helloo

Ah, nu har jag duschat och är klar för sleeptime! Men ska väl skriva lite om helgen och så först.
I fredags vart det shopping med lisa i borlänge, så kollade vi också på lite fotboll där, eftersom hennes bror spelade. Dom vann iallafall med 2-0! :) Sen åkte jag hem till pappa och bara chillade.
På lördagen åkte jag med pappa & cath till farmor och farfar. Var där några timmar sen hem och så tog vi det lungt. Träffade också daniel enliten stund, den j*veln är på mallis just nu! ;) usch va jag är avundsjuk.. haha
På söndagen vart jag väckt, pga att vi skulle åka till Orsa på en trämarknad, eller ja, det var iallafall tänkt så. Men när vi kom upp dit hade dom tydligen slutat med det.. ;p haha, så vi gick in i björnparken istället. Var faktiskt riktigt kul! Sen kom vi hem ganska sent, så då åkte jag hem till mamma. Fy fan va helgerna går fort!

Idag vart det att Lisa följde med mig hem, lite spontant sådär.. haha, fyfan va vi har skrattat! ååh, gud.. ;)
Hon åkte väl hem för lite mer än en timme sedan, vi käkade och kolla på twilight, var riktigt soft.
Nu blir det sängen, puss!


Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everyone has a private world
Where they can be alone


ready or not, here I come

oj, var några dagar sedan jag skrev. Men brukar bli så när jag är hos pappa. Har inte tid helt enkelt att blogga då.
Anyway, har precis kommit ut ut duschen nu, ska plocka fram kläder tills imorgon. Sen så måste jag sova, har gått typ hela dagen (känns det som). Men kommer berätta mer om helgen imorgon!

puss


En & en halv

hej allihopa !
håller på och stressar lite just nu. Klockan sex ska jag och mamma vara på emmas jobb, sen går vi till en & en halv och äter middag. Jag och mamma blir bjudna eftersom vi hjälpte dom så mycket med flytten! :)
Men nu måste jag rusa, puss!

gääsp

hejj,
var skola idag som vanligt, dock fick vi sluta tidigare, pga. att vi slapp en lektion i drama, puh! ;p
anyway, efter skolan gick jag till mamma på familjecentralen, så åkte vi hem vid fyra. Sen så åkte vi typ till mormor på en gång. Så var där ett bra tag, kom hem, så har vi bara slappat!
Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite om jag orkar, är sjukt trött så sen blir det iallafall att sova!

god natt!

New moon


Någon mer än jag som nästan dör av längtan till den 20 november?

sleeptime

uuh, nu är jag riktigt trött, det har jag varit hela dagen. Men nu ska det bli grymt skönt att få lägga sig och sova. <3
Blir skola som vanligt imorgon. Efter det går jag till mamma, som jobbar på familjecentralen nu, så ska kolla lite vad hon jobbar med osv. Så får jag skjuts hem, grrreat! ;)
aja, nu blir det sängen, puss!

paradise hotel 4

uusch, fy va jag gråter! ville inte att gleager skulle åka. Jag som ville att han skulle vinna! h*lvete.
att ett program kan beröra en så. aja, nu torkar jag tårarna och sätter på tv4!




avsnitt 50

tisdag'

just nu sitter jag och kollar lite på Paradise Hotel 4. någon mer än ja som kollar på de?
aja, jag fick iallafall skjuts hem idag utav Daniel! Riktigt schysst, eftersom jag har skavsår..
Jag kom iallafall hem och åt lite, sen har jag bara chillat. Var riktigt trött efter skolan.
Idag hade vi samhällskunskap & företagsekonomi för första gången. Själv så tycker jag båda var ganska intressanta. Speciellt företagsekonomi! Verkade riktigt kul. Vi lärde oss lite om Excel, så imorgon ska vi hålla på med det tror jag! :)

nu ska jag kolla vidare, sen klockan 21.00 blir det Ghost Whisperer på tv4!



sovmorgon

ah, idag hade man visst sovmorgon! Jag messade lisa imorse, när vi skulle ses och så. Då sa hon att vi hade sovmorgon till halv tio, vilket var ganska bra eftersom jag var lite efter, as usually..
Aja, ska strax gå och möta lisa, så blir det skola, vet inte när jag kommer hem, har inget schema här hemma. Men ah, på eftermiddagen iallafall!

