first aid kit

Sitter och lyssna på Johanna och Klaras fina stämma. Eller ja, first aid kit helt enkelt. Hur duktiga är dom inte? Och en av dom är lika gammal som mig, oh my. Duktiga är bara förnamnet. Älskar deras musik! Snygga är dom också!


tisdag

hm, ja vad har jag gjort idag? Inte ett piss.. Eller jo, mer än igår i alla fall! Kollat på en film, fixat i ordning mina recept så dom nu är organiserade i en pärm, även övningskört, pratat med systrarna x2 och besökt mormor en snabbis. Och ja, jag är typ död men skiter man väl i.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, sen ska jag göra lite guaccamole. Har ju hört att vitlök är bra för förkyldningar? Inte för att jag är det men skadar inte att testa.. Har ändå ingen att pussa på så kan ju köra mitt egna race ikväll! Så då står house och guaci på schemat! :>


ja tack!

göörsnyggt!! praktiskt med för den delen! Skulle inte säga nej, den saken är klar


still remember the first day I met you

Okej, jag kanske inte är
Den som man, som man ska va
Och jag kanske inte är
den du helst av allt vill ha
Men jag är nog lite grann
En sån som du gillar ibland

happy day? nah

Efter många timmars sömn vaknar jag upp med värre huvudvärk än vad jag hade innan jag la mig.. Att jag hade mardömmar och grät hela natten varken hjälper eller tar bort smärtan, tvärtom..
Nu ska jag försöka göra något som kallas nyttig och stor frukost. Sen ska jag äta den på sängen och kolla på en film,  låter awesome!

Något som inte är så awesome är att när jag blir sjuk blir jag tydligen själv doktor och ska kolla på internet vad jag har för fel. Så ja, jag har tydligen hjärntumör. oh happyday! nej fyfan. Åker till avesta imorgon med finis, måste ut ur huset!!!


HAHAH

antingen är jag väääldigt trött eller så är dom helt enkelt sjukt roliga!!!! :''D






pretty please?

Jag vill ha nya chocker-halsband
Jag vill ha ett par röda heels
Jag vill ha ett par silvriga byxor
Jag vill ha dösnygga grunge kläder
Jag vill ha silvrigt lack på mina naglar
Jag vill ha en snyggis klänning
Jag vill ha ett par svarta och ett par silvriga spetsiga pumps



Mys

Kycklingsallad, mums! :}


matt jag blir

yep, jag fick blir hemma idag. Mitt huvud ger sig fan inte, så det blir farbror doktorn till veckan! Hade ju problem i våras med, men då var det inte en konstant värk! Fick ju övningar från en sjukgymnast och det gick över. Så vi får se vad dom säger nu när det gör ont igen. Känns dock inte som samma smärta. hum..

Nu på kvällen har jag haft finbesök av en fin vän. Pratade lite vilket var skönt! :) Nu ska jag städa upp det sista/värsta på mitt rum sen blir det te(ja, jag har även ont i halsen idag med) framför halv åtta hos mig och familjen annorlunda, mys!

ps. känns som att jag vill gråta ur min hjärna eller banka huvudet mot något, för det gör så ont... does that makes any sense? uhuu

typ såhär... För övrigt cprolig film, haha!

:(

Sedan jag kom hem igår vid lunch har jag haft en konstant huvudvärk.. Aldrig haft så ont någon gång, en av anledningarna till varför jag la mig klockan nio igår. Sen när jag sovit +12h trodde jag det skulle blivit bättre, men icke. Men nu på kvällen är det extremt! Har även fått ont i min vänstra halsmandel.. :( Har haft ont sedan jag var förkyld och febrig runt nyår, men nu har det blivit värre också. :( Kanske man borde pallra så till doktorn i veckan? mja, vi får se om jag blir bättre annars går jag nog dit. Värktabletter och te funkar inte heller så det känns ju bra......

Ikväll har jag ätit räkmacka, druckit cola och kikat på skräckis med mamma, superskön lördag! Speciellt när man mår kasst!

