all I need is you


så fiiiin :>

brain power

Idag var det en lång skoldag, som vanligt med andra ord! Dock går måndagar ganska fort av någonn konstig anledning. Tycker jag i alla fall!
Hade matteprov idag, jag var ganka oförberedd så vi får helt enkelt se hur det går..
Gårdagen vart verkligen inte som planerad! Jag fick hoppa in och jobba några extratimmar på julskyltningen. Sen gick jag med emma hem och det var mening att jag skulle fika hos henne och anders med mamma. Men då blev min mormor sjuk så mamma fick köra henne till sjukan.. :( Så det vart lite hektiskt för mig igårkväll, hade knappt nå grejer hos emma. Men det gick bra, jag slagga på deras soffa i alla fall!

Nu ska jag dra igång min 'best-music-for-studying-lista' och plugga, har en hel del läxor i veckan. Ja, som vanligt..
peace.


life


26 november

Kom hem från skolan för en ungefär timme sedan, och mina lår har fortfarande inte tinat, haha.. Inte superkallt ute men det blev kallt med endast leggings på benen...
Aja, nu ska jag packa och sedan åka hem till min fyrbenta älskling! Han väntar nog som en tok just nu. Sen ska jag väl fixa mig och vovven lite sen åka hem till kristoffer och fira honom! :)

Ja, jag ska gratulera till både Kristoffer och Karolina. Två personer jag känt nästan hela livet. Underbara människor, grattiiiis! :D


vinterkräksjuka

Kom hem typ alldeles nyss från skolan. Uh, var en lååång dag idag. Utan både Karolina och Julia. Karolina har gått och fått det som är vinterns fasa, vinterkräksjuka.. :( usch, krya på dig gullet!
Tänk för att vi har bara haft EN läxa den här veckan?! Kan inte ens minnas hur länge sedan det var så här lite läxor/prov vi hade på en vecka!

Imorgon efter skolan ska jag gå till pappa på direkten. Han och Catherine har blivit bjudna på någon firmafest i stockholm så då har jag erbjudit mig att vara hundvakt!
Imorgon fyller även Kristoffer år, så jag ska gå dit och gratta honom, sen hem och laga mat med julia! :) Som jag hoppas är frisk tills imorgon!!!1

Aja, nu ska jag hjälpa mamma med maten,
ciao

orange county

Har precis beställt tre skönheter från h&m, underbart! ;) Nu ska jag ta en dusch sen blir det ett o.c avsnitt faktiskt. Har inte sett på den underbara serien på lääänge. Men blev så sugen när jag såg en bild av det i karolinas blogg!

pusss



universitet

Onsdag idag, vilket egentligen betyder kör. Men idag hade varken jag eller julia ork och tid för det! Så jag har bara tagit det lugnt nu under kvällen. Pluggat lite och så. Har även kikat runt lite på kommande skivsläpp. Och från ingenstans kommer David Guetta med ett nytt album, bara sådär! Är det bara jag som är efterbliven som inte vetat om det förns nu? haha, jag kan knappt bärga mig i alla fall! :D

När jag kom hem från skolan hade det kommit en utbildningskatalog. Herregud säger jag bara. Om två år går jag, förhoppningsvis, på universitetet! haha?!?? Shit liksom, när blev vi så stora? Jag som tyckte att gymnasiet var stort att börja, haha! Nu ska man börja på en utblidning som säkert är dubbelt så mycket hårdare och dubbelt så mycket läxor/tentor.
Just nu hatar jag skolan. Eller jag kanske inte HATAR den, men jag ogillar verkligen att plugga hemma. I skolan går det bra, fine. Men att spendera fritid på det hatar jag. Men nu när jag kommer gå en utbildning som jag själv har valt, med de saker jag vill jobba med, så tror jag att det kommer få mig motiverad. Jag hoppas det i alla fall!

Haha, vart ganska mycket prat om skolan. Men det är fan snart vi måste börja söka och flytta hemifrån. herregud..


one more love


DAVID GUETTA
one more love, 29 november!


Veckans babe!

Collin Farrell

it was only just a dream


julbak och julpynt!