puss & smek


färga håret

Nu har jag precis käkat och ska nu städa mitt rum tänke jag, som inte blivit av i veckan. Efter det blir det att färga håret, kolla på kläder till imorgon och sedan blir det bara chill! :)
Jag har iallafall bestämmt mig att fortsätt avara brunett! Nu ska jag färga mig till så som jag har i topparna, har en regäl ljusbrun utväxt på kankse 1dc eller något. Så blir skönt att färga nu igen. :)
Dags att sätta igång nu om jag ska hinna!

puss puss

2 oktober smäller det!

Spelar ingen roll va dom säger. Då drar jag & Lisa till borlänge och piercar oss. grymt! ;)



(bild från google)


,,,

20 saker ni inte visste om eemeliehedlund!

Jag har insett att min senaste kyss: inte betydde något
Jag pratar: mycket
Jag avskyr när folk: snackar skit
Min bästa vän/vänner är: är de bästa!
Min första vän/vänner hette: Julia & Linnéa
Kärlek är: ?
När jag borstar tänderna: så tänker jag mycket
När jag lagar mat: blir det oftast lyckat
Jag tänder på: snygga armar och tatueringar ;)

Jag är rädd för: spindlar!
Den värsta känslan är: avensjuka
Den bästa känslan är: att verkligen känna att man lever livet!
Jag är bäst på: att bry mig
Jag är sämst på: att komma i tid
Om jag va ett djur skulle jag vara: en tiger eller katt
Min mobiltelefon är: egentligen inte min..
När jag vaknar på morgonen: går jag upp, stänger av klockan och lägger mig igen!
Just nu tänker jag på att: jag måste städa mitt rum(för att hitta några viktiga papper)
Bebisar är: söta =)



I ♥ H&M

Beställt lite från h&m, lovely!

äeh

hey,
gårkvällen var fan ett fiasko.. tänker inte ens berätta vad som hände, eller snarare inte hände. Men blir nog en och annan bild sen. :P
Jag serverade ju från halv fem till halv tolv. Det var fan kul, speciellt i slutet. Trodde jag skulle dö av skratt då dom gjorde någon lek med tallrikar på öronen, små muggar vid ögonen och sockerbitar i munnen! hahaha
Jag tjänade iallafall 200kr, lätt värt! Dock har jag redan spenderat 100 kr på hårfärg. Ska strax börja färga det! Men först ska jag städa mitt rum som ser förjävligt ut..

pyss



EK

Jag har valt en snygg outfit på EK, som är tidlös. Den är snäll mot plånkboken också.. ;)



FEST

kom typ precis hem från 40års festen! haha, lite drygt men aja!
nu ska jag vidare med lisa. ska träffa dom andra sen fest! :) kommerbli grymt!

puss & smek


Späckat schema

hejsan allihopa!
nu har jag sovit ut, vaknade för kanske en timme sedan. Så har jag ätit lite lunch!
Idag har jag faktiskt fullt upp! Om några timmar ska jag åka till min moster. Jag och några till av mina kusiner ska servera på hennes mans 40-års fest! Jag ska kanske också vara lite barnvakt, dvs. lägga pojkarna osv. :) Men ska nog försöka dra vid nio eller något. Då ska jag nog gå med bella hem, men jag tror vi möter lisa på vägen. Sen går vi med bella hem, sen går jag och lisa till mig och fixar oss. :)
När vi är klara ska vi till Angelica! Kommer bli en grym lördag, jag känner det på mig.. ;)

Nu ska jag kolla vad jag ska ha för kläder på mig under serveringen och som festkläder ikväll. :) Sen tar jag en dusch & sen blir det väl att göra iordning sig för kvällen!
Vad ska Ni göra? :)


p u s s !


