29 September

Hade en riktigt bra kväll igår med mina favorittjejer! Idag mår jag helt okej förutom lite huvudvärk.. Nu är jag finklädd igen och allt är fixat! Smörgåstårta, äppelmuffins, tårta, kaffe, saft, geléhallon, kakor och allt sånt där som man gör kalaset utomordentligt! ;) Hatten av för min fantastiska mamma och syster som hjälpt till med allting! Nu fattas bara gästerna. Men dom kommer när som helst så ska kolla så att klänningen sitter bra, kolla in sminket och ta en till ipren. Sen är jag redo! :D
 
Fyller ju egentligen år imorgon, men jobbar då, alla andra också. Så kände att det skulle bli smidigare att ha lite kalas idag! :) Hoppas ni haft en bra helg!
 
 
 

after tonight

Den här låten är typ 6-7år gammal, men den är ju så braaa!
 
You don't have to hide. You're free to fly

jobb och rensning

Go kväll!
Igårmorse blev jag inringd för jobb på regnbågen igen, så blev en heldag där igen! Idag har jag också jobbat där och är helt slut nu. Men lär rensa mina grejer och kläder nu för hinner knappt det resten av veckan. Imorgon blir det jobb igen, sen på kvällen ska jag träffa lite vänner för pizzamys! Torsdag är jag ledig än så länge. Men på kvällen ska jag i alla fall hem till syrran och märka upp lite grejer inför loppisen. Fredag blir det en långdag på jobbet igen sen handla direkt efter. Ska även se till så att allt är städat och klart inför helgen. På lördag blir det som sagt först loppis på dagen, baka smörgåstårta inför söndagen och sen ut och käka med mina favoriter och utgång! Söndag och måndag kommer jag ha gäster här hemma! Känns sjukt att jag är 20år om 6 dagar! Men sjävklart skööönt! :>
 
Haha, nu vet ni vad jag ska göra resten av den här veckan! ;D Angående loppisen kommer den äga rum i gamla PRO-lokalen här vid hönsan. Hoppas ni kikar förbi! Aja, nu lär jag sätta igång med rensningen så jag får något sålt!
 
Hoppas allt är bra med er! :)
 
 

Ludvika!

Den här veckan har jag jobbat en hel del på Regnbågen, riktigt roligt! Saknar redan alla små! Men blir mer jobb där redan nästa vecka så.. :) Annars i veckan har jag inte gjort sådär supermycket så jag varit trött efter jobbet. Har hälsat på min farmor och farfar, hängt med vänner, färgat håret och lite annat också. Men igår åkte jag med mamma till Ludvika. Vi käkade en riktigt god middag, en kreolsk gryta och rödvin! Så stannade vi tills idag. Jag och mamma åkte upp på stan och shoppade lite i det underbara höstvädret! Fick äntligen inviga min mössa utan att svettas ihjäl också, haha! ;D
 
Nu är vi hemma igen och maten står i ugnen och är srtax klar. Om en timme ska jag möta upp Frida och Alex för ett glas vin. Blir en lugn kväll i alla fall. För nästa helg ska vi minsann fira att jag fyller år. Blir middag med mina favoriter och sedan dansa natten lång då hotellet öpnnar igen då (28/9). :D Aja, käk nu sen fix och en promenad mot stan!
 
 

helgen

Sen jag bloggade sist har jag; kommit på vad min nästa tatuering ska bli som förhoppningsvis blir när jag fyllt år, fått riktigt tråkiga besked, fått bra besked, blivit förälskad i (för mig) ny musik, satt upp tavlor på väggarna, bestält julklappar, festat en hel natt, rätt ut saker med vänner, gråtit över en bok, längat till london, saknat min hund, funderat över hur jag ska göra med mitt hår ooooch massa annat!
Jag gick ut på fredagkväll istället för lördagen. Blev övertalad och det blev en riktigt bra kväll! :) Kom hem runt 6 på morgonen och deckade på en gång. Vaknade och var fortfarande full, men sen gick det över till en bakfylla. Så stannade hemma på lördagen och kikade på film och läste.

Igår var jag och röstade för första gången. Kyrkovalet, men ändå! Hoppas att någon av mina läsare gick dit med sin rätt att rösta också! :) Annars igår så skjutsade jag syrran till Avesta och sen hämtade jag henne också. Efter det åkte jag med mamma och handlade så gjorde vi hemmagjord pizza med guacamole på kvällen. Gudomligt gott blev det! :}
Hade en riktigt bra helg i alla fall! Trotts att jag känner mig lite krasslig, som om jag håller på att bli sjuk igen.. Inte hinner jag vara sjuk nu! Imorgon blir det jobb några timmar sen åka ut till min farmor och farfar. :)



sons of anarchy

Den här veckan har verkligen rusat fram! Imorgon är det fredag redan! Då blir det en lugn hemmakväll. Ska fixa lite på mitt rum. Ska bl.a. sätta upp lite tavlor som har legat i flera månader och aldrig kommit upp på väggarna. Ska även fixa det lite "höstigare" nu när hösten är här. Dock är det riktigt varmt fortfarande på dagarna ju. Men har hört att det är sista värmen som visar sig nu, så man får väl njuta så länge man kan. :) Dock vill jag ju att det ska vara kyliga dagar så man kan ha halsdukar och mössor. Köpte en så sjuktligt snygg mössa från hm, som jag längtar tills jag kan använda.. ;> & på lördag blir det nog lite vin med ett gäng b-rudar!
 
