dancing tonight

Hejsvejs, nu drar vi på lite sen förferre! Vi ses i dimman folks!

topp fyra ikväll



lista!

Snor en sån här av Anna! ;)

Dagens låt : That's why I put my hands up - Eric Chase
Dagens frisyr: Utsläppt, lockigt självfall
Dagens smink: det vanliga!
Dagens smycken: klocka, armband, örhängen
Dagens klädsel: leggins och det nya beige linnet
Dagens skor: converse
Dagens händelse: Träffa Stella för första gången!
Dagens planer: Äta, fixa mig, feeeest
Dagens vill ha: Barcelona och värme!
Dagens saknad: gunvald
Dagens tråkigaste: att jag mår illa.. :(
Dagens finaste: Stella Hessman!
Dagens dricka: Kaffe och strax även TQ ;)
Dagens köp: ingenting
Dagens mat: tårta, daim/kladdkaka, en banan och kaffe
Dagens sjuka: Illamående.
Dagens kärlek: Min familj och fina vänner
Dagens mående: Glad som en tok, dock som sagt lite trött och illmående just nu.. MEN ska tagga till lite nu! ;)

valborg

Är nästan precis hemkommen från syster Sofia och lilla Stella. Riktigt kul att träffa båda två. Det är därför jag varit i Falun, eftersom dom bor där! :) Vi fikade och det var jättetrevligt.
Nu ska jag ladda omför ikväll trotts att jag är trött och känner mig lite spyfärdig faktiskt.. Är nog för jag inte har ätit något idag, bara lite tårta och kaffe.. Menmen, öppnar ballkongdörren så jag får lite luft  och vrider upp volymen. Ska nog funka! ;) Nej men, ska väl börja testa kläder, fixa naglarna och håret. Så antar jag att lisa kommer strax också, sen blir det all in tonight! FAN va härligt!

Skål på er


bild: weheartit

barbeque

Har haft det toppen i Falun med mina tjejer! ÅT på Piacetto som vi alltid gör när vi är där! Deras ceasar- och räksallad är uuuunderbara - to die for! Ät där om ni är i falun, ligger i falangallerian. :)

Hittade lite smått, två görsnygga linnen, ett görsnyggt halsband (mitt sjuttielfte nu?), en görsnygg ring och lite smink. Kan lägga upp bilder lite senare, för nu ska jag städa upp det sista på rummet nu för strax kommer emma och anders och grillar med oss! :)

later on


s-s-sunshine

JAA, jag trodde det skulle bli mulet idag bara för att det är typ FÖRSTA dagen jag går ut på lovet! Men solen strålar och himeln är blååå. Nu ska jag skynda äta lite frukost sen fixa mig och så går bussen från stationen 11.50 mot FALUN. Har inte vart där på jag vet inte hur länge! Kommer vara i falun mycket i helgen, ska dit imorgon också! Men det tar vi lite senare, nu måste jag skydna!

ha en bra daaaaag!


åker med dom här pangbrudarna!

bloggerskor

Jag vet inte hur många bloggar jag följer på bloglovin. Det är allt från mat till inredning till konst till tatuering till mode, ja en hel del helt enkelt! Tänkte bara tippsa om de bloggar jag följer slaviskt!
(obs! endast modeblogar!)

Frida Fahrman - Just nu spenderar hon sitt liv i Paris, verkar underbart! LÄS

Carolina Gynning - Inte bara för att jag ÄLSKAR hennes konst, hon verkar vara en underbar människa! LÄS

Petra Tungården - Hon lever ett hektiskt liv i stockholms innerstad, verkar vara en genomgo tjej! LÄS

Sofi Fahrman - Hon lever troligen mina drömmars liv! Sofi's blogg får ingen missa! LÄS

Chloé Schuterman - Sveriges minsta fashionista och hon är GRYM! LÄS

Michaela Forni - Riktigt cool tjej som verkar njuta av livet! LÄS

JD

Har precis tvättat av mig all färg, HA, trodde jag.. Hur fan kan jag fått färg på magen och bröstet när jag har en t-shirt på mig?! Bara att tvätta sig igen då. Anledningen till varför jag tvättar mig är ju för att det är kör ikväll! Har inte varit där på aaasslänge känns det som! Aja, ska bli skapligt kul att träffa juliet också! :D

