god natt!

nej, jag orkar inte skriva. Har pluggat hela kvällen så måste sova lite nu, är sjukt trött!

god natt!

lallala

Sorry för dålig uppdatering. Men ni som är 'stammisar' här borde väl veta vid det här laget att jag inte brukar skriva så ofta när jag är hos pappa. Så det är orsaken för varför jag inte skrev igår. Och jag hade faktiskt knappt någon tid till det heller. Jag vaknde väl runt halv 12 igår, så tog jag en dusch sen fixade jag hår och allt så var väl inte klar förns halv 2. Käkade frukost. Sen vid 5 åkte jag till min farmor och farfar i Husby för lite släktträff.
Min faster var där med hennes man (som fyllde 60 för en vecka sen), min kusin Erik och hans familj, därav Ana hans fru och Carla & Poula deras döttrar! :) Så åt vi jättegod middag, oxfilé och hasselbackspotatis,  mums! Vi var där till ungefär 10 sen åkte vi hem och kollade på Johan Falk - Leo Gaut, dock har jag ju sett den kanske tre gånger redan men aya. :P'

Nu väntar jag på att bella ska smsa och säga att hon är klar så ska vi träffas. Ska blir riktigt roligt, för det var så jäkla länge sedan! Emma skulle komma hit också, sen ikväll ska jag ju som sagt kolla på en lite större lägenhet med henne, anders och mamma. En lite större än vad dom redan har. :)
Sen ikväll blir det att plugga. ehee, ovanligt.. Nej men ska plugga lite matte och massor med svenska.

Förreseten så håller pappa på att renovera mitt och emmas gamla rum så sover i emmas gammla rum just nu. Men jag tric riktigt bra, kanske blir eatt jag fortsätter att sova där? Tror dom skua köpa en dubbelsäng också, haha så skönt.. ;) Lägger upp en bild ikväll hur det ser ut just nu.

vi hörs ikväll, love E


FREDAG!

hallåj!
har precis kollat klart på lite oth, har börjat om, igen.. haha ;> Men det är så himla bra, och beroende framkallande...
Ska börja packa nu sen åker jag till far min över helgen. Vet inte riktigt vad som händer i helgen annars. Eller jag ska nog vara med Isabella, som jag inte träffat på jag vet inte hur länge! Sen plugga massa svenska, har tre uppgifter som ska vara klart på måndag, därav är 2 typ redovisningar..

Ikväll blir det nog att beställa hem lite mat, som vi alltid gör på fredagar! Så blir det att mysa framför Let's dance skulle jag tro. På söndag blir det i alla fall att säga hej då till mami. Som har blivit bjuden till Egypten, och åker på måndag! Så blir kanske att käka här hemma med emma och anders, sen ska vi troligen kolla på en lägenhet till dom, men vi får se hur det blir! :)
Ja, som ni kanske förstår så skulle ju jag bli ensam då i ca. en vecka. Men icke! Jullan kommer hit och bor hos mig, kommer bli riktigt kul. ;) haha, speciellt och bo helt ensamma i en vecka... Annars brukar det ju bara vara en helg. Men nu blir det en HEL vecka, så vi ska laga mat och fixa, hih mysigt!

Nej, nu kommer snart mamma hem, så måste börja packa!
later


haha, jullan & jag
hm tre år sedan?

DAGENS OUTFIT

dresscode

facelook, haha vackert!

puderrosa tunika från vero moda
svarta leggings från hm

snow..

Gissa om jag är sur? har fan kommit dubbelt så mycket snö som det redan var... Skit också, jag vill ju ha vår. :(
Men äsch då, det är ju faktiskt maj om ca. TRE månader! :D Och så är det ju sportlov om några veckor sen tätt där efter är det påsklov, så det kommer förhoppningsvis att gå fort! :)
Idag har det varit en sjukt lång och dryg dag. Började 08.45 och gick till skolan i en jävla snöstorm och slutade vi vid 16.00(och då fick vi gå tidigt..). Så var det ingen vidare bra mat heller, så var hungrig som ett svin när jag kom hem. Men nu är jag i alla fall mätt och belåten. Ska väl försöka ta en hyffsat 'dagens outfit' kort, vi får se hur det går.. ;)

later

jävla snööö!!!!1

Det var i alla fall EN som vågade skriva något om tips. Dagen outfit, så det ska det bli! :) (lägger ut imorgon, känner mig så skabbig idag..) Sen ska jag ta något att stoppa i magen, är jättehungrig! Sen plugga lite engelska och svenska. Ja, det är väl typ det jag kommer göra idag! Kommer troligen sitta vid datorn en hel del också. ;)

pösss

whatever you like

Var nyss på superduperhumör! Eftersom jag var så glad att det var en provfri vecka! Sen kom jag på, engelskaprov på fredag....(y)
Skulle vara ovanligt om vi inte hade prov, vi har ju det fan v a r j e vecka.. MEN jaja. Ska lägga mig och plugga lite matte nu och engelska då. :P

Men jag har börjat tröttna lite på mina inlägg. Same shit, hela tiden. Känns som jag skriver om samma saker varje vecka. Antingen berättar jag om skolan, vad jag har shoppat eller om musik? Jag menar come on.. Hur kul blir det i längden? Kan ni inte komma med lite tips? :) För min fantasi suger och jag vet ju inte vad NI vill läsa om, eller hur? Jag kommer väl fortsätta som vanligt, men jag behöver det där lilla extra, ni vet? ;)

Så kom gärna med tips, whatever you like! ;)
love


skola

Hey, idag mår man bättre! Ska börja fixa mig nu och käka, sen ska jag gå om typ en timme och möta upp lisa.
see ya!


god natt!