Fredag, härliga fredag

jaa, som jag sa igår. Jag kommer trivas som fisken i vattnet. Absolut! Riktig härlig skola det där, lärarna är också helt okej.
Att äta för första gången idag var iallafall värst! hahah. Jag var jättenervös! Men jag åt bara lite sallad, för maten var inget jag kunde äta. Jag som inte brukar vara kräsen, men nej, det gick verkligen inte ner. Så var cphungrig till klockan 6.. hahah
Sen kom jag hem, åt , och nu är jag hungrig igen!!1 vad fan har tagit åt mig egentligen? jag är jämt hungrig nu för tiden.. :s och då menar jag hela tiden! så sjukt.. 

iallafall, så efter skolan satt jag och lisa och väntade på mamma, som skulle skjutsa oss lite. Vi fixade lite grejer på stan osv. :) 
Nu öser det ner regn. Riktigt tråkigt! Egentligen så skulle jag hem till syrran och ha filmkväll, eftersom dom hade nån hårddisk där med typ massa filmer på, men icke. Vi sket i det. Jag orkar faktsikt inte, och så regnar det ju sjukt mycket. Och mamma är på typ fest, eller ja, gatufest. Haha, låter som någon festival, men det är ju bara för våran gata.. :P Så hon kan inte skjutsa heller. ;p
aja,, lisa fråga om ja skulle med och köpa lite godis, så kanske gör det istället.. Är sjukt sugen, vem vet om vi spenderar kvällen tillsammans eller om vi går hem till var och en.. :)


pussss



höst? brrrr

american pie

Sitter just nu och kikar på American Pie; The wedding på tv6. Har precis ätit färdigt. Jag lagade faktiskt köttfärsås och spagetti! Inte ofta jah lagar mat heller, men ja. Den vart iallafall hel OK! :)
Jag ska nog välja kläder till imorgon också, men det får bli i reklam.

Anyway, gymnasiet. Jag känner att jag kommer trivas till 100! Men vi får se hur jag känner imorgon efter skolan. Men som det är nu kommer jag nog trivas som fisken i vattnet! ;)
aja, nu ska jag kolla vidare.

pusss


första skoldagen

Första skoldagen gick riktigt bra! Fast vet inet om man kan kalla det skoldag, eftersom vi började kvart över ett och slutade halv tre. Och så lyssnade vi ju bara. Men ja, det gick bra som sagt. Klassen är också riktigt bra. Man kanske inte kan säga riktigt så än, men ah, jag tycker den verkar bra iallafall! :)
Nu ska jag åka hem till syrran lite, ska flytta det sista typ!

laater!

SP1


SP1

nervös? inte alls..!

Har nu kommit hem och är nyklippt. Dock är det helt ofixat och ser ut som ett helvete! men aja, försöker fixa det lite nu så jag ser, hm, mänsklig ut! Klippningen vart iallafall bra. :)

Igår var jag ju som sagt på möte med min blivande handledare, Elin. Riktigt trevlig tjej tycker jag! Jag kommer lungt trivas med henne.
Självklart är man lite nervös inför imorgon. Men jag menar, vem var inte nervös första dagen på gymnasiet?!
Men jag själv känner att jag är redo för gymnasiet och vuxenlivet, för ja, jag tycker man hoppar upp ett steg i livet när man börjar på gymnasiet. Jag tror att mycket folk kanske hittar sig själva och förändras en del. Men jag hoppas det bara är positivt!
Igår hämtade vi ju också min storasyster Emma från tågstationen! Hon har varit i bulgarien och stekt.. ;) Vi åkte hem till deras nya lägenhet som hon knappt sett! Jag, mamma och anders har ju fixat där hemma så det var supermysigt nu när hon kom hem! Anyway, vi åt lite morotskaka och så fick vi lite presenter! Jag fick en lite dyrare, tidig födelsedags present, en grå PEAK-tjocktröja, och ja, den är äkta! åh, var hhur snygg som helst. Kommer bli nya favvotröjan i vinter! taaack<3

Nu kollar jag på det där spökprogramet på tv4! ganska bra faktsikt. Jag håller också på att fixa mitt hår, jag kommer väl se ut som ett fuckface imorgon, men det gör ju inget, det är ju bara första dagen på gymnasiet..


1 dag!

