så fult när jag hade ont i fötterna... haha! Träffade en gammal kompis, så prata massa med honom också! Kommer jag ihåg i alla fall! ;)
Sen hamnade jag i en busskur med några till, nallade pizza av nån och hade saaatans ont i fötterna! Vaknade upp och ba "vart faaan är jag?! och vad hände igår?", haha, inte skönaste känslan direkt. Men sov tydligen hos en kompis, så tur var väl det ändå!
 
Jaa, det var la min kväll. Drack nästan ingenting inne på hotellet men ändå är allt suddigt! Dansade röven av mig i flera timmar och hade skitkul, av vad jag kommer ihåg! :) Gick så himla fort bara..
 
Men tack alla som var med och gjorde kvällen suuuper! :)
 

partymode: ON

Let's dance our tears awaaay
 

God Jul

Ja, nu var julen över. Eller ja, i alla fall julafton! Jag hade en riktigt bra dag igår med min fina familj! Började med julfrukost hemma hos mamma, sen vidare hem till pappa och vänta in resten av syskonskaran. Vi käkade gott, drack gott och hade det bra! :) Sen blev det ju sjävklart Kalle Anka & hans vänner (att det blev sån stor hysteri pga av det där lilla?! Inte förstördes då min jul av det!) och tätt därefter paketöppning! :)
 
Mot kvällen åkte syskonen hem men jag och Emma hjälpte till att städa upp lite. Sedan åkte vi hem till Emma och Anders med mamma. Blev en skinkmacka och lite paketöppning igen! :) Supertrevligt!
Sen traskade vi ner till syster Annsofie och Henrik, blev paketleken och massa andra roliga spel/lekar! :) Mamma sjöng på Midnattsmässan så hon kom tillbaka runt halv ett så då åkte vi hem igen, trött som tusan! Men ack så glad. :)
 
Trevlig fortsättning allihopa!
 

dan före dopparedan

Endast kvällen/natten kvar sedan är det julafton! Ska bli såå mysigt och skönt att vara med familjen heeeela dagen och bara äta god mat och vara glad! :)
 
Idag har jag varit på stan med pappa, vi handlade det sista julklapparna och så. Det var mycket lugnare idag på stan än igår, då var det fan kaos! Aja, sen har vi käkat lite mat och nu kom jag precis hem till mamma. Jag kände att jag inet skull ehinna med innebandyn idag.. Då hela fredagskvällen blev okuperad för min del har jag skjutit upp allt en dag känns det som! Så nu ska jag dammsuga och moppa golvet, damma av lite och slå in dom sista julklapparna! :) Sen får vi se om jag hinner på någon innebandy eller om jag hittar på något annat! Kan tänka mig att det är proppfullt i vasahallen just nu!
 
Hoppas ni har varit snälla i år, för imorgon kommer tomteeeen! :D
 
 

Allt detta på 24h

Ni anar inte vilken jobbig kväll/natt jag hade igår.. Ca 10min efter jag skrivit det senaste inlägget skruva jag mig i plågor och tätt där efter blev det ett besök på akuten.. Fick tydligen ett gallstensanfall. Var det ondaste och värsta jag varit med om! Skrek och fick knappt luft, fy faaan säger jag bara. Fick lite muskelavslappnande och så blir det återbesök om två veckor med en ultraljudskontroll. Hoppas att jag aaaaldrig får vara med om det igen! Hämtade ut medicin idag iaf OM det skulle bli nå mer..

Ajaaa. Idag har jag haft det TOPPEN med brudarna! Skulle inte missat det för något i världen! Trots att jag var öm i magen och rumpan(där jag för övrigt fick fetaste sprutan....). Vi spelade laserdome + bubbelpool och bastu i Borlänge, vilket var suuuuperkul! Sen åkte vi hem till Linnea och medan vi som planerat allt lagade klart maten fick tjejerna kolla igenom ett bildspel som jag slipat på i flera veckor! :) det blev middag, efterrätt, lekar och massor med skratt! En riktigt lyckad dag! :)

Nu är jag hemma hos pappa igen och är toktrött! Så ska ta en smörgås nu sen sussa med min lilla älskling som redan somnat bredvid mig i soffan!


Fredagsmys

Go kväll mina fina och trogna läsare! Haft en toppendag idag! Imorse åkte jag med mamma till Avesta för att handla lite klappar och saker inför jul/juldagen. :) sen åkte vi hem och åt lite lunch, tätt därefter hämtades jag av Linnea och vi fixade massa saker inför morgondagen då det ääääntligen är vår efterlängtade reunion!