Nej nu säger jag god natt! Känner att ögonen börjar lägga sig nu. Har som tur är sovmorgon imorrn så börjar inte förns klockan 12.05. Sen har jag bara tre lektioner, så det blir skönt!


Miley Cyrus - When I look at you


you appear just like a dream to me

varför ska kvinnor få lida så in i h*lvete för?!

Jaa, jag har varit hemma idag, pga en förjävlig mensvärk.. Såklart inte hela dagen, har ju tagit ipren, men det har kommit och gått. Och imorse kunde jag knappt stå rakt, så kände att jag inte skulle orka med en lång skoldag. Skönt att man slapp bad i alla fall. Dock missade jag redovisningen. F*tta. Aja, får väl göra det på onsdag eller vad nu jag och min svenskalärare bestämmer. Jag hoppas verkligen att jag kan gå imorgon. Blir fan SJUK bara av att vara hemma! Har kollat klart på Lipstick Jungle från klockan 8 imorse till typ 4.. haha, sov kanske lite emellan men ja.

Funderar på att plugga lite, skulle vara bra. Sen kanske städa om jag orkar. Blir att ta det lugnt i alla fall, inga snabba rörelser, hehe. Ska ta en ipren nu!
xoxo

Gin Wigmore - Hallelujah

underbar!

 


galen helg

hallå, kom hem från julia för en liten stund sedan. Har precis käkat lite lunch och nu håller jag på att läsa lite om kleopatra och antonius. Ska kunna deras 'kärleks-historia' imogron, utantill... Näst intill i alla fall. Ska redovisa för (halva) klassen, är lite nervöst faktiskt!
Funderar på att köra lite work out först. Är på  tränings-humör nu, så kanske blir ett pass! :) Lite senare ska jag åka till mormor med mamma, skulle hjälpa henne byta gardiner eller något tror jag. Sen ikväll åker jag till äldsta storasyrran, som fyllde år den 20 januari, congratz! :) Så ska dit och gratta henne lite tror jag. Annars blir det att plugga om kleopatra & antonius +matte.

Gårdagen var sjuuuukt rolig. Fredag och lördag skrattade jag hela dagarna, sjukt mycket! Så jäkla härligt. Med dom där brudarna går det fan inte att ha tråkigt, haha!
Jag och jullan och middag här hemma med mamma & janne. Vid halv 11 gick vi och mötte lisa, sen vidare upp till svedjan hem till julia, så sov vi där! :) Galet roligt, somnade väl runt 3? Men så fick vi lov att gå upp typ halv 11 eftersom julia skulle på hockey, men guuud så kul vi haft! :D

anyway, träna nu
puss!


tänk er tre fnittriga tjejer, halv tre på morgonen, vi vek oss av skratt:

Det var en gång en nyckelpiga som inte kunde flyga med käpp så han flög inte med käpp!


D-A-D - Sleeping my day away Live

VILL HA SOMMAR OCH P&L NU!
 


23-01-10

Har precis kommit hem ifrån julia, ska nu städa upp på rummet(det värsta i alla fall!) sen blir det att duscha!
Vid 5 åker vi och hämtar jullan igen, så äter hon middag med oss. Sen går vi upp igen på svedjan och så sover jag där inatt med! :)

nu måste jag skynda,
pussss


fredagsmys

Nu åker jag till julia och linnéa! Först blir det ett stopp vid affären! ;)

take care, E

ursäkta bilden..


HELG!

Ja fy fan, alltid lika gött med helg! Underbart
Håller på att städa lite, fast jag har ont i huvudet. :( även fast jag tagit ipren.. Har det nästan varje dag nu för tiden, jag undrar om det är för jag inte sover så mycket. Hm, men nu är det ju helg så då får man sova! :D

Åker till julia ikväll för lite mys med henne och linnéa, sover där eftersom hennes mamma är bort hela helgen. Ikväll står tacos, Let's dance, sjukt mycket prat, film & beat it på kvällens agenda. FABULOUS

Nu ska jag städa upp det värsta i alla fall, sen packa lite & sen åka och handla lite onyttigheter! ;}
later


bloggtorka? hm

Oj, har inte skrivit på 1½ dygn, fan olikt mig!
Har inte haft tid/ork att blogga så ah.. Igår vart det slappt efter skolan, kollade lite på lipstick jungle och försökte städa lite, det gick INTE. Men idag ska jag/måste jag städa, mamma är fan inte glad. Jag har liksom sagt att jag ska städa i ca. 1½vecka. h aha, MEN idag ska jag göra det.
Men nu börjar datan i alla fall,

hej svejs!


