åh gud..

Ville bara säga att jag inte är död, dock känns det som näst intill.. Gårdagen var riktigt rolig, KOL var suuuuuuperbra! Men... hamnade längst bak. Sen sov jag på ett liggunderlag med sovsäck, utan kudde. Min hals sved och min näsa rann. Idag var det fan inte bättre kan jag säga. Är sjukt förkyld så det blir bara en snabbis för mig idag. Åker upp halv 6 för att se 30stm och deadmau5, sen åker jag hem. Ska inte ens dricka idag tror jag. Pallar inte. Usch va dåligt jag mår.. Haha, va menlös jag låter men usch, hatar att vara sjuk JUST den här veckan.. Fy fan. Som grädde på moset fick jah skiten idag, ååååh härliga dag!!!! Enda anledningen till varför jag ens är uppe nu är för att jag ska få se grymma band, annars är dagen fan värdelös som det känns nu.

Nej nu ska jag sova lite och försöka piggna till, sen fixa mig och bege mig till borlänge igen!

26 timmar

Om 26 timmar står jag fram för en jättestor scen, tillsammans med hundratals människor i solnedgången i borlänge. Och kommer inom några minuter uppleva ett ögonblick jag väntat på ett bra tag. Herrejösses. Om 26 timmar står jag och väntar på Kings of leon. Har fortfarande inte fattat det. Och kommer troligen inte fatta det förns om 26 timmar, haha. Helt sinnesjukt.

Förutom KOL, så ska jag/vi se Jimmy eat world och Lykke Li. Skaplig start för årets festival. Vi var ju där både igår och idag, och hjälp va folk! Men en sån jäkla stämning så man vill bara vara kvar och vara med i vimlet. Men nej, spar mig till imorgon. Kommer bli....... wait for it.......... AWESOME!!!!!!!!!!!!!


raise your weapon

Godmorgon!
Sitter för tillfället och hoppas på att det är allergi och INTE en förkyldning som spökar. Ögonen rinner som aldrig förr och näsan ska vi inte prata om.
Igår var vi ju som sagt i borlänge och satt upp tält. Åkte klockan 18 från stan, kom hem 01... Fattar ni som inte var där hur mycket folk det är eller?! Heeeeelt sjukt. Har aldrig vart med om så mycket folk på en måndag. Men nu sitter tältet uppe, tillsammans med 10 till? :) Eller ja, egentligen med hur många som helst, men ni fattar..

Nu blir det frukost, maaasssa vitaminer för här ska inte bli sjuk, i solen på ballkongen, härligt! Sen blir det borlänge igen, uppdaterar innan!

pusss

rysningar

ojoj, om EN timme bär det av till p&l. Får fan rysningar. Speciellt när man ser att det står "1 dagar kvar" på framsidan. åååh


Put your troubles aside and start living

Gårdagen var en dag av dom bästa. Trots en fet baksmälla hade jag en heeelt underbar dag! Jag åkte hem från efterfesten jag sov kvar på vid 13. Så jag åkte hem duschade och gjorde mig lite fräschare. Sen åkte jag och mamma till min morbror Peter och alla kusiner. Eftersom Johnny fyllt 20 grattade vi honom. Min mammas alla syskon kom +deras barn, så det var jääättekul! Dessutom har tvillingarna börjat gå och prata?! Hur fort går det inte? Nej men det var supertrevligt!
Sen åkte jag med b-rudarna hem till lisa. Snackade vad som hänt i säter och så käkade vi flott på uteservering och hade jättemysigt.
Sen eftersom det blev så pass bra väder åkte vi till gräsplätten där vid gamla hemköp och chillade i solnedgången. Underbart, jag älskar er hejdlöst! <3

Nu ska jag chilla ute i solen (TACK OCH LOV FÖR SOL?!) sen kommer annis och hämtar upp oss så blir det borlääänge! Ska sätta upp tält och fixa lite, grrrrymt!


helt ok!