Aja, ska försöka läsa mina nya tidningar. Jag som unnar mig att köpa flera tidningar, så är jag så kass i huvudet så jag knappt kan hålla ögonen öppna.. Både hus&hem, Cosmo och CHIC är inhandlade, är ju så nyfiken på vårens nyheter! hm, blir nog att bläddra i några minuter ändå och trotsa mitt huvud.. ;>



Ändrade planer

Blev ändrade planer, olika orsaker. Men ska strax åka och köpa nå gott till ikväll. Blir filmmys, fastän tjejerna inte kommer! :} funderar på att se antingen 50/50, what's your number eller the change up! Vilken tycker ni? Sett någon? :) ögongodis i alla tre i alla fall, ett måste enligt mig själv! ;)


i väntan på mina tjejer

Sätter på Paranormal Activity 3 och väntar in tjejerna. uhu, skapliii!


small things with great love

Sov ungefär tolv timmar inatt, var välbehövligt och oootroligt skönt kan jag säga! Hittils har jag bara ätit frulle och kollat på oc, men nu ska jag städa upp på rummet och hoppa in i duschen för sen kommer anna och julia hit, mys! Kanske blir hockey eller film, får la se. :)

Blir alltså en lugn helg. Imorgon blir det plugg och så tänkte jag hälsa på pappa en sväng, skön helg!


äntligen helg!

Idag hade jag och HEJA UF en företags- och produktpresentation för en jury här i stan. Ni kan ju gissa om vi var nervösa? haha, men det gick riiiktigt bra tillslut! Blev även intervjuade av en tidning samt erbjudna till en mässa i Norge, känns ju greeeat! :D
Efter allt det där gick jag med Emelie och Anna och käkade lunch på wiernan, jättegott och trevligt! :) Resten av dagen har varit cpjobbig. Så nu ska jag krypa ner i sängen och somna till o.c. Klockan är knappt nio? Varför mår jag såhär?

god natt!

memories

Det bästa med att ha en blogg, är bl.a. att man kan gå tillbaka i arkiven och kika vad man gjorde för flera år sedan. Älskar det! Går tillbaka i mitt arkiv flera gånger i veckan, slipper man glömma saker. Man får se själv hur man utvecklas och växer upp.
Kan ju vara jobbigt att gå tillbaka också, men allt jag skrivit är en del av mig och kommer alltid finns kvar.

Här är några hjöjdpunkter under åren jag har bloggat!


we take care of our own

Under de senaste månaderna har jag haft svårt att lyssna på bruce. För det svider sååå i hjärtat när jag blir påmind om att jag inte kommer få se honom i sommar. usch
Men hans senaste låt lär jag lyssna på. Jag får glädjerus trots den där oerhörda besvikelsen.

åhåå, han är ba bäst! Och någon vacker dag kommer jag få se honom, vänta bara! :>


balklänningar

Sitter och kollar på massa balklänningar just nu! åh herregud, en hel djungel va fan. Men har faktiskt hittat en hel del fina klänningar från massa olika sidor. Det är så mycket som ska fixas, klänning, skor, frisyr, bil, naglar osv.. Kommer svida i plånboken, men kommer bli äckligt roligt! ;)

Nu tänkte jag ta en promenad men ska jag nog städa rummet istället så det är gjort. Måste hinna med att plugga på presentationen också! Nervöst!

Här är två av klänningarna jag skulle kunna ha:

Här på den grå klänningen gillar jag dock inte uppsättnigen nertill nå vidare..

what would you


Måndagsmys

B&J -New York super fudge chunk och the oc, uuuunderbart efter en cplång dag!


hard work

Har haft en lååång dag, och än är den ine ens slut! Slutar om sisådär tio minuter, så blir det jobb med tjejerna och boken. Sen hem till emma och fixa med en ny header till hemsidan. Så är en bra stund kvar innan jag får lugna ner mig och slappna av!

Idag hade vi presentation för E2, E1 och HP2 var såååå jääävla äckligt nervös så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Benen och händerna skaka så in i bomben, meen det gick bra tillslut!
Fick även tips av Anna på svenskan med presentationen, liet tips och sånt. Men hon tyckte att det var bra i stort sett så det var skönt. :)

Nu ska jag gå liiite tidigare, jobbar ju ändå inte? haha.. Lär vänta på julia nu då. uh, redan trött i huvudet!

Gissa vad jag jobbar med på engelskan? ;>


Typiskt

Skönt att inte kunna sova dagen innan en viktig dag, och vecka med för den delen! Åååh....


vi e inte sånna som i slutet får varann

fryssen tjej, dricker te, lyssnar på håkan och pluggar till presentationen. Myspys!

söndag, igen

Helgen går alldeles för fort! På fredagen pluggade på våran presentation med företaget. Sen på kvällen åkte jag hem till syrran som fyllde år, riktigt trevligt! Kvällen blev annars lugn, träffade lisa en sväng och kikade även på film. Lördagen stod i princip av samma sak. Pluggade med HEJA UF och sen vart det film på kvällen. Fick även en överraskning på kvällen, vet inte om jag ska skratta eller gråta, haha..