SLEEPTIME

Har pluggat som en tok, men nu blir det att sova i några timmar. Låååång skoldag imorgon, så är bara att ladda om batterierna. ;)

Aja, god natt!


PAUS!

Tar en paus i städandet och hämtar lite kläder från h&m! :D


Lorentz & M. Sakarias - Unicorn


örongodis!


TIDEN ÄR INNE

Hade en ganska slapp dag idag. Började med drama, svenska sen naturkunskap! Efter det blev det en musikal som ES3:or hade gjort. Var bra tycker jag, mycket bättre än matte i alla fall.. ;)
NU SKA JAG städa. Sen blir det att plugga stenhårt till spanskaprovet som är imorgon! Så, nu vet ni vad jag ska göra från nu till i natt, typ.

Vrider upp volymen och börjar städa!
pusss


MELOVE

Tror ni det vart något städande? ;) Nope! Orkar inte idag heller.. haha, fy fan va lat jag ääär. Nej men ska hoppa in i duschen nu, sen läsa sen sovaa!

jag & babe,
 i hollywood på någon gala.. ;)
 


Pixie Lott - Use Somebody (Kings of leon cover)



TITANIC

Alla känner väl till Titanic? "Det osänkbara skeppet", som sjönk i en mycket omtalad och överraskande fartygskatastrof som inträffade redan på fartygets första resa, den 15 april 1912.
Och jag tror att i alla fall att 9/10 har sett filmen om Titanic. Det är en av dom bästa, om inte den bästa filmen jag någonsin sett. Ni som inte sett den, MÅSTE se den, på allvar! Dock avslöjar jag med dessa klipp vad som händer, så sorry.

Visste ni förresten att det fanns svenskar på Titanic? T.ex. Lillian Asplund, en svenskamerikansk flicka som var från Småland. Hon var endast 5år när skeppet sjönk, men hon förlorade sin pappa, sin tvillingbror & två till bröder. Hon dog för 4år sedan och blev den mest kända för att ha varit den sista överlevande med egna minnen från Titanics undergång.

Anyway, ville bara bjuda på några klipp.
(varning för sorgliga scener!!!)


FIDELITY

Kom hem nu, gick helt okej! Var väl lite "ledsen"(& överraskad) över vissa betyg, men det är bara att bättra sig till våren nu! Nu känner jag verkligen att jag måste plugga, ordentligt. Dock hade engelskan gått super! Och det är jag stolt över, som fa-an. :) Kan bero på att det är ett av mina favvo-ämnen!

Anyway, nu ska jag hjälpa mamma ner med julgrejerna i källaren, sen blir det att städa mitt rum, som ser förjävligt ut, som vanligt.. Ska också försöka hinna med lite plugg!

love

fan vad jag tjatar, men vill ha sommar N U!


utvecklingsamtal

Åt nyss upp min mat, vart wook. Riktigt gott !
Dock ska jag åka till skolan nu igen. Har ju som sagt uv-samtal. Aja, kommer hem om en trekvart eller nått!

puss


LUNCH PÅ STAN!

Har nu fått tag på jullan, så blir att skynda lite! Ska bli mysigt med lunch, prata av sig lite. :)
Sen börjar i alla fall vi 12.05 då har vi tre lektioner, så vi slutar runt 15! Sen blir det uv-samtal halv 5.
PUSS


GOD MORGON!

Jag vaknde precis upp, försöker få tag på jullan om hon är frisk eller inte. För om hon är det, ska vi äta lunch på stan innan skolan börjar! Ska snart börja fixa mig som vanligt. Så skönt att vara i tid för en gångs skull. ;)
Nej, nu är mitt te klart,
see you later


THIS IS MY LIFE

Just nu håller jag på att välja kläder tills imorgon. Kanske låter töntigt att göra det dagen innan, men jag hinner faktiskt inte välja kläder på morgonen. Det tar ju lång tid om man ska prova, matcha, byta den tröjan, komma på att jeansen har en fläck osv. Varför jag ska göra det till en big deal, det vettefan. Jag gillar det helt enkelt. Jag gillar att matcha ihop kläderna och se lite fin ut sådär. :) Vet inte varför, men jag skulle typ aldrig tänka mig att ha mysbyxor ute. Eller ja, i skolan. Låter sjukt, tro mig jag vet! Men jag lovar att NÅN dag innan skolavslutningen ska jag ha det! :) promise!

Ska platta mitt hår nu, får se om det blir bra till kläderna eller inte. Ja, allt det här är ett mysterium! Så nu ska jag göra det i alla fall. Sen ska jag ta en date med duschen. Efter det blir det nog att sova, kanske läsa lite, troligtvis!