Förhoppningsvis visar dom fel på fredagen, men jag klagar INTE! ;)


midsommardagen -säterdalen



finns fler bilder på facebook! :)

söööndag

åh gud... Mår väl inte tipptopp idag kan man säga. Vart nog en eller två för mycket i öltältet. Men fan, det var ju assskul! Haha, efter Billy var vi svettiga och törstiga, så det blev öltältet då som sagt. Det första vi gör när vi kommer in är att se Billy bandet. Så vi var väl med dom i stort sett hela kvällen, missade fan drängarna haha... aja, nu ska jag försöka äta något och duscha, sen blir det att åka till min kusin och gratta honom. :)

haha, jag har träningsvärk i magen, antagligen för jag skrattade så mycket igår åt lisas kommentar. "Men va fan är du då? 42?!" haha, 42, så jävla roligt! haha, fan vi är knäppa alltså!


ps. kommer bilder sen! ;)

gla midsommar!

Nu jäklar, all in ikväll! woop wooooop! :D

midsommarafton


midsommardagen

nu blir det lite midsommarmiddag med familjen, sen ska jag duscha sen blir det lisa för fix och förkrök. Kommer bli galet ikväll, all in!!! :D


edge of glory


Lady gaga på topp! Clarence gjorde inte låten sämre heller!


The more it hurts, the more I need

Fan börjar tagga till redan nu inför imorgon tror jag!;)

Should I drink another drink
Say another lie
I know that you may think
That I'm a broken little bird in my mind

Cause I am here and it eats me up
But I love the way it feels
I really shouldn't stay
But I can't give up
The more it hurts, the more I need

It's like an addiction
It's like an addiction

trött chey

Vad vare jag sa va? Kom hem för typ 10min sen, skapligt hur väl jag känner mig och visste att jag antagligen skulle sova någon annanstans.. haha ;P

Aja, har fått 1½ kanske 2 timmars sömn, guu så skönt.. ;) Nej, är lite seg men jaja, fan det är ju midsommar?! Tror det bara är jag och mina tjejer som blir kvar i stan. Men vem fan orkar 2 dagars veckan innan men ska köra 4 dagars? Och råd för den delen? aja, ska blir gött å va hemma och käka gott och snacka massa skit! ;)

Nu blir det lite fix sen åker jag med syrran ut i skogen och plockar blommor!

torsdagsmys

åker hem till jullan för lite mys, mysigt! ;)

pösss


varför regnar det?!

god morgon! tog lite snooze i sängen, alltid lika skönt. Dock inte så skönt att klockan är så mycket och att jag måste gå i regnet om en timme till jobbet.. Haha, 3dagar och jag är redan trött, härligt!

Nej nu blir det snabbfix och så ska jag ta något att stoppa i magen. Blir troligen långdag idag. Men ikväll får jag träffa tjejerna, fy fan va jag längtat!

pösss

GOD NATT


Säger godnatt från sängen idag. Nyfärgat hår? CHECK! Nu måste jag sova, imorgon väntar jobb. 12-16(18)

fml

Haft en helt okej dag. Julia och andreas förtjänst! Jobbade 2 timmar idag. Gick seeegt, knappt nå folk så två timmar kändes som fyra. Aja, sen gick jag med julia till fiket och myste med tacopaj! Sen blev det att gör alite ärenden på stan. Måste ju passa på nu när dom inte har öppet varken fredag, lördag eller söndag.
Aja, jag och julia pratade om hur jävla mycket vi längtar tills vi är borta från den är stan.. Helt sjukt va less man är på den, eller ja, mest folket. Att det ens finns folk kvar här frågar jag mig själv varje dag. Tänk om ett år, då bor jag förhoppningsvis (håll tummarna!!!) vart som helst i världen, förutom i Hedemora..

Nu på kvällen har jag varit och grattat min söta kusin Andreas som fyller 7 år idag. Han fick lite lego och det satt tydligen som handen i handsken, kul det! Har även en till kusin som fyller 20 år idag, Johnny! Får säga grattis till er båda. :)

Nu blir det att fixa kläder tills på lördag, för imorgon hinner jag verkligen inte. Kommer torligen inte komma hem igen förns på fredagmorgon. Och då ska jag chilla, handla, duscha och fixa mig sen blir det middag med tjejerna, skaldjurskväll faktiskt! Äckligt gott om ni frågar mig!