Idag sov jag i alla fall ut, och sen åkte jag med pappa, cath, emma och ann-sofie till farmor och farfar, och fikade och hade det trevligt! :) Nu har jag precis kommit hem från min morbror Peter med mamma, tog en kaffe och pratade om min och Jespers student! åååh, fick väääärldens pirr i magen! Riktigt underbart! :D

Nu blir det dusch, wallander och fokus på presentationen imorgon!!!


kalaaas

Nu kommer strax pappa och hämtar mig och sen blir det kalas då systeryster fyller år idag! Grattis Ann-Sofie! :D
Skön kväll, ska bli så skönt att umgås med familjen och bara vara! Imorgon blir det jobba med heja uf, sen blir det nog att åka till husby en sväng!

En lugn helg har aldrig varit så skön som nu!


god natt

Nu säger jag god natt, är helt död! Imorgon blir det att plugga all day long, men på kvällen åker jag till storasyster ann-sofie som fyller år! Så åker jag till pappa också. Ska bli så skönt att träffa Harley igen, min tokiga älskade hund! Annars blir det en mysig helg med plugg och chill! En lugn helg helt enkelt, behöver jag kan jag säga.


Turdag?

Jag gick till skolan 8minuter innan engelskan börja, efter jag gått 1minut kom Henrik och åker förbi och undrar om jag vill ha skjuts! Så jag hann i TID! Gu va skönt! :) dessutom är det strålande väder ute, underbart! :)

Efter skolan ska jag hem till mormor och hjälpa henne att städa lite. Ikväll blir det plugg, rättskunskap!


when yout hit me, hit me hard



Everything's falling, and I am included in that
Oh, how I try to be just okay
Yeah, but all I ever really wanted
Was a little piece of you

:(

vilken jäääävla skitdag, orkar inte mer. Isolerar mig från omvärlden från och med nu. hej då


Fan.

Herregud, över 1 timme med Eva-lena och turism, skjut mig? Vill heeeem


Slut chey

Sitter i skolan och väntar på att engelska c ska börja. 1 1/2 timme, guu va roligt! Aja, efter det blir det att skriva in sig på körskolan med Julia och sen åka och jobba med UF! Är helt slut i skallen så får väl se hur det går.. Sen åker jag hem och pluggar lite spanska. Bra måndag...
Som grädde på moset var det isbana till skolan, kände mig verkligen som bambi på hal is.. :( inte roligt heller.. Aja, kan bara bli bättre!


Myssöndag

Har precis käkat flygande Jakob med mamma, emma och Anders, supergott! Åt även kessela vanilj, digistivekex och hallon till efterrätt, riktigt gott det med! :) Nu har vi precis börjat kolla på Titanic, så har en riktig mysig söndag, underbart!



i wanna get wasted!

hahahahha, ååååh, underbar film! :D

woopwooop

Nu drar jag ut och grattar annis, treeevligt! :D


8 sanningar 2 lögner

Jag upptäckte att jag älskade house 2011
Jag tycker inte om den personen jag blivit under det senaste halvåret
Jag har ingen kavaljer till balen
Jag har upptäckt att triangeldrama inte är så roligt som det låter
Jag tror sällan på mig själv, inga höga förhoppningar
Jag längtar tills jag flyttar hemifrån
Jag smälter när Seth ställer sig på skolcafeterians bänk och förklarar sin kärlek till Summer, åhh

Jag har aldrig tagit droger
Jag har förstått att vissa saker/människor aldrig förändras
Jag tycker twiggy var dösnygg som ung


let me kiss you hard in the pouring rain

Gick till syrran för en liten stund sedan, heelt underbart väder ute! Så härligt! Nu är jag hemma och funderar på vad man ska ha på sig ikväll.. Vi ska ju faktiskt fira bästa anna som fyllde 19år i onsdags! :) 18.30 ska vi vara på restaurangen och sen visar det sig om det kanske blir utgång eller girls night in! :) Blir en bra lördag hur som tror jag!

Nu ska jag käka lite, later!


Fredag den trettonde

Jag tror inte direkt på sånt här men varje gång det är just fredag den trettonde tar jag det extra försiktigt, bara i fall att liksom! ;) inget har hänt än om man bortser från en fet försovning.. Haha

Men ta't lugnt idag, ifall att! ;)


wohooo

Första gryma bandsläppet! ALESSO till tomorrowland, göööööött! :DD:D


bergochdalbana

Ligger just nu i soffan hemma hos emma har inte direkt något att göra.. Anders har fjärrkontrollen vilket betyder att det är innebandy på tvn.. Dock är det väl helt okej ändå, ögongodis är bra fint dä! ;)
Funderar på att fixa lite med uf, börjar ju bli sådär smått stressad igen. Går liksom som en bergochdalbana.
Innan öppet hus: superstressad!!! Efter öppet hus: lugn och sansad. Lämna in affärsplanen: Stress!! Efter: Lugn. haha osv. Så nu den 27 januari har vi presentation inför juryn, så börjar dra ihop sig och nerverna spökar! hujedamej!