GOD NATT


HAITI

Vet ni vad jag nyss gjorde? Jo, jag bidrog till Haitis drabbade. Att bidra med några få kronor kan göra stor skillnad. Även om det kanske bara är 10kr eller 50kr så gör der skillnad, tro det eller ej. Jag har gjort dagens goda gärning. Gör det ni också och hjälp de drabbade människorna i Haiti. 
"Man fruktar nu att skalvet i Haiti är den största naturkatastrofen i historien – värre än tsunamin 2004. Jordbävningen i Haiti kan ha krävt 200 000 människoliv." -Aftonbladet


Rädda barnen
 -SMA:a 10KATASTROF (10 kr), KATASTROF (50 kr) till 72950.
Läkarmissionen -SMS:a Haiti50 (50 kr) till 72930.
Du skänker pengarna till Jordbävningsoffren.


http://wwwc.aftonbladet.se/ljudbildspel/Haiti17b/
(varning för starka bilder)


monday

Kollade precis klart på 2012. Enligt mig var den riiiktigt bra! Absolut sevärd, helt klart. Så ni som inte sett den måste göra det! :)
Skolan var helt okej idag. Började med spanska, matte & idrott. Sen pluggade jag med daniel & jessica på lunchrasten så slapp vi stanna på historian. Sen gick jag med linnéa till vasahallen för att kika på innebandy. Tjejerna hade skollagsmatch mot borlänge. Så vann dom med 6-1? Eller nått sånt. :)

Nu ska ja ta lite käk, är assshungrig! Sen titta på en film och mysa lite.
Later


2012

Nu ska jag äntligen se den, i alla fall så länge jag orkar. Ska ju upp tidigt imorgon och den är ca 2½ timmar så blir nog bara halva eller något! Har hört många olika åsikter om den faktiskt. Både att den är fööör overklig och att den är sjukt bra. Får väl hoppas på det bästa. :)

Så nu säger jag puss & god natt!


HEMMA

Har precis kommit hem till mamma. Har inte orkat skriva något idag, men jaja.
Igårkväll kollade jag på The Hangover med pappa & cath. Sen kollade vi lite på Rolandz också, haha!
Sen var jag sjukt trött, så vart en till tidig kväll, vilket kanske är ganska bra, så jag inte vänder på dygnet nu igen när skolan börjat.
Idag kollade jag på I am Legend, så himla bra film! Sen åt vi lite och så åkte vi till husby och hälsade på farmor & farfar. Fikade och pratade som vanligt. Så nu är jag hemma här igen. Helgerna går så j*vla fort, det är så sjukt!
Anyway, ska försöka skriva klart min bokrecension. Får se om jag blir klar tills imorgon. Så ska jag fixa kläder tills imorgon så det är klart!

Later


JAG HAR BLIVIT SPÅDD

Ja, visste ni det? Jag har faktiskt skrivit till en spådam och frågat om min framtid, vad jag borde utbilda mig till osv. Läste svaret idag, och vart helt skakis.. Men det var riktigt kul, och nu vet jag lite mer än vad jag gjorde innan. ;) Är fortfarande helt uppspelt. Och min framtid var faktiskt ljus..!


Tror ni på det? Skulle ni kunna göra det?


AVESTA

HEJ!
Har precis kommit hem från Avesta. Emma & Anders skulle dit en sväng, så efter jag duschat och fixat mig imorse(klockan 12) så åkte vi dit och shoppade lite! Hittade ett par ljusa legging-jeans och en jättesöt kort svart kofta med en stor vit rosett på framsidan!(lägger ut bilder senare) Var det enda jag köpte, kände att jag har redan köpt så mycket så det fick räcka. Åh, vill att mina kläder jag beställde ska komma nuuu!
Vi svängde också in en sväng på Ö&B, jag köpte bara lite lördagsgodis! :} Efter det åkte vi hem till emma lundgren, (min) emmas kompis som har flyttat till skogsbo med sin sambo peter! Så vi åkte hem till dom och fikade och pratade i nån timme. Sen bar det iväg hemmåt. :)

Igår vart det som sagt pizza och Let's Dance. Jag slutade också kvällen med en film, American Pie rättare sagt sen en tidig kväll. Var så jävla trött!
Sen nu idag, eller ja ikväll, vet jag inte riktigt vad som händer. Jag är ju festsugen, men har inge dricka +att jag har huvudvärk.. :P Aja, bir en innekväll idag med. Ska väl käka sen också, sen blir det clite plugg också tror jag.
& juste, tror historian gick ganska bra faktiskt! :D

lateeer


JUST NU SÅ HÖR JAG..

mamma ropa på mig att jag MÅSTE PACKA.. Åh, what's the rush?! tar typ 5minuter att packa för mig, haha! Men ska väl göra det nu då så hon blir tyst! ;) Klockan 6 åker vi och hämtar upp emma från hennes jobb, sen åker hon med mig hem till pappa. Tror att det blir myskväll ikväll. I guess, pizza & Let's dance står på planeringen. ;>
Men det är skönt med en innekväll! Är dock på sjuuukt festhumör så det är galet!
Jaja, får ta och fixa den första klassfesten snart tycker jag allt. Nästa helg kanske? Aoo, skulle vara grymt kul!

Nej, nu måste jag packa,
PUSS


I WANNA BE SOMEBODY

Efter en ruskigt lång skoldag är man äntligen hemma. Inte för att det kanske är så mycket bättre eftersom historian väntar.. Muntligt förhör imorgon om Sverige på 1700talet. Känner mig lite nervös faktiskt! Men, om jag bara pluggar på ordentligt ska det väl gå bra? Jaaa, easycake! förhoppningsvis..