Nu: Färga min groteska utväxt!!!!!!11


älskar att jag ser vindögd ut på alla bilder<3

tisdag

ojoj, är nu hemma från vilket känns som en ganska kort arbetsdag. Dock har sex timmar satt sina spår. Eftersom jag bara åt lite yoghurt till frukost och orkade inte ta med nå mer än en nektarin, ser jag ut som så att ögonen är röda och glansiga, mina händer skakar och jag är ganska slut i skallen.. Konstigt nog är jag inte speciellt hungrig. Men ska ta en till nektarin i alla fall, måste ju äta liksom. Sen blir det nog en promenad med skön musik i lurarna. Rensa tankarna lite!

ps. världens bästa spelschema? Det enda minuset var att rebecca & fiona var samtidigt som håkis, men men.

of to work


jobbelijobb

God morgon! Tror jag aldrig varit uppe såhär tidigt på lovet, förutom dagen efter skolavslutningen, hehe.. Aja, om en timme ska jag traska iväg för några timmars jobb i butiken, trevligt! Gött med lite cash, behöver verkligen jag i dagsläget, allt gick fan åt på hotellet... haha, får skylla mig själv.

Nu blir det snabbdusch, fix och lite käk!

letar efter nått att säga som kan ändra allt

dör lite, såå fin! ååååh


Facelook


Klädde upp mig liiite idag i alla fall, eftersom mamis fyller år! :) Persikafärgat linne, svarta leggings + halsband, helt ok!

Grattis mamma!

Tänk för att idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa mammas födelsedag! Grattis mamma, ha en toppendag. :)


20 juni

God morgon! Blev en ganska konstig natt, håller ni inte med? Ska fräsha till mig lite nu, för strax kommer julia hit, så blir det en pw för att renska tankar och prata lite! :) Blir nog en hel del planering inför midsommmar också, fan va nice! ;)

later

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Haha, here we go again..

Oj, vad har jag ätit idag? :s haha, käkade två mackor till frukost + ett glas mjölk. Åt kotletter, potatis, majs, morötter och brocoli till lunch + ett glas citronvatten. Satans gott alltså. Sen blev det rulltårta, kaffe och smörgåstårta lite senare. Har även ätit lite jordgubbar och nötter. Dom två, jordgubbar och nötter, kan ärligt talat inte få nog.. Äter faktiskt jordgubbar in this moment, haha.. En av alla hundratrals orsaker till varför jag äääälskar sommaren. Bär, i dess mängder. Kan liksom (inte än men..) bara gå ut i trädgården och få massa godheter! Love it!



ps. nu ska jag bli bättre med den här satans listan, har ju föfan sommarlov och all tid i världen, typ

eye-opener

Nu ska jag börja med en ny kategori igen tänkte jag. Denna gång blir det en tankeställar-kategori. En "eye-opener", eller vad man vill kalla det! Lite om livet och alla dess tillbehör, som jag tycker kan vara viktigt och nyttigt att tänka på ibland. Det kommer blir både egna och andras saker/tankar som jag publicerar, på svenska och engelska. Hoppas ni gillar det! :)


"The world that has made us, can no longer contain us."


Vila i frid, Clarence

Kan ju säga att dagen vände ganska drastiskt. Från helt okej mysig söndag, till en ledsam och sorgsen söndag. Jag fick en rejäl klump i halsen då jag fick höra vad som hänt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att Clarence ärligt talat förändrade mitt liv med sina toner. Han gjorde verkligen the E street band. Jag är så jävla arg och ledsen över att jag inte fick se honom, inte ens EN gång..
Jag hoppas att Du har det bättre där du är nu, och jag vet att i Din himmel har dom saxofoner och scener så det bara skriker om det.