Just nu är jag hos Emma! Vi har lagat supergod mat, gjort knäck och julbröd! Så nu sitter vi och chillar i soffan framför Sunes Jul, underbart!!!
Jag ska strax åka hem och fixa så allt är klart tills imorgon. :)

Trevlig helg!


uncover

Duktig tjeeej, kommer ni ihåg henne från talang för några år sen?
 

underbara onsdag

Sitter och väntar på att syrran ska få rast så jag kan springa och köpa lite lunch till oss! Sen ska jag åka hem och börja pynta granen med mamma. Hoppas på att få lite mer julkänsla då, för nu är det dåligt med det..
 
Efter det blir det att städa lite, duscha och fixa mig för att träffa lisaaa! :D Tänk att dom är påväg nu, att dom sitter på flyget mot Sverige! Ska bli sååå skönt att få hem dom igen! :)
 
hahah, anders!
saknar Grekland och värmen!

glad som en lärka

 
Ja, jag går fortfarande runt och ler kan jag säga er! Fast än det är väldigt grått ute är jag hur glad som helst! Känns superbra! Imorgon får jag träffa mina bästaste vän Lisa som jag inte sett sen vi var i barca i oktober.. Saknar henne så galet mycket, men äääntligen får jag träffa henne imorgonkväll! :)
 
Nu ska det göras lite lunch och sen hem till mormor och hjälpa henne julstäda! Ikväll åker jag hem till syrran så blir det nog lite julbak och imorgon lunch på stan med henne! :) Så jag sover där ikväll så kan jag sola imorgonbitti också! Blir nog några ärenden på stan också.
 
Hur går det för er och era nyårslöften då? För mig går det gallant! Jag vet hur klyshigt det låter, men 2013 känns som att det kommer bli mitt år! För mig brukar det vara varannat år som blir dunderbra! 2009 och 2011 var sååå bra, så håller tummarna! Men redan nu ser det ut att bli ett grymt år! Fast kan inte säga att jag inte haft en bra år, för det har jag haft! Har träffat nya människor som verkligen gillar att umgås med, tagit studenten och balen, varit på härliga festivaler och konserter osv. :)
 
 
psst.. Har förresten bestämt mig för att bli blondie till våren, sjukt va?

hahaha

Haha, det är verkligen gaaalet kul att göra för dom ser verkligen ut sådär. "da fuq....." :D
 

Mia

Imorse eller ja, inatt, så kom den här fina tjejen till världen! Min låtsasbror Trevor och hans tjej Alicia fick äntligen deras lilla Mia som var över en vecka sen! Men äntligen är hon kommen, så himla glad för deras skull, och stolta storebrorsan James såklart! Men det dröjer nog ett tag innan jag får träffa lilltjejen då dom bor på Irland, men jag är hur som helst superglad för deras skull! Och grattis till Catherine som blev farmor för tredje gången!
 
 

Fairytale of New York

Det här har blivit en av mina favorit-låtar för den här julen! Blir så himla glad av den, men samtidigt är den så fin!  Finns jättemånga versioner som jag gillar, bl.a. en med Håkan Hellström & Plura. Men den här är bra fin den med! :)
 
I´ve got a feeling
This year's for me and you
So happy christmas, I love you baby
I can see a better time
Where all our dreams come true.

3 dagar kvar

Ja, kära läsare.. Om endast TRE dagar kommer två av mina bästa och underbaraste vänner hem från Spanien! Kan fan inte beskriva mitt lyckorus med ord just nu! Jag kommer på mig själv att jag går runt och ler!
 
Jag känner på mig att julen 2012 kan bli den bästa julen någonsin! Först har jag en reunion den 22:a med alla mina fina vänner som kommer hem över julen, den 23:e är det julinnebandy liksom traditionen, 24:e JULAFTON och 25:e juldagen med alla underbara vänner och mitt gamla 93 gäng! Kan inte bli annat är tipptopp det här!
 
<3

sjukt skööön


julbord ikväll!

Kom nästan precis hem till Mamma. Då det blev en spontantripp till pappa i torsdags hade jag inte med mig något förutom datorn typ, så nu är jag hemma och ska duscha och försöka välja kläder till ikväll! Inte det lättaste kan jag säga! Men ska supertaggad! Ska bli hur trevligt som helst! :) Vi får se om det kanske blir utgång när vi kommer hem, ah det visar sig!
 