Nu ska jag åka till hem till min syster. Hon ska klippa mitt hår lite och fixa, mysigt!
Kommer berätta mer ikväll, vi hörs då! :)

puss!

stäääda!

heej!
Just nu håller jag på att städa! Det går lite segt (speciellt när man har datorn på!) men med lite musik blir allt bättre. ;)
Jag vill ha ordning och reda på mina grejer nu när skolan börjar imorgon. Så jag vet vart allt finns och så!
För det går ju fortare att bara ta det från 'sin rätta plats' än att behöva vända upp&ner på hela rummet för att hitta EN grej.. hehe, så ja, jag vill ha ordning tills imorgon!
igår hade ju jag möte med min blivande handledare Elin, min storasyster kom hem från Bulgarien & jag fick en tidig födelsedagspresent! Mer om det skriver jag om ikväll! Nu ska jag fortsätta städa och när det är klart blir det att prova lite outfit's till skolan imorgon! :)


lateer

 


I ♥ shoes



hm.com


dinsko.se


asos.com

ömma vader

Hey,
har precis kikat färdigt på en gammal film, Sjätte sinnet. Hade inte sett den på länge, så ja, jag kikade på den.
Nu ska jag strax ta en snabbdusch, sedan blir det att fixa mig och så. Klockan ett ska jag och mamma på möte med min nya handledare, Elin! Jag har för mig att vi har haft henne som vikarie på högstadiet, så om det är hon, är hon snäll och så iallafall, puh! :)
Efter det drar nog jag och mamma hem till emmas & anders nya lägenhet! Vi fixade lite igår, och det blev riktigt mysigt. Den passar dom perfekt! Dock har vi ju bara ställt det lite iordning så man kan gå och så där, för emma vet ju inte alls hur det ser ut just nu. Men iallafall, när det är klart kanske jag tar några bilder så ni får se. :)

Igår bar vi iallafall hur mycket som helst. Haha, det känns i mina vader idag, dom är helt ömma! :P
Men vi fick med oss bra mycket lådor och säckar! Nu måste jag skynda lite om jag ska hinna.
Ikväll blir det att hämta syrran vid halv tio, kommer väl se ut som en blekfis bredvid henne nu! ;)

pusss

4 dagar!

hej,
nu ska jag strax äta lite frukost(eller lunch). sen mså måste jag sminka mig osv.. typ halv ett kommer mamma, så då ska vi åka till anders och hjälpa med flytten! Hans bror skulle nog också hjälpa till sen, så dom kan ta sängen, hyllorna etc.
Imorgon kommer emma hem, hon kommer säkert vara superbrun.. :( haha, men ska bli kul och träffa henne igen.
Är väl skönt för henne att komma hem, och få flytten serverat på ett silverfat typ.. ;) haha! aja,. nu måste ja skyndaaa

puss

Tjäna pengar genom bloggen!

Vad säger ni om att tjäna lite pengar på eran blogg? :) Det är riktigt lätt och helt gratis! På Woopa.se erbjuder dom dig att få betalt genom att blogga, så varför inte tjäna ihop en slant? Bli medlem HÄR!

Kat Deluna - Unstoppable


film-mys (hela dagen)

tjaa,
nu har julia och lisa åkt hem. Eller ja, dom åkte väl för u ngefär två timmar sedan!
Fy fan alltså va vi har fetat oss idag! Åkte imorse och köpte chips & dricka, sen hem och kolla på Step up, Fired Up & The uninvited! Så vart det ju en hel del snack emellan.. ;)

Gårdagen vart iallafall ingen flopp, trotts allt! Först var vi en stund vid sture(vilket var skit boooring), men sen ordnade sebastian så vi kunde festa lite hemma hos honom, riktigt trevligt var det! Fast sen kom grannarna, så vi fick lov att dra därifrån. Då hamnade vi i en gränd i stan, typ. haha! Men det var helfestligt. Jag ska be karolina att skicka bilderna sen, så lägger jag kanske ut lite senare!