Vila i frid Clarence Clemons, för det är du värd, och såå mycket mer.


3:22, då börjar han spela på sin himmelska sax.


10 månader

10 månader har gått, och det är helt sjukt vad jag saknar dig gubben.
Jag kommer aldrig glömma dig!


Veckans babe!

Jared Leto, bara för att jag ska se honom om typ 13-14 dagar! Snyggis


17 juni

Fint sommarlovs väder va? nae... Liiite trökigt att första veckan har bestått av regn, och bara regn.. Aja, nu ska jag hoppa in i duschen, behöver verkligen fräscha till mig lite! Sen blir det en väldigt sen lunch, packa och fix. Sen hämtar pappa mig så åker jag dit i helgen. Orkar inte vara ensam hemma.. Mamma är ju på eagles i sundsvall ikväll och övernattar också, så då byter jag helg nu tänkte jag. För nästa hleg är det ju midsommar och då kommer jag väl knappt vara hemma, sen börjar pl(!!!!), så det blir full rulle. Skönt!

Aja, dusch nu!

i don't wanna feel


Walking in the rain trying to wash away the pain. Gotta find some way to heal I don't wanna feel, feel, don't wanna feel
No matter where I go and everything I know, a part of you it's calling me
I will never be free free free


ph

åååh, vilka fina vänner jag har, och knäppa! ;) haha.. Nej men har haft en jättebra kväll, typ bästa på sommarlovet, förutom helgen då.. ;) Tack i alla fall för att ni kom, ni betyder allt! <3

Nu blir det guaccis och chips framför ph-danmark :D

I remember you

Nu blir det en snabbdusch sen väntas tre snygga ladies! Blir lite jordgubbar och skitsnack, alltid lika trevligt! ;)

over and out,



music is my religion

Herregud, 11 dagar. 11 Jävla dagar kvar tills årets bästa vecka börjar. Sinneeees! Jag taggar som fan med musik hela dagarna nu, min p&l listan går om och om och om igen :D Så jävla härligt! Hoppas innerligt på bra väder bara, likaså på midsommar!


- peace and love, 2010

här kommer kung av sand

Gissa om jag vaknade glad? Fick ett väldigt positivt sms imorse, azuuum!

Just nu gör jag verkligen ingenting. Ska kolla om juliet vill med på en promenad nu när hon är påväg hem från säter! Dör fan här hemma. Alla jobbar eller pluggar till körkort, utom jag.. haha
Nej, ska städa supermycket nu, haha. Man märker att jag verkligen inte har något att göra.. Sen blir det promenad hur som helst.

lateeer


ps. visst är det i säterdalen som  vanligt på midsommar!?

förra året, alltid längst fram.. ;)


100 suns

Skapligt skönt att gå ute idag, så friskt och skönt i luften! Nu blir det house och sen kommer bilderna från skolavslutningen upp här! :D

Bjuder på lite av vad jag kommer se om två veckor, uuuuuuuuunderbart!


Bästa låten vid 4:50 <3


rastlös tjej!

Herregud va jag känner mig rastlös! Jag städar (!) bara för att ha något att göra liksom.... Det är illa. Regnet gör det inte bättre heller.
Aja, ska åka med mamma och hämta lite björkris till hennes jobb nu, sen städa klart och sen blir det fan en promenad, skönt!

later

it's always better when we're together

Oj va trött jag är, fast jag vakna så sent.. Aja, dagen har varit toppen! Har spenderat den med julia, som ni kanske vet. Vi käkade lite på wienan, sen blev det att traska ner till hemköp i ösregn, gå till lisamarie i ösregn och gå hem i ösregn! Väl hemma blev det guacamole, chips och kortspelande, haha. Hade skitmysigt i alla fall.