Funderar på a´tt plocka ihop på rummet också, men det vettefan.. Kommer ta flera timmar ser jag redan nu. Mamma förstår inte hur jag vågar ta hit folk.. Haha, men de flesta bryr sig ändå inte. ;) Dock är det ju en fördel att hitta ens saker, hehe..
 
Ska ta något lätt i magen också, för om jag har tom mage när jag käkar kan jag inte äta mycket alls! Och ikväll ska jag fan äta tills jag svimmar. Haha, skämt och sido! ;) Aja, hörs innan jag åker igen!
 
puss
 

"Kalle Anka-senariot"

Alltså, jag blir lite smått förbannad när jag läser att flera av mina vänner skyller hela "Kalle Anka-senariot" på alla invandrare och SVT? Ni vet väl att det är Disney som har tagit beslutet att ta bort/ändra vissa figurer? Och ni sedan går in på arbetslösheten? Vad har det med Kalle Anka att göra?
 
Jag älskar Kalle Anka och har sett på det så länge jag minns, men snälla.. Skyll det på rätt personer. Tror inte detta var invandrarnas avsikt att göra när dom kom hit direkt.
 
Bara mina egna åsikter,
tjing! 
 

Så himla söta!

 

housefestivaler

Hur sugen blir man inte på att åka på housefestivaler när man ser detta?! Ska ju på summerburst, men skulle så sjukt gärna åker ner till Belgien nästa år eller 2014! Eller varför inte Chile? Haha :) Jag ska i alla fall försöka få biljetter till Tomorrowland 2013! Hoppas på att någon mer hakar på bara.. ;)
 
Men seriöst, tänk va kul! Bila ner till Belgien genom Danmark, Tyskland och Amsterdam! Herregud säger jag bara! Men som sagt, jag ska i alla fall på Summerburst, haha! :) Tänkte köpa biljett efter nyår då man förhoppningsvis fått lite cash i fickan!
 
Kan inte sluta titta på tomorrowland-filmen, så jävla sjuuuukt!!!!!

lugn helg

Go kväll på er! Äntligen fredag va? Absolut!
 
I onsdgas blev det "lussevaka", hehe, dock utan glögg och pepparkakor! ;) Blev några cider och vin hos Emelie. Fick även besök av Jakob, Joakim och Mattias! Väl på halvan blev det ännu mer dricka och så sjöng vi för Mattias som fyllde år! :)
Det blev efterfest hos någon tjej och sen blev några vänner till mig utslängda från henne så jag hakade på killarna till nästa fest. Haha, blev utslängda där också så då kändes det väl som att det var tid för hemgång!
 
Vaknade supertidigt på torsdag morgon, mådde sjukt illa! å fick lov att gå upp och ta något att dricka samt en ipren. Gav sig efter en stund så jag la mig igen. Eftersom jag fick lite sovsällskap så blev det chill i princip hela dagen. På kvällen ringde pappa och frågade om jag kunde vara hundvakt så jag åkte hit redan igår!
 
Imorse hämtade pappa och jag Catherine på Arlanda. På vägen hem fick jag ett jobbsamtal så jobbade tre timmar direkt när jag kom hem. Och sen har jag inte gjort så mycket. Ätit lite mat och så har pappa & Cath åkt på julbord med tremans-gänget! Så blir väl lugnt för mig ikväll!
Imorgon vankas det ju som sagt julbord för mig, ska bli superskoj! Och gott såklart! ;)
 
Nu lär jag mata vovven sen en promenad på det! :)
 

Hårdträning!

Nästa vecka tänkte jag hårdträna! Ska bli sjukt skönt! Först ska jag ju på julbord på lördag, och så är det ju julveckan nästa vecka, så vill kunna äta alla köttbullar med ett gott samvete! ;)

Här kommer lite motivations bilder!


better off without you


muuums!