Imorgon blir det skolan, as always. Slutar 14.30, så ska jag hem och packa lite sen vid 6 åker jag hem till pappa igen. Så skönt med helg så det är sjukt. Kanske blir så att jag(+pappa & cath) följer med emma och anders till 1&½ och käkar middag på lördag. Fast vi får se hur det blir med den saken! Ska också plugga i helgen, surprise.. Måste skriva klart den jävla svenska recensionen och allt det där, ska också läsa om Antony & Cleopatra. Ska nämligen ha redovisning om det v.4 så tänkte läsa på lite.

Anyway, nu blir det att mysa med historian, PUSS


VISSTE NI ATT..

Heidi Montag Pratt precis har släppt ett album? Superficial. Jag visste verkligen inte att hon var en sångerska. Fast tycker dock inte hon är världens bästa på det där med att sjunga...
Vad tycker ni?

"They just mad cause I'm sexy, famous, and I'm rich"


Nu var det klippt!

Yes, nu har jag klippt mig. Vart super bra tycker jag! :) Preciiis som jag ville ha det också. Nu är det slitna borta, liet kortare hår alltså och lite kortare lugg, så nu har jag asssfräsht hår.<3 Michaela som jag hade var jätteduktig tycker jag, och snäll!

Anyway, har käkat lite onyttigheter hemma hos emma, vart lite från donken. Men det var gott, måste ju få njuta lite då och då, eller hur? ;) Nu håller jag på att fixa kläder tills imorgon packa för idrott osv. Sen ska jag lägga mig och läsa historia, ikväll igen.. Orkar inte lägga upp någon bild ikväll, kanske blirl i helgen i så fall!

pussss


hallooo

ÄR just nu hemma hos emma. Eftersom jag trodde jag slutade halv 4 så bokade jag klippning kvart i 4. Så nu måste jag vänta en timme.. Slutar ju halv2 på onsdagar nu, har precis fått nytt schema, riktigt bra var det faktiskt!
Så jag ska nog ta något att äta snart, bara slappa och sen vid halv gör jag i ordning mig i och går ner till salongen.
Ska nog bara be henne ta det slitna, men behålla så mycket som möjligt av längden. Sen blir det nog att klippa upp det lite! :) Hoppas det blir bra. Ska bli skönt att få lite fräsht hår. Mina hårstrån klyvs och är slitna..  Så ja, det blir skönt!
Nej nu är ju hungrig, åt knappt något i skolan idag. Det var inte direkt den godaste maten.. :P
Anyway, ska ta något att käka nu, pössss

si så därja

så syrran, nu får det vara så här ett tag framöver :) småpillar lite med detaljerna sen när jag får tid!

Hoppas du är nöjd!

puss från Emma

SNABBA CASH

åååh, fy fan vad jag längtar!


spring breeze


slapp dag!

HEY,
är nu hemkommen från en riktigt skön skoladag! Började klockan tolv med lite samhäll, då vi kollade på en film om miljön, flaskvatten och så. Sen naturkunskap, för första gången! Är riktigt pepp på det. Vi har fått en grym lärare, så det ska bli kul tycker jag! Vi gick bara igenom lite papper, fick böcker osv.

Har precis ätit lite sen lunch håller på att kolla på kläder till våren och lyssnar på musik, as usually. ;) Ska sätta igång med pluggandet om ett litet tag, så blir att plugga hela kvällen.
Aja, kanske blir att jag lägger ut ett inlägg till, vi får se.

pussss


sovmorgon

Tre lektioner idag! Så kommer hem runt tre.
Vi hörs då, puss!


en hel del prov och beslutsångest

Hejsaaan!
Tänkte bara berätta att jag knappt kommer blogga i veckan och så. Har en recention som ska vara klar, och ett stort historiaförhör på fredag! Sen nästa torsdag har jag spanskaprov och på fredagen har jag ännu ett historiaprov.. Så ja, jag måste plugga my ass off! Trevligt va? Fy fan. Nej, får se det som ett steg närmare, livet?

OCH FÖRRESTEN!
Hur ska jag klippa mig? Ska jag fortsätta ha mittbena eller ska jag ha snedbena? Får beslutsångest. Kanske annars kan be henne klippa så jag kan ha bådeoch! Hm, får se. Lutar mest åt mittbena faktiskt!
Och så funderar jag på att byta rum(dock till våren), även fast jag faktiskt har det största rummet! Men skulle då få måla om rummet, få mycket fler garderober och rummet är alldeles vid ytterdörren så ah. ;) hehe.
Även om jag inte byter rum så ska ändå penslarna fram till våren. Ska nämligen måla om min 'walk in closet' helt vit! Kommer bli assssnyggt! Så kommer bli svårt att lämna min lilla älskling där, men.. Kommer att få plats med mycket mer kläder i det andra rummet så, ja vi får se hur det slutar. :)

NU ska jag börja plugga. Sverige på 1700-talet, 'jippie'....


Jessie James - I look so good (without you)



god natt!