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag är på bra humör eller dåligt.. Känns lite bådeoch just nu! Men jag har haft en underbar dag i alla fall!
Mötte upp julia och lisa på stan för att göra lite ärenden, men det gick inte så bra som vi trott, haha. Sen gick vi hem till Lisa och väntade på att Karolina skulle komma, sen var det bara att sätta igång med pepparkaksbaket! :D Dock tog degen slut när det var EN bit kvar vi skulle göra, haha. Så vi ska alltså fortsätta någon annan dag innan helgen!
Idag var det ju i alla fall en studiedag, vilket var otroligt skönt! Känns som en mini-helg. Mycket behövligt. ;)

Kom hem för en timme sedan ungefär. Så nu ska jag städa och pynta till första advent faktiskt! Kommer inte ha tid med det annars känner jag. Så nu ska jag ta upp mina nya gardiner och ta upp stjänorna, ååh så mysigt! Sen blir det ut och köra lite! :D


ps. 30 dagar kvar till Julafton!



grattis bror!

dagen har varit riktigt chill! Har bara legat framför tv;n hela dagen. Men på eftermiddagen åkte jag hem till storebror som fyller år idag! :) Var jättetrevligt, som vanligt. Fika, prata och paketöppning!
Nu ska jag duscha, plugga lite sen ta en kopp te och sova.


Haha, jag har fan inga bilder på Daniel, så det fick bli en gruppbild som är tre år gammal! Daniel längst till vänster. :)

slussen 23.15


I hear your voice, feels like flying


åh herregud

känns som jag ska trilla av stolen vilken sekund som helst för jag är så himla trött! Är uppe halva nätterna och pluggar nuförtiden.. Tre prov imorgon. Ska skriva en recension på en bok jag inte läst, företagsekonomiprov som jag inte fattar något alls av och spanskaprov med grammatik som bara går in och ut.. Åh, vad det känns bra!

Jaja, ska hoppa in i duschen nu sen blir det mer plugg sen sängen antar jag! pusss

fars dag!

Kom hem från pappa för en liten stund sedan. Var där och firade honom eftersom det är fars dag idag! :)Syskonen kom och vi fikade, riktigt trevligt!
Nu ska jag laga lite mat, får se vad jag hittar på. Stod ju faktiskt och lagade mat i två timmar igår, puh! Men idag blir det något som går lite fortare, och något enklare! Sen blir det plugg, har ju som sagt äckligt mycket plugg den här veckan, så blir inte förvånade om det blir dåligt med uppdatering.

Ska även gratta min 'svåger' Henrik som fyller år idag, grattiiis! :)

I've got a pocket full of dreams

Någon dag, någon riktigt vacker dag så ska jag stå där på New Yorks gator, i can assure you. Det kommer bli ett ögonblick jag har väntat på i mååånga år.
Jag känner att det är superviktigt att man följer sina drömmar och mål. Jätteviktigt! Varför lever man annars liksom? Om man inte ska göra de saker man vill göra? Och åker till dom platser man vill åka till? Jag har en lång 'att-göra-innan-jag-dör'-lista. Realistiskt sett så hinner jag nog inte med allt. Men det är mitt liv, det är min dröm. Jag bestämmer om jag ska hinna eller inte. Jag tror på att man klarar allt, bara man har viljan. Det finns hur mycket som helst jag vill hinna göra innan jag dör. Ibland skulle jag vilja leva tills jag är 150 år för att hinna med allt, haha!

Nej, lev eran dröm! Det ska då jag göra. När jag är klar med studierna drar det iväg. Jag antar att min högsta önskan blir först, NYC.


Why is everything with you so complicated?


häjhäj

fredag, älskade fredag! Dagen har varit väldigt mycket uppochner. Skolan var riktigt seg och vi vart lite väääl trötta=skrattiga sista timmen, men whatevah! :> Efter skolan åkte jag och övningskörde andra gången, är sååå jäääkla roligt! Jag skulle kunna sitta och köra i flera timmar om jag fick! Men ska ut imorgon igen, och på söndag! ;)
När jag kom hem hade mami köpt ica-sallad, är hon inte underbar?! Så nu har jag käkat det och ska ta tag i mitt rum och städa lite.

För övrigt har jag FEM jävla prov nästa vecka och en inlämningsuppgift, gu va kul med ännu en hleg full med plugg säger jag bara!

hahaha, man blir ju föfan rädd!


mikrofonkåt

hoppas ingen har missat det här, fan va grym Petra äääär!

make a change

ujuj, tre hela dagar utan mig, missed me? näh, didn't think so. ;)

Mitt internet har levt sitt egna liv de senaste dagarna så har inte haft det tillgängligt. Jag har även varit sjuk i två dagar. Feberfrossa, inte kul. Missade två prov, inte kul. Jag är trött hela tiden, inte kul. Jag har menvärk, inte kul. Haha, inget är kul längre! Uuuuusch, förstår verkligen om man slutar läsa min blogg n u. Vad skriver jag om förutom att klaga? haha, GÖR NÅGOT ÅT DET VA FAN ISTÄLLET FÖR ATT KLAGA I DIN BLOGG, tänker nog 90% av er. haha.
jaja, nu ska jag försöka förbättra saker och ting, får se om det blir några resultat!

tjing,


var ett bra tag sedan jag var så här glad!

waiting for the end


jag döööör

FAN va jag vill vara där!
http://ema.mtv.se/live

plugg

sorry, har varit världens sämsta bloggare i helgen.. Men jaja. Har egentligen inte tid att sitta här nu heller, vill bara klaga lite! ;)
Pluggar ihjäl mig just nu, prov imorgon, prov i övermorgon. Ikväll är det EMA och jag kommer missa det. Varför en söndag? :( Och hur kan man ha massa prov på EN gång efter lovet?
Usch, säger jag bara. Har god lust att hoppa av, men nej. Skulle jag aldrig göra haha.. Har fan klarat mig igenom tvåan snart, tack å lov!