Nu ska jag poppa lite pop-corn, ta lite cola och sedan fortsätta kolla på Snuten i hollywood 3, mys!
& by the way, så är jag sjukt nervös inför torsdag... Om liksom fem dagar går jag på Martin Koch gymnasiet, haha, det kommer ta ett tag att vänja sig säga så, haha. ;)

kyss!



coolingar, eller hur? ;)

lördag

hej och hå
jag orkar inte skriva något nu, det får bli ikväll. Nu ska jag, lisa & julia cykla till hemköp! Ska köpa lite chirre, cola, och allt annat skit!

puusss, tjejerna hälsar! :*

parteeey

nu ska jag gå ut med mina baabes! vi ska nog möta upp hampiiie först, sen ska vi nog dra till skolgården (haha!). 
Vi höra imorgon! ;*

puss & smek!


(lisa & jullan, halloween -08)

:)

hej,
är nu hemma hos mig med lisa! Vi gar precis kommit hem från stan. Nu kommer strax tahi-maten hit, så då ska vi käka! Min mage har fan kurrat hela dagen, så ska bli gott med lite mat. :) Klockan åtta ska vi gå och möta julia, så ska vi också traffa amanda en snabbis. Efter det drar vi hem till julia, sen mig. Så det blir nog att förfesta hos mig. Iallafall fixa oss här. Sen vet jag faktist inet vart vi tar vägen, hm, det visar sig!

Det gick bra att jobba lite iallafall, det blev  ca. två timmar(=130kr!). Så det satt fint. ;) aja, nu ska vi äta. uppdaterar nog ikväll, innan vi drar ut! :)

puss


fredagsmys ;)

hej allihopa!
nu sitter jag och äter lite snabb frukost. Min storasyster Ann-Sofie behövde lite hjälp i hennes affär, så jag ska ställa upp i några timmar. :) Men vi tre ska jag nog träffa julia och lisa(?). Vi ska fixa lite greher på stan osv.
aja, nu ska jag äta upp, sedan cykla iväg! Hoppas ni får en bra fredag. vad ska ni göra? :)

pusspuss

sasha- världens sötaste hund?

hejhej,
idag var jag som sagt med lisa! vi var ut lite och gick med hunden som hon är hundvakt åt! Så himla söt, Sasha heter den! Så himla snäll också! aja, vi bakade iallafall lite och så kikade vi på freaky friday, haha! Sen hämtade mamma mig, så åkte vi och köpta lite mat. Sen hem till syrran och anders för att plocka lite(eftersom dom flyttar om någon dag och emma är i bulgarien). Sen kom vi väl hem runt halv 10. Så nu har jag suttit här sedan dess.



Jag fick reda på att det blir fest imorgon. Så ska förkröka hemma hos jullan tror jag! Sen sover troligen lisa hos mig på kvällen. :) Nu ska jag måla mina naglar lite och sen test-sminka mig lite.. ;) efter det blir det sova, är sjukt trött!

puss & godnatt

13 augusti

tjeena!
Håller nu på att fixa mig, ska åka till Lisa klockan tolv! :) Hon är hundvakt åt en supersöt hund, så vi ska ut och gå lite med henne, sen ska jag hjälpa henne lite med facebook. Men jag kommer nog hem till tre igen tror jag! aja, måste kila nu. & juste, min brorsdotter fyller år idag! grattis idasötnos. :)

pusshej!

dagens inköp

hej,
nu är jag hemma från shoppingen. Jag hade ju inte såå mycket pengar med mig, (tur var väl det..)så mamma betalade ungefär hälften av det jag köpte. :) Tack mami<3

Det här köpte jag;
4st Block till skolan, Bokia, 25:-/st
En liten kalender, Bokia, 109:-
En beige kofta, H&M, 299:-
En jeansväst, H&M, 199:-
En bh, H&M, 149:-
En lite längre ljusbeige tröja, cubus, 149:-
En lite längre grå skjorta, cubus, 249:-
72st Hårnålar, DollarStore, 10:-
En rosa pincett, DollarStore, 10:-
Pärlarmband, DollarStore, 30:-
Två deodoranter, Dollarstore, 30:-
Två bruna smala skärp, Dollarstore, 10:-/st