Idag hittade jag i alla fall mina tapeter jag ville ha, men jag vet inte om jag ska berätta vilka än(blev i alla fall en av dom tre jag la upp i bloggen förrut!), jag kommer ju lägga upp en före och en efter bild sen när allt är klart! Och förhoppningsvis är det det imorgonkväll! Blir att börja tapetsera imorgonbitti, hihi! Är redan så jääävla nöjd, lätt värt att sitta inne i garderoben när det är sol! Eller? ja ;)

Nu ska jag fixa klart mig, så kommer julia och hämtar upp mig!


mums?

paint your world with beautiful colours

Jag veeeet, min blogg är dötrist nu! Men måste verkligen bli klar med garderoben innan skolan börjar igen. Idag har jag målat målat målat. Har färg på hela kroppen så ska strax hopp ain i duschen, dock ska jag måla lite till innan det. Har målat EN vägg idag, tar fan tusen år.. Måste ju måla fler gånger, så det tar lite tid. Ska dock bli skönt när man bara ska tapetsera.

Imorgon åker jag och mamma till borlänge och köper tapeter, ska även köpa växter och kryddor och göra lite fint på ballkongen! Sen blir det att måla lite mer skulle jag tro, sen börja tapetsera! :D


just stop for a minute and smile

Hallå! Tänkte bara berätta att jag är hemma efter en superskön helg i stugan! Men inte har jag tid att sitta här för det? Har en massa att göra!

NU: ta ut alla kläder ur garderoben och börja måla!!!!!

påskloooov

Nu har jag tagit en promenad med lisa och kollat på dansens dag i skolan. Julia och karolina(och alla andra) var suuuperduktiga! Fick rysningar flera gånger. Men nu ska jag upp på fiket och käka lite lunch, har ju bara ätit en banan idag, så är lite hungrig. Sen när jag ätit klart åker jag till idre, ska bli skapligt skönt. Dock inte 4timmar i bil..

Aja, hörs på söndag. PUSS

the feeling you thought you'd forgotten

 

Nevermind, I'll find someone like you

keep on drivning

Kom precis hem! Har handlat och övningskört, gick superbra! Körde tom. hem! :D haha.. Nej men det är ett stort steg för mig, trodde jag aldrig skulel våga ta mig ut på dem mest trafikerade gatorna. Men nu är det gjort!

Annars idag då? Jo solade på lunchrasten och det var dunderskönt, minst 20+, garanterat! Efter skolan jobbade jag över lite, eftersom alla lärare är så gulliga och ska ha in ALLT innan lovet. Sen åkte jag med syrran och anders till ica och köpte lite sallad. :} Åkte hem till dom och ikade på film, tror alla tre var ganska slut..
Så har jag faktiskt städat mitt rum, nästan helt klart nu! Och det sista ska jag göra nu sen plugga, tjing!



surfer blood



we♥it


Dagens

suuuperlänge sedan ju? aja, ska försöka börja  med det igen!
(bakgrunden.. haha, så stökigt sedan jag rensade garderoben....)

skinnjacka, linne(NY!) och solglasögon h&m
skor converse
väska tiamo

Har mina ögon slutna, står på toppen


Beslutsångest

Jag ska ju fräsha till min garderob nu under påsklovet, när jag kommer hem från idre. Men jag vet inte riktigt vilka tapeter jag ska ha.. Ska ju ha tapeter på snedtaket och sidorna, så blir en vägg målad vit. Men ja, jag tänkte att ni kanske kan hjälpa mig på traven? :}

1.


2.


3.


Är mest sugen på nr 1 och 3 faktiskt!

bra måndag!

J*klar va det spritter i kroppen av vårkänslor! Helt underbart! Solen skiner och himlen är blå, vad mer kan man begära?! Livet känns förhärligt nu alltså. Trots att skolan är pissig just nu mår jag toppen! Det måste verkligen vara alla d-vitaminer jag fått av solen.