Nej, nu måste jag plugga.. Redvisning, first thing tomorrow!


open your heart

Nu jäklar ska det städas, blir förfest at my place så vill ha någorlunda fint när tjejerna kommer! Ja, Ikväll blir det utgång, café de paris. Får väl se vad kvällen har att erbjuda. Kan säga att jag är ganska rejält nervös över vilka/vem som komemr vara där.. haha, men ja ja!
Nu blir det dammsuga och städa, sen dusch-> fix-> köpa groggvirke -> party like a rockstar! Börjar dock jobba klockan tolv imorgon, så blir endå gaaanska lugnt. ;)

later

så jäkla matt på mig själv

hahaaa... gissa vad? klockan ringde halv nio imorse för jag skulle hinna med allt innan jag skulle till stan. Ta en morgonpromenad, duscha osv. Men jag borde känna mig själv bättre än att veta att jag aldrig skulle gå upp när klockan ringde. Och så sant som sagt. Jag snozade till typ nu... Så om EN timme måste jag vara klar och gå till stan, härligt..

Aja, nu blir det snabbdusch, sen lunch på stan med julia!

lose yourself

nu har jag laddat hem lite grym musik som jag ska lägga in på luren. Mycket nödvändigt imorgonbitt då det blir en morgonpromenad!
yo, nu sk ajag lägga in musik sen blir det sängen. Phu, hur  ska jag orka sova i den här värmen? haha, öppnar nog balkongen.. GOD NATT


Look, if you had, one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it, or just let it slip?

push it

fan va jag hatar skolan. fan va jag hatar skolan. fan va jag hatar skolan.

uusch, va fan har man lov för om det inte är till för att vila? Ingen jävla vila för mig inte (eller min klass). Äckligt mycket att göra, och jag har inte ens börjat. Har inte ens öppnat EN bok än.. Jag har en bok på 200+ sidor att läsa, underbaaart! Har ett prov som jag fattar noll av nästa vecka, och ingen som kan hjälpa mig förstå heller.. Ska skriva klar en rapport och träna till en presentation om det.. Herreguuu', jag dör. Fan va jag hatar skolan.

Nu ska jag träna lite, få ur mig ilskan lite. Sen blir det sova och ladda om för imorgon! Blir lunch på stan sen troligen ferre på kvällen, awesome! NÅGOT positivt med detta lov.
CIAO!


hey där, kött och blåbär!

jäklarrrr vilken träningsvärk jag har i ryggen! auch!

Kom hem för någon timme sedan. Har ju varit borta hela dagen med moster och kusinerna och shoppat lite utanför Sala! Jag hittade lite smått i alla fall. Har också haft besök av en liten misse. Karin, min granne har precis fått en kattunge och så jobbar hon sent, så hon har bett oss vara kattvakt lite. Så jäkla söt! Nu ska jag käka, sen blir det troligen kör!

pösss


-En tavla med plats för tre kort
-En matbok! Haha, jag har börjat älska att laga mat
-Två kritvita gardiner
-Två Bruce Springsteen skivor, The rising och The wild, the innocent & the E street shuffle
-En Live skiva, Throwing copper

for the record; underbara skivor!

lose control

Nu ska jag städa mitt rum! Vilket troligen kommer ta hela kvällen.. Men hellre det än att sitta och deppa ännu mer.
ÄE, nu drar jag igång en kick-ass-lista och vrider upp volymen lite extra!

uppdaterar senare

someday

You've been acting awful tough lately,
smoking a lot of cigarettes lately.
But inside, you're just a little baby.
It's okay to say you've got a weak spot,
you don't always have to be on top.
Better to be hated than loved, loved for what you're not










har så jäääkla ont i magen :(

Kom hem från julia för en liten stund sedan. Räddaren i nöden är väl det rätta smeknamnet på den bruden, jag älskar dig, det vet du va? Vart en låååångpromenad igår, båda fick prata ut ordentligt, vilket var väldigt skönt.
Nu ska jag kolla lite på film sen duscha. Ska försöka tvätta bort all ångest jag har samlat på mig det senaste dagarna..

later