Så nu är jag riktigt glad. Att lite shopping kan göra en så glad! :D Ja, det är helt underbart, tycker inte ni det?!
Desstutom kom våra klassfoton som vi tog dom sista dagarna, haha, riktigt kul! Kommer nog lägga ut en bild på det sen ;) Nu ska jag städa mitt rum, igen. Det är nödvändigt, de tycker tillochmed jag. Hehe, så nu ska jag göra det, och såklart testa mina nya kläder! :)

pusspuss


shopping!

hey guys,
är nu lite stressad (ovanligt..) vi ska åka 2 till borlänge så ska jag duscha nu innan. haha, jadu, blir väl att mamma får vänta som vanligt! ;) Men nu måste jag börja fixa mig. Sen åker jag som sagt och shoppar, lovely!


laater

nio dagar kvar!

Hejhej,
Sorry för dålig uppdatering, men har inte hunnit sitta vid datorn idag. Jag gick aldrig på stan med mamma, det vart istället att först vinka av syster som åkte till Bulgarien idag! Fyfan, vill också dit! Sen vart det iallafall stan med lisa, vi käkade lite och strosade runt lite.
Det där med kamera eller kläder.. Jag pratade med mamma och hon sa att jag lika gärna kunde önska mig en kamera i födelsedagspresent, eftersom jag fyller år om en månad! :) Så imorgon åker jag till borlänge och shoppar med mamma. Så ja, det blir nya kläder! :)Blir skönt med lite nytt i garderoben.
Men nu ska jag lägga mig och sova, är sjukt trött!


Puss & Godnatt


Jag & Lisa för några år sedan, hihi!

ny kamera eller nya kläder..?

Hej allihopa!
Nu är jag hemma från alla sommarstugor och sånt! Känns som jag inte varit hemma och sovit i min säng på jättelänge! Fast ja, det var ju faktiskt ett bra tag sedan.. :P Är riktigt trött nu, även om vi sov ganska länge idag. Men jag förstår att kroppen är slut efter allt jag har skrattat idag. Tror f*n jag aldrig har skrattat så mycket på en och samma dag. Men åh, så underbart det är! :) Jag kommer (troligtvis) lägga in lite bilder imorgon.

Imorgon ska jag nog gå på stan med mamma, så ska jag kanske köpa en ny digitalkamera, eftersom min är sönder sedan nyår.. Blir kanske en sån här, så va tycker ni, rosa eller grå? :)

Fast vi ska kolla om reparationen är värd, eller om dom tycker man kan köpa en ny. Fast nu börjar jag tveka, eftersom jag ville shoppa lite innan skolan börjar.. Så vad ska jag göra?! Jag har ju klarat mig utan kamera i nästan 8månader, så jag tror jag kan klara mig en månad till! ;) För shopping är ju f*n ett måste nu på hösten och skolstarten, eller hur? :)
aja, vi får se hur det blir! nu ska jag kolla vidare lite på några bloggar, sen blir det sängen.<3 aao, som jag har längtat!

pusss!

Norn

Nu drar jag till Norn med mina bästa tjejer! Sover där tills imorgon, så kommer mysa galet.. ;)
Ses imorgon!


Shaggy ft. Gary "Nesta" Pine - Fly High


idrebilder

hej igen,
nu har jag kommit hem från norn men ska upp dit igen ikväll! :) Men nu tänkte jag skriva lite om idre, faaast det orkar jag fan inte, haha! Kommer lite bilder istället, enjoy!



hemma!

haha, sorry för alla tråkiga mobilinlägg, men va hade jag för val? :P
nu är jag iallafall hemma och stressar igen! ska vidare till nästa sommarstuga, dock inte min, utan en kompis till mig! Så ska strax åka dit! så nu msået jag skynda mig, jag kommer hem redan imon så då får ni lite update för vad som hänt mig de senaste dagarna!

puss & smek


Mobilblogg - idre

Hej igen! :) idag har vi varit uppe på ett fjäll och ätit på en samisk restaurang, mysigt! Nu ska ja nog ut och paddla med pappa, vi hörs imon! Puss

Mobilblogg - idre

Hej hej! Vaknade tidigt idag, typ 8! Så är lite trött nu, men ska äta lite brunch nu och sen ska vi väl troligen åka till ngt fjäll och sen blir det lunch i byn. :) Update senare, puss!