"I love bad bitches that's my fuckin problem, and yeah I like to fuck I got a fuckin problem."

konstiga drömmar

Jag skrev precis på twitter att jag satte klockan på 12:00 idag, för att OM något skulle hända 12:12 så ville jag ju inte missa det, försov mig dock rejält ändå! Go figure.. :pPp
Drömde så sjuuukt konstigt inatt. Jag hade flyttat till californien för att plugga (tror jag). Körde till skolan men fick lust att springa så jag började motionera istället. Helt plötsligt kom jag in på någon tävling av något slag. Det var vissa tränare vid olika stationer och dom kollade vem som var bäst. Haha, här kommer det sjuka: Sen kom det fram en gammal (vis) panda till mig och sa att jag var utvald, att detta var menat att hända. Hahah.. I alla fall skulle jag hjälpa dom krossa dom onda som försökte sno något om de goda.. Jag vann, hehe, just saying. Drömde även att jag festade med massa killar i värsta lyxvillan, haha! :)
 
Hur som helst! Ikväll blir det utgång, lite oklart med vilka det blir. Men vi blir nog ett skönt gäng som det brukar bli! :) Är faktiskt riktigt taggad inför kvällen, ska bli sjukt kul!
Men innan jag drar på förferre blir det nog att träffa en vän samt fixa mig och käka! Funderar på att sola också, men känns som att det blir lite stressigt.. Aja, vi får se!
 
På fredag ska jag med pappa och hämta Catherine på flygplatsen. Hon har varit på Irland då hennes son skulle få en liten dotter! Får hoppas att allt gått bra och så! :) Sen ska jag vara hundvakt då pappa ska på julbord i Husby med Tremans. Och på lördagen är det jag som ska på julbord, fast på slottet i garpenberg! Ska dit med systrarna och deras familjer. Ser fram emot det supermycket! :)
 
Nu blir det frulle/lunch!
 

Sälen-bilder!

Här kommer lite bilder från när vi var i Sälen i Myrflodammen(Tandådalen)! Har snott några bilder av brudarna, hoppas dom inte blir allt för ledsna.. ;)
 

toppenhelg!

 
Jag har verkligen haft en dunderbra helg! Jag åkte som sagt till Sälen i fredags med tjejerna. Vi fick låna en stuga en en bekant till Arvidssons och vi kom fram helskinnade trotts snöstorm och halt väglag! Väl framme möttes vi av en stooor stuga med panorama fönster, underbart tänkte jag!
När vi kommit oss till rätta under kvällen satt vi på bastun och tog någon öl där, rullade oss i snön gjorde vi också! ;)
 
Lördagmorgon vaknade vi med klarblå himmel och strålande sol över fjället. Vi åt en mysfrukost till nyhetsmorgon och sedan blev det en promenad i det fina vädret. Runt lunch åkte vi över till Lindvallen (vi bodde i Tandådalen) och köpte med oss lite pizza hem, dööögott!
Lite senare åkte vi vi iväg till Experium Spa i Lindvallen igen. Vi badade finsk bastu, ångbastu, relax-rum, isvak osv. Tre timmar var vi där och bara njöööt till fullo! Superskönt!
När vi kom hem blev det tacos och öl och skräckis! :)
 
Och imorse var det mulet och kom ner lite snö, gjorde dock inte så mycket! Vid lunch åkte vi hemmåt. Trötta med ändå väldigt utvilade efter mer en relaxhelg än festhelg! ;) Klagar dock inte, var underbart!
 
Laddar upp fler bilder imorgon, för nu ska jag sussa! God natt! :)
 

keep the dream alive

Today is filled with anger, fueled with hidden hate.
Scared of being outkast, afraid of common fate.
Today is build on tragedies which no one want's to face.
Nightmares to humanity and morally disgraced.
 
Tonight is filled with Rage, violence in the air.
Children bred with ruthlessness cause no one at home cares.
Tonight I lay my head down but the pressure never stops,
knowing that my sanity content when I'm droped.
 
But tomorrow I see change, a chance to build a new,
build on spirit intent of heart and ideas based on truth.
Tomorrow I wake with second wind and strong because of pride.
I know I fought with all my heart to keep the dream alive.

- Tupac Shakur
 

winter


passenger

 
Because you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it's starts to snow
Only know your lover when you've let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missin' home
Only know your lover when you've let her go

Staring at the ceiling in the dark
Same ol’ empty feeling in your heart
Love comes slow and it goes so fast
Well you see her when you fall asleep
But to never to touch and never to keep
Because you loved her to much
And you dive too deep

packar och taggar

yes, håller på att packa och fixa det sista nu. Dunkar även Sälen-listan jag kirrat inför helgen, asgrym! ;) Ska bli så sjukt najs i helgen! Ser fram emot flera timmar i bilen och tagga med brudarna, ser fram emot öl i bastun, ser fram emot feeest, ser fram emot afterski, ser fram emot aaaaallt! kommer bli en toppenhelg! Håller tummarna för ett under att förkyldningen försvinner tills imorgon bara!
 