Tänkte borsta tänderna nu, lägga mig och läsa så jag blir lite trött, sen sova!
Är faktiskt lite nervös inför skolan, har ju inte varit där på 3 veckor.. Men äh, det ska väl gå bra. :)

God natt!


sunday

God Morgon!
Eller ja, vaknade för ungefär en timme sedan. Har precis ätit upp min frukost och kollat på The City.
Jag har märkt att jag lagt ut sjukt mycket musik-inlägg, haha! Men so what? Egentligen? Jag lyssnar på musik varje dag, hela dagen. Så är ju en stor del av mitt liv! Love it. Skulle aldrig klara av att leva utan det. :)

Idag blir det att städa upp på mitt rum, är bra att ha ordning när man börjar skolan tycker jag! Sen ska jag läsa i min förbaskade bok, skriva lite läsloggar också! Dock tänker jag inte överdriva med pluggandet idag. Jag har ju faktiskt till onsdag på mig att bli klar, och idag är sista lovdagen. Så jag känner att jag vill ta det lugnt och göra det jag inte komma hinna med i veckan. Som t.ex att städa! :P Ska självklart plugga också, men inte överdrivet som sagt! :)

Nu ska jag titta klart på The City, sen börja städa, kanske träna, plugga, duscha och fixa så allt är klart för imorgon! :)

lateer


whitney port- galet snygg!


same shit everyday

Har ätit middag med mamma och Nobbe ikväll igen. Inte blir det nå fest heller. Känner mig fortfarande krasslig, och jag har faktiskt inte tid..
Anyway, beställde nyss tid för klippning på onsdag(13 januari) hos Michaela på Hårstället! Blir alltid så pirrig när jag ska klippa mig. Haha, no idéa why!
Jaja, ni kan ju nästan gissa vad jag ska göra nu? Jaa, plugga.. Men jag tror jag klämmer in en pause för ett The Hills avsnitt, så får jag dregla lite över Justin! ;)

pusss


Justin Bobby Brescia

Är han HET eller är han HHHHET!?!?
Synd att man inte var 10år äldre...grr säger jag bara! ;)


Topp 5 just nu!


fynda

Vet ni vad jag har kommit på? Jo, att nu är det ju sjukt mycket rea, överallt! Så varför kan man inte beställa klänning till t.ex skolavslutningen redan nu?! Om man hittar en snygg vill säga, då tjänar man ju på det. Dom har ju flera nyårsklänningar på rea, dock är det väl ganska få vita klänningar(men såg att stylebystars har det!). Har faktiskt hittat flera jag skulle kunna tänka mig att ha på skolavslutningen. Dock tänker jag inte besälla förns det blir lite mer vår(& för att jag precis beställt hem). Ville bara tippsa lite. :)

Ska fortsätta läsa min såååå roliga bok.. Jaja, det måste ju bli gjort så!
lateeer

the hills

hallå, sitter just nu och kollar vidare på The Hills. Ska bara se ett avsnitt till, sen lägga mig och plugga, igen.
Har ätit tacos ikväll, med mamma och hennes särbo. Satt med dom käkade och pratade som vanligt. Aja, the hills nu.

antingen är man modig och ha ett kort liv, eller så är man rädd och har inget liv alls.
-ett ganska vettigt citat enligt mig. :)


Let's dance

Let's dance nu kom jag på! Ska ni kolla? Själv lagar jag mat, så får se om jag hinner med båda. :b



 


Addeboy Vs Cliff - Beep my beep



plugg

Ska alldels strax lägga mig igen med historian, men behövde ett break kände jag. Förhoppingsvis kommer jag inte läsa histora till hösten.. Vi får se hur det blir.
Har inte gjort något nämnvärt idag alls. Kollat på 2 the hills avsnitt och pluggat. Dock funderar jag på att strax köra ett träningspass. Var ett bra tag sen nu känner jag. Men ska göra det i så fall om kanske en halvtimme. Sen duscha, göra mig fräsh och lägga mig med lite musik & historian i högsta hugg!
Ah, låter som en bra plan tycker jag. 

xoxo


TUNISIEN


Visst ser det härligt ut? Tänk att det kanske är jag som ligger just på den där stranden om 5månader!
Eftersom min mami fyller 50år! Så ska vi åka utomlands. Vi har kikat en hel del på Tunisien, så blir nog dit vi åker(förhoppningsvis!).
Det här är i alla fall i Sousse, Marhaba Beach. Verkar som ett riktigt bra hotell tycker jag. Älskade den stora trädgården, så mysig! :) +att dom har allt jag skulle vilja ha, haha. Tennisbanor, resturanger, motionsrum, spa, pooler, barer osv.
Tänk er att gå upp en morgon. Kanske spela lite tennis innan det blir för varmt. Sedan ta ett dopp i det ljusblå havet, sola, äta & dricka gott, sen kanske få en massage eller ansiktsbehandling på kvällen. Låter inte så tokigt va? :)
Kommer vara brun och fin till P&L i alla fall! ;)
Dock ska ju mamma åka om en månad.. Eftersom hennes särbo fyller 50 då. Då kommer dom åka till Egypten. Usch, vill också iväg! Aja, kan nog vänta några månader till. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur är det? :)



give in or give up

Mycket plugg det blev idag då.. Eller inte. Knappt öppnat boken idag. Fast har faktiskt läst lite på internet! Fastnade framför Johan Falk filmerna. Började se hemma hos pappa. Och då måste man ju se alla om man väl börjat! Haha.