Nu ska jag städa lite på rummet, sen ut och plugga i solen tills mamma kommer hem för då blir det att övningsköra! Bra måndag!


foto: weheartit


something to brake the god damn silence

Sitter just nu i handuk och kom på att jag kaaaanske inte har tid med att blogga.. Borde ju egentligen skynda liiite och sattsa på att komma i tid?.. Men nej, haha ;)

Ska ju till skolab om en timme, en långdag idag.. När jag kommer hem blir det en promenad och plugg. Förhoppningsvid är vädret på topp några dagar till!

nu måste jag kila, hejs!

I don't need your civil war

Har varit hos pappa i helgen då, vilket betyder att det inte blev någon uppdatering på bloggen. Och bättre blir det väl inte i veckan heller då jag åker till idre på torsdag till söndag! Åker direkt efter skolan tror jag. Men tänkte uppdatera nu i alla fall!

Fredagkvällen började allt annat än lugn. Pizzan hade precis kommit hem då det började blinka blått ljus från gatan. Nyfiken som man är springer man och kikar i fönstret och ser ambulans, polis och brandbil alldeles utanför! Gick ut på gatan och kikade lite med grannarna men som tur var, var det ingen fara.

På lördagen åkte jag en sväng till avesta med emma och anders. Köpte mitt linne jag velat ha så länge, två armband och ett par glasögon (mitt sjuttielfte par nu?!, haha). Så satt jag ute och stekte, passade på när solen var framme! Sen var jag hundvakt med emma och anders, kollade på typ tre filmer... haha
Idag åkte jag ut i skogen, haha. Med emma och anders, såklart.. Emma skulle ha björkris nu till påsk så vi drog ut en sväng! Nu på eftermiddagen var jag i husby och fikade UTE för första gången i år! Solade även där, så jääääkla skönt!

Nu ska jag bädda rent i min säng och ta en dusch, fan va skönt! och välbehövligt! Imorgon är det matteprov... Jag undrar hur detta kommer sluta..

ps. bjussar på en superfin bild och en superbra låt!


foto: weheartit


Veckans babe!

Cam Gigandet, JA nu igen!
Kan inte få nog, kommer aldrig få nog....

speciellt inte med dem där ögonen.

Remember that we had fun together

Bjuder på en toppenlåt på en toppendag! :D


house

ffffan va jag vill se dom där pöjkarna!

Kan ju också nämna att jag inte är avundsjuk över huvudtaget på alla som är på sensation i helgen i norge.. FAN nästa år åker jag med brudarna!!!!!

smälter....

Kikade på på lisaplace och hittade den ultimata drömmen inom inredning....

tror ni på spöken?

Gissa om jag hållt igång idag? Har gjort så jävla mycket, mycket udda saker. Från att legat i en sovsäck mitt på gatan och krålat som en mask till att hjälpa moster med datorn till att lyssna på medium och spöken..

Efter skolan åkte jag och lisa till karolina, vi spelade in en reklamfilm och tog lite bilder till redovisningen av vårat "företag" på fredag. Åkte väl till moster vid 5 och hjälpte henne en snabbis, vid halv 6 gick jag till syrran då hon och lillan redan var igång att prata. Lillan är en bekant till oss och är även ett medium. Då min syster emma har hört fotsteg och massa mystiska saker i hennes sleeptalk-inspelare har hon blivit vääääldigt orolig där hemma. Och inte konstigt att hon var det. Totalt kände Lillan tre andar. En tant, en man med frack och en energi hon inte kunde sätta fingret på. Men gissa om det var spännande? Jag skakade som en asplöv.. haha, kanske var det andarna som påverkade mig? Vem vet..

Nu ska jag ta tag i mitt plugg, har så äckligt mycket inanan påsklovet så jag tror jag spyr. Jag måste också hinna med att göra något åt mitt rum för så här stökigt har det nog aldrig varit.. Ska väl klämma in en måltid någonstanns där också, har ju inet ätit sen lunch..


wihooooo

Jessie J till piiiiz! :D


almost famous

Nu har jag precit käkat god middag, så nu ska jag lägga mig och kolla på Almost Famous(se den om ni inte gjort det!), sen ska jag fortsätta med min garderob. Är snart helt klar med rensningen, sköööönt! Aja, nu blir det film! :}

I want to live, I want to give

åååh, anledningen till att jag söker på youtube är för att man hittar sånna här klipp. Jag smälter.....

spola till 1:48 om ni har dåligt tålamod! ;)

rensning!

gissa vad jag gör just nu?