Mobilblogg - idre

Har precis kommit i ordning, har ätit osv. :) har tom. Sett ngr renar! :p nu blir det chill-bill, update ikväll kanske, puss :)

idre imorgon!

tänkte bara skriva lite innan jag går och lägger mig, för imorgon kommer jag inte hinna med det. Pappa kommer klockan halv nio och hämtar mig, så ska jag duscha och fixa mig på morgonen. Så har inte tid att blogga då.. :P
Men jag har iallafall min mobil med mig hela tiden, så kommer troligen mobilblogga minst en gång per dag! :)
Jag kommer hem på lördag, tror jag så blir inte såå länge. Nu ska jag packa i det sista, sen blir det sängen!

puss & god natt

sommartider

oj, va varmt det är! nu är jag iallafall klar med bilen och så. Det tog sin lilla tid men aja.. Har precis pratat med lisa, hon berättade lite om kryssningen osv. Jag ville ha lite uppdatering nu innan jag åker. För det är typ ingen täckning i vår stuga, isåfall måste man åka in i byn typ. Så jag ville prata lite med henne nu innan iallafall. :)
När jag kommer hem blir det nog att åka igen, fast till Linnéas stuga i norn! Om nu vädret tillåter oss vill säga..
Nu ska jag fortsätta städa(!) mitt rum och sedan packa!

pösss

I ♥ shoes

hej allihopa!
har precis kommit innanför dörren efter att ha skjutsat syrran till jobbet. Vi drog så fort mamma kom hem, så hämtade vi Nelly paketet också! ååh, mina snyyygga skor, love them! Sen vart det en glass från mcd i denna värme!
Jag har inte gjort mycket idag heller. Blev frulle på balkongen idag igen, sen har jag bara chillat.

Nu ska jag städa mammas bil, som ja har lovat henne i flera veckor. ;) Men idag tar jag mig i kragen och gör det. Lite senare mot kvällen ska jag städa rummet också, jag tar det när det är lite svalare. Sen ska jag börja packa eftersom jag åker till min stuga i Idre imorgon! Blir skönt att komma bort lite.
Jag ska också få låna emmas gamla mobil så jag har nån musik på resan. Jag kan ju bara ha tre låtar nu när jag inte har något minneskort.. ;P Men snäll som hon är, får jag låna hennes gamla mobil som sagt!
Nu ska jag ut i stekheta solen och städa/tvätta bilen!

see y'all!

Black Eyed Peas - I gotta feeling

sola nu! bjuder på en grym låt :*
 

i-lands problem

hejhej,
just nu sitter jag och plattar mitt hår. Sedan blir det att ta på sig bikinin och käka frulle på balkongen i det fina vädret! :)
jag har ju färgat hår just nu, det är alltså inte m in riktiga hårfärg.. och då har inte jag färgat utväxten och så sedan skolan. Mitt hår är alltså väldigt ljust vid hårbotten. Typ ljusbrunt. Så jag funderar på att kasnke färga mitt hår ljusbrunt. Men jag känner mig säker och jag passar ju i mörkt! Så ja, och skolan börjar om två veckor. Så känns lite riskabelt att börja färga håret ljusare nu! :P hm, ja vi får se om jag kommer till skolan med ljusbrunt eller mörkbrunt hår. Vad tycker ni? Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, haha! men nu ska jag fortsätta med mitt hår, sen frulle som sagt!

kysss

fynd från mormor


ja, det här var det jag hittade hos mormor! +örhängerna från moster, dom jag fick för jag varit kattvakt.
är riktigt glad & det känns nästan som man shoppat, men att man har alla pengar kvar, åh så härligt!
nu blir det att mysa framför en film, puss!

måndag

hey, what's up? :)

med mig är det riktigt bra! det är strålande väder och jag har precis hittat lite fynd hemma hos min mormor.
mamma kom hem halv två och väckte mig, hon sa att vi skulle till mormor om ca. en halvtimme. Så det var bara att gå upp då alltså. Kom väl hem sen runt 6, då började jag städa mina skor och mitt tangentbord efter att emma har sprutat någon shake över typ hela mitt rum.. så fixade det, sen satt jag mig här och strax blir det mat!
Tänkte visa mina älskade fynd från mormor sen. Att man inte behöver betala för sånt är ju galet. Fick dessutom lite pengar av henne för jag hjälp till. ihi, lovely!
men nu ropar mamma att det är mat, lägger ut bilder sen på kläderna!

pusss

peace.


jag längtar tillbaks till p&l som fan.. så ja, passar väl bra att jag lägger ut lite "festivalkläder" dårå! ;)

ny design!