Aja, snart kommer emma hem och då ska vi fixa med en hemsida! :)

faith, don't fail me now


Don't make me sad, don't make me cry
Sometimes love is not enough and the road gets tough,
I don't know why
Keep making me laugh, let's go get high

"do something worth remembering"


we run the night


110112

Sitter just nu och kollar både bal- och studentkläningar! Om 5 månader har jag tagit STUDENTEN, herreguuuud! :D Blir helt pirrig av bara tanken! Har i alla fall hittat en hel del fint och har hittat två jag nog ska ha på studenten(en på dagen och en på kvällen). Blir helt uppspelt av detta, ååååh :D

Efter skolan sprang jag in till syrran och köpte lite ljus och sedan åkte jag iväg med mamma till mormor och hjälpte henne ta ner alla julsaker och så åt vi där också. Ska strax sätta mig och plugga lite, behövligt! Men ska kika vidare en stund till först.. ;)

Ska även säga grattis till världens bästa annis som fyller 19 idag! puss på dig! :*


Yes, please!

Någon som är villig att ge mig 200 000:-? Vore snällt så jag kan åka iväg och studera efter studenten! ;)
Tänk Santa Barbara eller Brisbane/Sydney! Hur jävla galet och skönt skulle det inte vara att plugga där i 45veckor? Herreg....


jag saknar dig mindre och mindre



boy with a coin

whenever the sky is black and I feel alone.
I know I'll wake up and the darkness will be gone.

hur hööögt vill du fara?

Så jävla härliga, ska bli ett nöje att se dom igen i sommar!

Vill ha vår och soooommar! Har bara hjödpunkter framför mig! Skönt att det går mot ljusare tider. :)

kunde vara någon annan, någon bättre

Försent för att ångra, men tid nog att tänka om och leva med det.

Grafitti

Förresten! Såhär blev naglarna av det nya lacket, snyggt va? :)


Myskväll!

Är hemma efter en lång och rolig kväll med tjejerna hos lisa! Tittade på gladiatorerna, åt flott, lyssna på musik och spela biljard. Suuupertrevligt! :)
Ny blir det lite o.c med en macka och pucko! Sen sova, ska upp tidigt för hockey och jobb med företaget. Förhoppningsvis krossar hsk Visby imorgon!


en liten kyss av dig

Gårdagen sov jag ut riktigt ordentligt, sen åkte jag på hockey klockan 16. Tyvärr gick det inte nå vidare för grabbarna.. Men inga sura miner för spenderade hela kvällen med fina tjejer och vi busade som vanligt, haha.. ;) Idag åkte jag en sväng till Avesta, lite spontant sådär. Hittade en royalblå tröja, bh+trosor, ansiktsprodukter och grafitti-nagellack. Nöjd chey!

Nu ska jag fixa mig lite, sen börja laga mat med mami. Efter det åker jag iväg på biljardkväll hos lisa, fy fan va kul! :D Ha en trevlig lördag gott folk!


home sweet home

har ärligt talat inte orkat skriva i bloggen! Har varit helt slut sedan jag kom hem i tisdags. På onsdagen blev det i alla fall fiket med julia och anna, supertrevligt! Och efter det gick jag och julia till halvan och mötte upp resten av hedemoraborna som skulle mot falun och kika hockey, och så for vi iväg med jocke x2 och jakob! Synd bara att det inte var hsk's kväll då dom förlora med 3-2 på straffar mot falun. Ska dock kika på matchen imorgon också och hoppas på vintst mot arlanda wings!

Idag har jag hjälpt syrran i lägenheten lite, och har nu äntligen kommit hem. Har inte varit hemma på en vecka (hos mamma) så det var sjukt skönt! Nu har vi ätit god mat och ska la strax äta efterrätt, mums!
Det blir en lugn kväll annars och laddar för hockeyn och plugg imorgon. Nu ska jag vara lite social, puss!

1 januari 2012

Första dagen på det nya året kunde INTE bli bättre, DAVID GUETTA till tomorrowland!!!! :D helt underbart!
Dessutom är det mysväder i Idre, har snöat mycket och är ca -4(igår var det -24.. Liiite för kallt!).

Nu är vi påväg nedför Idre fjäll, ska hem och laga mat och mysa framför en film!

God fortsättning! :)