har slängt ut så jääävla mycket redan, och fortafarande är halva garderoben kvar...

vattenpipa och grillning

Är precis hemkommen från Julia. Jag vaknade upp av att hon sa hej då, då hon står som modell idag. Gårkvällen var i alla fall jääääättemysig och rolig! Trots regn och trots storm klarade vi av att grilla! Det smakade himelskt! Grillat kött, potatissallad, bea, grillade majskolvar och grönsallad, muuuuums!
Efter maten satt vi gång vattenpipan och rökte lite(läs: mycket). Senare på kvällen fick vi besök av filip och hampus. Blev sugna på chiiips, så vi körde race till statoil, först dit vinner! Såklart vann bilen jag satt i, haha! ;)

Näe, nu ska jag käka lite frukost, puss!

i will follow you into the dark

Herregud vad dagen har gått fort! Klockan är fan halv nio redan!? Dagen har flytit på som vanligt, dock blev det doktorbesök för mig vid två, men kom tillbaka till sista lektionen. Sen blev det ica för att köpa saker till grillningen och så. Och när vi gått hem i busvädret till julia möblerade vi om hennes veranda så vi får plats att sitta där.

Nu åkte lisa hem för typ tjugo minuter sedan, jag har mänligen färgat/slingat hennes hår lite ljusare och nu ska jag färga mitt! Sen blir det plugg och förhoppningsvis hinner jag med att städa mitt rum, för det ser fan förjävligt ut!

pussss


bound to you


musik och bild från burlesque!


sooool

Är hemma efter en lång skoldag, men solen skiner och jag klagar inte! Så himla underbart, förhoppningsvis håller det i sig hela helgen också! Helgen kommer bli awesome, grillpremiär på fredag och garderoben på hotellet på lördag! Haha, det närmsta jag kommer hotellet.. ;)

När jag kom hem satt jag mig på ballkongen på en gång, suuuperskönt! Nej, nu ska jag packa och fräscha till mig lite, halv 7 blir det kör och sen sover jag hos syrran! :)


colorblind

Fan va jag har hunnit med mycket idag alltså.. Inte så konstigt att jag t ycker klockan rusar förbi!
Efter skolan, dvs vid ett åket jag med moster till avesta, hjälpte henne köpa en dator och sånt, fick dock vänte aplänge för tele2 hade någar problem.. Sen vid halv fyra åkte jag till fiket och mös med bästa brudarna. Som vanligt en hel del skratt och konstiga kommentarer... hahahah!
Klockan sex gick jag till moster och hjälpte henne instrallera datorn osv. Kom hem vid sju och då väntade emmas kompis emma L(som för övrigt är höggravid!) och hennes mamma, dom hälsade på då mamma fyllt 50. Så åkte dom hem för 40min sen och jag har läxan ogjord, uh..
Men dagen har varit helt okej! Speciellt tack till mina fina vänner!


är så jäkla nervös inför fredag, men håller tummarna för något positivt..

allting har en mening

Ni gör mig olagligt lycklig, tack för ni finns i mitt liv!
<3

try to say something that matters

Dagen har varit pissigt lång, som alla måndagar! Dock blev det mys på fiket efter skolan, he-he! Mys med tjejerna tackar man aldrig nej till!
Nu håller jag på med en musiklista till helgen, men nu ska jag käk alite lax och kolla på Glamourama! :D

tjing

myssöndag

Helgen blev lugn, som sagt. Det enda nämnvärda är väl att jag varit kattvakt åt "lilla" Ester, då emma och anders varit på kryssning! Nu när pappa skjutsade hem mig hämtade vi upp dom från bussen och då fick jag en parfym som tack. DKNY nyaste, luktar uuuunderbart! Tusen tack!

Nu ska jag röja lite på rummet sen åka iväg och hälsa på moster!


next to you

ojoj, kom hem halv tre satt på en film och sen däckade jag.. Sov tills nu, sköööönt!
UF-mässan var i alla fall riktigt kul tycker jag. Lärorikt tills i höst och jag vet inte, men vi KAN ha kommit på VÅRAN företagsidé! :D

Nu ska jag hem till pappa, blir en lugn helg då jag måste ta tag i lite plugg, men bjuder på en låt från chris nya album!