Har precis druckit en varm kopp med vanilj te, så nu blev jag varmare. Är så himla sugen på att lägga mig med min favvo-bok. Men tanken tvingas bort av en annan trökig bok. Som ska vara klar på onsdag, skriven och klar. Trevligt.. Hm, läser nog i min favvo, så får jag lite energi tills imorgon, och dagarna framöver, då plugga står på schemat.
När folk säger att tiden i skolan var den bästa dom haft, kan jag faktiskt inte riktigt förstå. Eller ja, på sätt och vis, men naaae. Vi får se vad jag säger om den saken om några år. Jag vill inte att det här ska ha varit den bästa tiden jag någonsin upplevt om tio år. Jag menar, vad har man haft för liv då egentligen? Jag planerar ett sjujäkla liv efter studierna. Jag tänker mig att jag ska ha 'the best time of my life' då jag pluggat klart, och är öppen och fri för världen. Tills dess ska jag samla på mig en rejäl drös med pengar, sen ut och resa. Vill se vad som finns utanför Sveriges gränser. No way att jag ska sitta på ett kontor or whatever från när jag är ca. 25år tills jag är 65!? Nej, jag har planerat mitt liv ganska exakt hur jag vill ha det. Om det blir det får vi se. Som sagt, den som lever får se.

Haha, oj. Tog kanske i lite för mycket där ett tag. Men ajaa. Det här är ju faktiskt som min Dagbok. Min offentliga dagbok. Det är mina tankar och jag behöver skriva ner dom någonstanns. Skönt nu i alla fall. Det bara flöt på. Tänkte att det skulle bli ett par rader, men det flöt på riktigt bra. Nej, nu måste jag sluta, slår vad om att 1/10 har läst hela. haha pussss


fashion studio

BRR! fy va kallt det är. :(
Har varit barnvakt, faktiskt! Moster ringde igår och frågade om jag kunde sova där, så pojkarna skulle slippa dagis/skola idag. Annars skulle dom få gå upp tidigt osv. Så självklart sa jag ja! Så jag sov där igår. Passade dom tills klockan tolv ungefär, då kom Annika hem!
Vi käkade, kollade på senaste Harry Potter och myste galet. Sen vid fyra åkte jag hem. :)
Men är så jäkla kallt, INNE! Fan blir så matt.. Fast har hört att det är fler som här det så här, så är inte ensam i alla fall..
Har suttit och töntat mig framför H&M's fashion studio. Haha, askul ju! ;d Ska plugga lite nu. Kan inte bli roligare än lite svensk historia nu på kvällskvisten......




sexy bitch

Fick nyss höra Girlicious version av Sexy Bitch. Aldrig hört den förrut. Ganska bra tycker jag faktiskt!
Vilken tycker ni var bäst?





kung av sand

Hej allihopa!
Har precis gjort i ordning mig någorlunda i alla fall. Kör på slappa kläder idag, mysbyxor, en tisha och uppsatt hår. Skönt! Orkar inte vara så jävla fixad, min hals är fortfarande lite svullen, fast har inte ont, som tur är. Har också blivit rejält förkyld. Skulle egentligen gå på hockey idag klockan fyra, men tror det är bättre om jag är innomhus och kurerar mig. Dock är det nått fel på vår värme. Alla element är på fullt, men är iskallt inne! Seriöst, är mellan 16-18 grader. Iiiskallt! Men dom skulle kolla upp värmen tror jag. Uhu, vill ha sommar.. haha, ett jävla tjat jag vet, men jag skriver väl vad jag vill, right? :P

Anyway, ska strax åka till emma och anders med mamma. Vi ska äta smörgåstårta! :} Fy fan va gott, kanske blir att spela Lips också! (nästan som singstar)
xoxo


summerfeelings

movietime

Ska lägga mig och kika på Never back down, dregla lite över Sean & Cam<3 Samt bli lite sömnig. Måste börja lägga mig tidigt nu, så jag inte får en sån chock när jag plötsligt ska gå upp klockan 7 på morgonen.. Uuh, mår illa av tanken. Menmen
Film nu sen sängen, pusss!


I ♥ H&M

'Sisådär en tusenlapp fattigare...
Men mig gör det inget när dom här godbitarna kommer hem ;)



beslutsångest

Sitter här och försöker bestämma vad jag ska beställa för kläder. När jag samlat allt jag ville ha blev det 58plagg, ca 9100kr... hahah, tänk om<3
Nej, så jag försöker ta det bästa, OCH tänka att det fortfarande faktiskt är vinter.. Usch, vill ha vår nu. Vill kunna gå ut utan att frysa häcken av mig, kunna gå i vilka kläder som helst, kunna vara ute på kvällarna utan att man blir vettskrämd för minsta lilla.. Jag vill ha vår, sommar och sol. Att se solen i en halvtimme när man gått upp är inte direkt kul. Man (i alla fall jag) känner ju att man blir deprimerad, seriöst. Bara sitta inne och inte göra något. Sova jättelänge och knappt se solljus? Va fan är det för liv? Nej, nu vill jag ha vår!