Nu ska jag lägga mig i sängen med lite schysst musik. Imorgon blir det att höra av sig till brorsan angående min dator, rip.. :( Sen kommer även bilderna från skolavslutningen upp, ruuulit!

go natt!


the '59 sound*

Hallå, vaknade för typ, en timme sedan.. haha, nu blir det dusch och fix, sen ner till mur & kamin och prata jobb. Efter det blir det wienan med juliet, mysigt!

later

* sjukt bra låååt

41 shots

Go kväll med bruce i högtalarna. Min nyaste "upptäckt" av honom, American Skin. Får tacka thias för även denna fina låt. Och det blir ju ännu mer känslomässigt när man vet vad sången står för, usch..


No secret my friend,
you can get killed just for living in
your American Skin



bra helg!

herrejösses vilken helg.. Bästabästa helgen på vääääldigt länge. Har tagit första doppet, grillat, chillat och haft det underbart! Som tur var var min kamera hos lisamarie, i rabatten..Förhoppningsvis är det inte förstörd och att ni får se bilderna. Orkar inte att den också ska vara sönder, datorn är illa nog...

Nu blir det solsidan, later!

För vi har bara 1 år kvar!

Låg nyss i min älskade säng som jag saknat så, jag låg raklång på kortsidan så benen var i luften. Ballkongen var öppen och bästa bruce spelades ur högtalarna. Så tänkte jag "Va fan... JAG HAR SOMMARLOV!". Bättre känsla finns inte, underbart!

hahhaaha, ja herregud. Var väl lite kalas inatt, eller imorse.. Känns som att jag fortfarande är lite kalas för allt snurrar, hahaha... Men jääääää.....äääävlar va roligt jag hade igår. Klassfesten var jätterolig, sen blev det hotellet(!) och svettades som en gris. Har fan aldrig svettats så mycket. Så jäkla fräscht! Sen vart det som sagt efterfest hos mathias, välldans trevligt det med! Lyssnade på awesome musik och dog lite när han visade mig bruce live.. Lyssna och njut. Jag ba smälter.



Nu ska jag packa klart min väska och sedan åka till syrrans stuga och bada lite, skapligt skönt!

btw, om någon hittar en halvt fungerande kamera, är det min! :)


efterfest

ojoj, fortfarande på efterfets. men oj, vilken efterfest, mathias ligger och sparkar allt i hans säng, inklusive miig och julia..... jJag har honom att tacka imorgon om har blåbärken på ryggen, haha.... + att han har slagit på håkan 2 ggr i sömnen, SCOREE! haha, hej och hå... anna tar upp hela soffan och kuddar, och vi tre slåss om sängen, hahahha... jadu, nu ska jag fortsätta slåss, hej då :D

sommarlov, inte så tokigt!

hihi, FAN va skönt. Finns fan inte ord för hur mycket jag uppskattar det, herregud! Jag var verkligen gjord för dessa dar.

Har haft en heeeelt underbar dag, väldigt mycket tack vare mina bästa tjejer! Nu har jag varit hemma och chillat och vilat upp mig lite inför kvällens bravader! Men om en timme ungefär börjar dom komma hit, så ska vi förfesta lite, sen går vi till klassfesten tillsammans, trevligt!!!

Glad sommar föfan! :D


Feet they hardly touch the ground

Jag kan inte riktigt smälta att det är sommarlov imorgon.. IMORGON! Jag är helt tokigt uppspelt "jag är LUCY in the sky, jag är högt över molnen", och det känns som jag inte har någon koll på något alls, haha..
Men nu ska jag pröva kläderna jag ska ha imorgon, sen duscha och försöka samla mig lite. Jag brukar aldrig kunna somna dagen innan skolavslutningen. En av anledningarna till varför jag fortfarande är uppe och härjar. ;)

Dagen kommer i alla fall börja med champange och jordgubbar hos karolina den fina! Sen ska vi samlas med klassen och sedan gå till kyrkan. Sen antar jag att det blir att kolla på studenterna när dom åker runt i stan och är lyckliga!

pusssss

pluggis

hej och hå... Här har jag suttit sen klockan 2, trevligt.. Klockan är fan NIO nu, har jobbat i snart 7 timmar. Fan va duktig jag är! Men än är jag inte klar, blir nog sent ikväll med. Men ska göra det sista imorgon i skolan eftersom vi knappt har några lektioner. Sen åker jag och lisa och shoppar lite, myyyycket nödvändigt säger jag bara!