Hur som helst. Nu blir det ÄNTLIGEN lite SoA-mys! Säsong 6 avsnitt 1 har precis släppts så nu jäklar! Som jag har längtat!!!
 
 
 

dear darlin'

 
Dear Darlin’, please excuse my writing.
I can’t stop my hands from shaking cos I’m cold and alone tonight.

Nya böcker och kantareller!

Ni vet säkert vad jag haft för mig istället för att blogga? Precis, läst! Den där trilogin är såå beroendeframkallande så ligger hellre och läser den än att sitta vid datorn eller tvn! Det känns faktiskt riktigt skönt att inte sätta på varken tvn eller datorn om dagarna. Även fast jag lyssnar på musik på datorn.. 
 
Dock har jag ju inte bara läst sen jag skrev sist! Har varit hemma hos pappa och hängt med familjen, kollade på en riktigt äcklig skräckis. Att den var sann gjorde inte saken bättre, kunde inte se slutet så åkte hem till julia istället på fredagkvällen, haha.. Jag har också varit med fler vänner och gick ut på lördagen. Trevlig förfest hos Linn och sen halvan! :) Jag har försökt att inte läsa så mycket i boken då jag inte hade de andra böckerna. Men idag åkte jag minsann upp till bokia och köpte tvåan och trean, 99:-/st! Köpte även Neil Youngs bok; Fredsförklaring. Ska bli spännande! Jag är ett stort fan av honom och anledningen till att jag ville börja spela munspel.
 
Efter bokia gick jag in till systrarna på Mur & Kamin och åkte hem med Annsofie för lite kaffe hos dom. Mycket trevligt! :) Sen hem och käka lite lax följt av en kaffe med min morbrors tjej som kom med kantareller! Min kusin Emil är en riktig svampplockare, riktitgt underbart! ;D Så imorgon blir det nog en kantarellmacka, för nu ska jag lägga mig och börja på andra boken. Mysigt med tända ljus också!
 
 

livsfarlig..

Den här boken är seriöst livsfarlig.. Igår läste jag konstaaaant mellan 14.30-01.30.... Hahhaaha, så brutalt beroendeframkallande! Idag har jag endast läst ett enda kapitell.. Tvingade mig seriöst ut idag och gjorde lite ärenden på stan +en lunch med Julia. Haha, men läs den. Den är sjuk, men rolig, bra och jag blir helt fnittrig av den! Ligger och rodnar.. haha
 
 
 
 

grunge

Veckodagarna bara springer iväg! Men då är det snart helg i alla fall! Onsdag idag, jag skulle lika gärna kunnat stått i duschen nu och fixat mig för en vinkväll, men jag tackade nej idag då det troligen blir utgång på lördag. Är ju både kulturnatt och så har hotellet öppet!
 
Annars idag har jag inte gjort mycket alls. Är inne i min årliga grunge-fas haha.. Så idag har jag bara lyssnat på Nirvana och kikat på massa dokumentärer och så (,igår var Alice in Chains på repeat). Är så sjukt facinerad av grungen om hur den uppkom relativt snabbt och dog ut strax efter de stora genombrotten.. Meeen mer om grunge  någon annan gång! :>
 
Ikväll ska jag och mamma laga mat tillsammans, städa och göra lite fint här hemma. Som slut på dagen kikar vi nog på en bra film. :}
 
 

Människan är vidrig

 

nutshell

Tänkte bjuda på en av mina favoritlåtar, of all time! Lyssna och njut.. 
 
 

September

Åh, härliga höst! Jag älskar september månad. Tror det sitter i från när man gick i skolan faktiskt. Man hade börjat skolan och träffade alla kompisar igen. Även fast jag kanske jag inte erkände det då gillade jag när skolan började. Det var så himla skönt att komma tillbaka till rutinerna igen! Nu har jag hemska rutiner och tycker det är skitjobbigt..
 
Just nu är jag dessvärre sängliggandes. I söndags och igår hade jag halsont och huvudvärk. Och idag kom förkyldningen, dock har halsonten försvunit. Men jag är så himla sugen på en promenad! Det kryper riktigt i min ben! Men jag tror nog att det är bäst om jag stannar inne idag, så får vi se hur jag mår imorgon! :) Jag får försöka hitta på något kreativt här hemma istället. Tänkte städa mitt rum och framför allt leta efter min hemnyckel som har sprungit bort.. Ska även planera lite för min födelsedag som närmar sig med stormsteg! Blir nog att rensa lite allt möjligt också då jag nog ska vara med på en loppis och sälja lite (berättar om det senare)!
 
Och tänkt för att jag har en så gullig mamma som köper hem lite presenter när jag är sjuk. Världens bästa mamma har jag, utan tvekan! :) <3
 
 

Don't know about luck, but I know the lack of it

 

JAAA!

Oooh, glad tjej! MUMS säger jag bara! :DD