Aaoo, va tycks om min nya design? Sjukt snygg om ni frågar mig. ;) Tack syrran för hjälpen!

Vart som sagt en promme med Linnéa idag på dagen. Vi gick till donken, för jag hade inte ätit något alls. Efter det gick vi hem till henne och pratade och så. Vid halv sex gick jag hemmåt eftersom Linnéa hade träning!
När jag kom hem satt jag lite vid syrrans dator och kollade på gamla bilder, sen kollade jag lite på min dator med. haha, de är sjukt hur mycket man förändras. Åren går så himla fort (det är ett av mitt och linnéas samtalsämne  dom senaste dagarna..;)) och ibland känns det som att man slösar bort sjukt mycket tid.. Det känns t.ex. som jag gått på vasaskolan typ ett år bara! men men, nu ska jag sova, är sjukt trött.

god natt!
 


haha, det var inte igår(!) om man säger så.. ;)

bara dårar rusar in

heyy
ska strax gå ut och gå med linnéa i det här uuunderbara vädret. ja, hon ville prata om något, så vi får se vad det är! hittills har jag hjälpt emma städa lite och suttit vid datorn och lyssnat på uuunderbar musik. ;)
men ja, vi får se va dagen har ett erbjuda! nu vill anders ha datorn, så vi hörs!

Nick Pitera - Don't stop believin(cover)

 
ganska otroligt va? han är sjukt grym ju!

biomaraton

hej allihopa!
blir ett nattinlägg, fast det är ju ganska vanligt i min blogg. ;)
kvällen vart inte alls som jag hade tänk mig, men den vart sjukt mysig! Jag gick iallafall till linnéa, så frågade dom om jag ville med på bio nu på kvällen så jag tänkte 'ja varför inte liksom?:) ' Så vid fem åkte vi upp mot falun och tog oss först en fika på waynes, jättemysigt när vi satt på en balkong och fikade! Efter det gick vi på bion, Johan Falk - Gruppen för särskillda insatser. Sjuuukt jävla bra var den! En av dom bästa i den där 'serien', helt klart!
När den var slut åkte vi till donken och käkade lite och laddade om för nästa film. Sommar med Göran - En midsommarnatts komedi. Också grymt bra och rolig! haha. Men om jag måste säga en av dom tyckte jag mer om första, Johan Falk! 
När vi haft vårat lilla 'biomaraton' i falun åkte vi till slut hem. Linnéa följde med mig en bit +att vi tog en runda på stan först.
Så nu sitter jag här på syrrans dator i mitt tv-rum eftersom mitt rum är okuperat(?) av anders. hah! 
men nu ska jag kika på tv & kolla om det finns något vetigt att kolla på. :P Sen blir det fan sova!

puss & godnatt!

lever min dröm

igårkväll blev det en lång promenad med linnéa! Eller ah, vi gick kanske inte så långt, men vi var ute länge. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, var riktigt mysigt!
Och idag åker mina andra brudar på kryssning! vill också, men får vänta några veckor, så drar vi 28 eller 29 istället och då blir det med alla brudar och alla andra som vill.. ;)
nu måste jag springa in i duschen, haham, stress as usually.. Men ska vara hos emma  klockan ett! Så ska vi gå hem till pappa en snabbis och hämta lite grejer. Sen går jag nog till Linnéa om hon är vaken(om du läser detta smsa mig så jag vet;)). Ja, blir som sagt att vara med  henne hela dagen/kvällen! Hennes föräldrar kanske skulle till deras sommarstuga, så blir nog att mysa hos henne! ;) aja, duschen nu

pyss