Nu ska jag fortsätta skrivaskrivaskriva, så kommer mamma hem med en icasallad strax, gott med mat!!!

ciao

i min rollingstones t-shirt

Dör lite av den här låten, så himla fiiin! Duktigt Scocco!

Denna tron på att allt kommer bli som det ska


awesome!

är nästan precis hemkommen från skolan. Blev riktigt lugnt idag, hade ett prov och så fick vi reda på hur vårat "fejk-företag" hade gått, och det gick awesome! ;) Dock gick provet inte så awesome, aja....

NU ska jag plugga järnet, om typ 26-28 timmar behöver jag inte plugg anå mer, inte på rejält många veckor i alla fall! Hur skönt?!
ååh, fast jag har så mycket plugg är jag så jävla glad! Sommarlovet ligger runt hörnet och jag kan ärligt talat knappt bärga mig!


picknick med julia!

en liten del av min nationaldag i bilder!


6 juni

Hallå, Sveriges nationaldag idag då! Och jag har sovit bort halva.. :s Aja, ska fixa mig lite snabbt nu sen möta upp julia för lite fika! :D Sen ikväll kommer syrran och anders hit och så ska vi laga supergod mat! Underbart! Har dock ångest för att skolan börjar imorgon...

Men ha en trevligt nationaldag och var ute nu när det är så härligt väder!


ps. sitter på mammas dator, jag tror min har krachat, uhu... :'(


carpe diem, fuck the world

Det här får vi töntar som INTE var på summerburst nöja oss med, jag hoppas och ber att det verkligen blir igen 2012, galet..


buying the stairway to heaven

Efter ännu en superhärlig och trevlig dag i Ludvika är jag helt slut! Var på sjön från elva till fyra ungefär, stekte på lite. ;) Nu har vi käkat mat och ska strax ta lite efterrätt, glass och jordgubbar!
Dock har vädret vänt totalt, har tom. regnat lite här. Men det gör inget tycker jag, bara mysigt nu på kvällen!
Blir säkert sjön imorgon igen om vädret tillåter! Annars åker vi nog hem efter lunch någon gång.

Nu ska jag dunka med musik i lurarna och plugga lite, lateeer

it's like an addiction

Då var vi framme i Ludvika, älskar fan den här staden på sommaren. Hyfsade affärer, underbar pir och hamn, lagom stort och sist men inte minst fint folk! ;) Har fan sett fler snygga pojkar idag på typ 4 timmar än vad jag någonsin sett hemma.... Haha, lite överdrivet kanske, men damn.. ;)
Aja, när vi kom hit åkte vi ut på en gång med båten på sjön och stekte en timme ungefär, sen åkte vi hem, jag tog ett dunderskönt bubbelbad, sen gott käk på det. Bra dag med andra ord!

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och ska strax bädda min säng som för tillfället är en soffa, haha. Jag och soffor.... <3


on our way

herreguuuud, vilket underbart väder! Men nu åker jag till Ludvika, bloggar nog där!

later, xx


just drink the water


keys to the world

ojoj, hög musik kommer ur högtalarna och jag ligger fortfarande i soffan, vilket förövrigt var min sovplats inatt.

Hade en jättehärlig kväll hos kristoffer i onsdags, med grillning, musik och myyycket skratt. Martin kom också över på lite käk, sen sov jag hos syrran. Vi åkte till ikea när vi vaknat. Dom köpte en hel del och jag var väl mest moraliskt stöd. Hittade dock två ramar till mitt nya projekt på mitt rum, haha, måste alltid hålla på och trixa på rummet... Hittade även ett jättegott luktljus i vanlij! Det vart väldigt sent igår med eftersom jag hjälpte dom skruva ihop allt. Och jag kan säga att det blev en hel del svordomar.. ;) haha, men jag sov här igen i alla fall :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen åka iväg till Ludvika och sova där någon natt. TREVLIGT!