Nu när jag satt och lyssnade på bruce, såg jag att H&M hade en asssnygg tisha på honom. Så visade jag mamma allt jag ville ha(och då hade jag ju lagt i den i varukorgen) så sa hon att pappa hade haft en precis likadan sån. Lite coolt tycker jag. ;) Självklart kommer den med hem!


BILDBOMB - NYÅRSAFTON

Här kommer bilderna från nyår, haha!
Enjoy,


Lisa & Linnéa skakar rompaaa







anna, linnéa und me







tummen upp!





piiiis'

'jag har en jättelång tunga!!1' ;)



hahaha, busted!

nästan alla tjejer



hahahahahaha, fy fan va jag skrattar!

SHAKE IT!

blicken... haha

partypinglor :*



känns som jag börjar bli sjuk

Vaknade för mja, en timme sedan ungefär. Sovit 13timmmar, heheheh. Usch, sover bort mina få dyrbara timmar kvar av lovet.. Dock måste jag ju plugga också, ännu mer slöseri. ;)
Precis tagit mig lite frulle och tagit fram H&M's nya katalog! Är det bara jag som älskar när nya vårkollektionerna kommer hem i brevlådan? gah, love it

Som sagt tagit mig lite frukost eller vad jag ska kalla det. Så har jag satt på David guetta's nya så ska jag kolla igenom katalogen. lovely! Ska väl plugga också..
Fan är det bara jag som vill festa innan skolan? :( Idag är väl en festdag? Egentligen? Eller?
Men i helgen, jag vill.......

& juste, ni vet man kan ju känna på sig när man ska bli sjuk? de kan i alla fall jag. Och nu känns det så :( Typ börjar bli svullen i halsen och börjar få snuva. it sucks

later
BILDER FRÅN NYÅR KOMMER OM TYP EN TIMME!


lunch med lisa!

Tjaa
ska alldeles strax ringa lisa, så ska jag springa ner till emma och lämna hennes lunch!
Så möter jag upp lisa, vi ska käka lite pirre och prata ur oss lite, fan inte träffats sen nyårsafton. Inte vant heller, så ska bli skönt att träffas och prata. ;)

Kom hem ifrån pappa igår, åkte dock inte hem. Gick till syrran så sov jag där. Spelade det nya singstar, assskul!
Ska fixa emmas mat nu, sen ringa lisa!
puss!




är sämst på rubriker

hallå igen! Är i alla fall hemma från ishallen. Skönt att komma in i värmen. Fan inte kul att GÅ hem till pappa när det är 20-... Nej inte alls. Men hedemora vann ju! :D Både gångerna, så det var nice! Kollade med jullan, så träffade vi ida där, så kom angelica med edvin också!

Har så sjukt ont i mina ben! Har för det första träningsvärk i vaderna, dock vet jag inte varifrån? Måste vart för jag gick ganska mycket i torsdags. Sen har jag aaaas äckligt ont i mina lår. Känns som jag har blåmärken överallt. Gör ont bara jag går.. :( Usch, dock var det värt det,  kan jag lova! :)
Ska nog alldeles strax lägga mig och sova för jag är grymt trött! Kanske läsa lite först om jag orkar, sen sova. :P

God natt!


sammanfattning av nyårsafton

hahaha, att man lovar saker när man är full är iiinte bra! ;) Jag kommer faktiskt inte ihåg att jag skrivit det inlägget menmen. Och att jag inte satt vid datorn igår, ja det får vi skylla på hur jag mådde.. ;)Berättar lite snabbt nu istället!

Kvällen började hem hos jullan, det va  sjuuuukt roligt! Var ganska mycket folk, typ kanske 11 killar och 6 tjejer! Men det var asssskul i alla fall. Sen vid kvart över elva gick vi ner mot stan, och det tog väl sin tid.. :P När vi väl var framme vart det många kramar kan jag lova, kom en och annan tår också, men allt är löst nu hoppas jag!
Sen gick vi hem till en kille och väntade på skjuts och värmde oss. Åkte vidare till nån fest, där nån tönt sa att ja inte fick vara? Han bodde inte ens där? haha, whatever, men jag gick i alla fall ut på gatan då, ett bra tag med några till. Ajja, sen kom skjutsen igen och vi mötte några killar från innan. Gick hem till linus, lugnade ner oss lite och spelade wrestling<3 haha. Men jag vart lätt uttråkad och ville bestämmt gå hem kvart över 4! Så jag och julia pallrade oss iväg. Och tur som vi har kom min syster precis hem från festen när vi gick förbi hennes lägenhet. Så vi slagga hos henne! ;)

Mja, det var väl mer eller mindre det som hände på sista dagen 2009, och början av 2010. ;b
Nej, ska ner och käka lite snabbt nu sen hockey med jullan!

bilder kommer imorgon, eller något!
xoxo


2010

heyyy,
är hemma hos linus at the moment, kommer berätta mer imorgon! Jag lovar, pussssss!