Nu lär jag fixa håret då jag inte hunnit med det idag! Sen somna till SoA. Haha, drömde för övrigt att jag och Charlie Hunnam var tillsammans, om det ändå vore så väl.. ;)
 

några favoriter


torsdagsmys

Igår vaknade jag upp och var döförkyld.. Så det blev ingen spinning i gårkväll. Jag gick istället till syster Annsofie med Emma och fikade lite med glögg, lussebulle, kaffe och julmust! haha :) Pysslade även fram lite av deras julgrejer! Vi kollade på bonde söker fru och kalla fakta också, supermysigt!
 
Idag är Emma ledig så jag sov här inatt. Vi har varit till Hemköp och handlat lite till min resa imorgon samt lunch och bakingredienser för strax ska vi baka saffransbullar! :) Nu börjar vi först med lunch, pesto-pasta, mums!
 
Sen ska jag färga håret och hem och packa klart väskan! Hoppas ni får en bra torsdag! :)
 
 
 

gadds

Är så himla sugen på att tattuera mig just nu! Meeen såklart har jag inte råd för 5öre.. Men har två saker jag vill ha, en superliten sak på ryggen och en hyffsat stor med färg och fyllning. Vet dock inte vart den ska få sitta, funderar på under armhålan/på revbenen. Men blir nog en liten till att börja med. Haha.
 
Håller det hemligt en stund till tills jag vet till 100% vad jag vill! Förhoppningsvis har jag fixat ihop pengar så det räcker till våren så det har läkt till sommaren! :) Åhhh, längtar!!!
 
Lägger upp några favoriter senare, för nu ska jag städa upp på rummet och diska!
 
 

står med knytna nävar framför spegelen

Håller på att laga lite mat till mig själv. Blir potatisgratäng, kycklingfilé och bea, mums! :)
Annars har jag bara varit hemma idag. Plockat och rensat på rummet och garderoben, vilket var på tiden kan jag säga!
 
Imorgon blir det träning i alla fall, spinning! Ska även färga håret så jag är snygg när vi kommer till fjällen! ;) På torsdag bir det nog lussebak med syster, samt packa det sista inför Sälen. Och på fredag åker viii! Galet roligt ska det bli! :D
 
mums!

det är ingen här som ser

Så låt mig få va'. Låt mig bara stå här tills jag går av.

kanske till nästa höst

Nu om vintern skulle jag så gärna ha en liten husky hemma! Sorgligt nog kräver dom det här kalla vädret och skulle nog inte klara av våra sommrar här.. Dom är ju så jäääkla fina och verkar vara helt underbara hundar! Vem vet, jag kanske flyttar till lite nordligare breddgrader någon gång! ;)
 
Är så sugen på att skaffa mig en liten vovve till mig själv! Har ju min älskade Harley, men det är ju bara varannan helg.. Vet inte hur länge jag kollat runt på massa kennlar och läst om vilken hund som skulle passa mig och min livsstil bäst! Jag har även kollat på en del "hundgårdar", alltså hunda som behöver ett nytt hem! Vi får se, kanske till nästa höst! :)
 

white christmas


Första advent

Haft en tokmysig helg kan jag berätta för er! I fredags åkte jag hem till pappa då jag skulle vara hundvakt till Harley. Pappa & Catherine skulle på någon julfest/show i stockholm så självklart hjälpte jag till! :)
 
Under helgen har det blivit många mysiga promander i snövimlet, skottat så jag nu har träningsvärk, sladdat med bil i snödrivorna med en vän, ätit dundergod mat, kollat på filmer, tändt första ljuset i adventsljusstaken och ätit första julskinkmackan, fått reda på att pappa köpt ett hus på Irlands västkust, gått på julskyltningen, bara myst och älskat att snön har kommit!
 
Jag gillar verkligen snön nu! Det var alldeles för grått innan.. Jag hoppas verkligen snön håller i sig fram till jul nu! Jag vill ha en kall och vit jul! Det är ju så det SKA vara! :) På fredag åker jag som sagt till Sälen med tre favoriter! Ska bli underbart! Håller tummarna för sol! :)
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av SoA sen sussa, är så himla trött!