sista dagen som sextonåring!

yes, imorgon kommer jag vakna upp som sjuttonåring, vilket betyder ETT ÅR KVAR TILL ARTON!
Den här veckan har i alla fall varit en toppenvecka! Slutat tidigare vissa dagar osv.
Imorgon blir det full rulle från morgon till kväll och på fredag med för då blir det en väldigt efterlängtad shoppingtur med lisa!
Nu ska jag inviga min sjuttonårsdag med kungarna av tylösand, haha fan va hemskt det låter..

natti

för exakt ett år sedan, på min sextonårsdag

underbar!


Paradise ♥

nyklippt!

Åh, Mikaela är sååå duktig med mitt hår! Blir alltid lika nöjd! :) Känns väldigt kort, men det är endå skönt. Nu ska jag börja baka för fulla muggar sen plugga och förbereda inför imorgon. :)

puss!

hot tottie


stääääda!

Måste få ordning på mitt rum nu! Troligen kommer det gäster på torsdag så vill ju ha någorlunda fint då! :} Och imorgon hinner jag aboslut inte med det eftersom jag efter skolan ska klippa mig, sen hem och baka och plugga. Så då kör jag på med städning ikväll, då jag också är ensam så passar på att vrida upp volymen lite extra! ;)




what up gangsta

sitter faktiskt och lyssnar på lite hederlig r-a-p, gött :} Provar också kläder som jag ska ha imon och på onsdag=skolfoto! Har också idol på med avstängt ljud vilket är jävligt värdelöst kom jag på nu, eftersom det går ut på att man ska lyssna men..
Nu ska jag kolla om det blir något bra på tv ikväll sen blir det 100 engelskaglosor! Funderar också på hur jag ska göra med programbyte.. Ska jag stanna på ekonomi eller byta till samhäll? hm..

Helgen var asgo! I fredags var jag i borlänge en snabbis, sen hem till pappa. Köpte dock bara två snygglinnen. Men sparar ju lite till nu på fredag då jag och Lisa ska dit igen och shoppa rumpan av oss! För då har hon fått sin lön och jag har förhopningsvis fått pengar i födelsedagspresent. ;) ohyes, på torsdag blir man sjutton. Endast ETT år kvar, nice!
På lördagen vart det chill och på söndagen med. Dock blev vi bjudna till syrran och käka på kvällen. Jättegod mat +tårta för att fira mig. :)) Fick också klippning +pengar av pappa och cath! Så på onsdag blir det frissan.
Aja, glosorna väntar!

In loving memory

Har precis kollat klart på slumdog millionaire, åh så jäkla bra film! :) Nu ska jag ännu en gång städa mitt rum och sedan göra mig i ordning för att åka till mormor, eller ja, till hennes lägenhet. Hon kommer nämligen hem från sjukan imorgon, så ska hjälpa mamma att städa extra fint åt henne!
På tal om sjukhus, så gick en väldigt älskad hund bort igår. Julias vovve. Och stackarn som är borta i Turkiet just nu.. Men lilla tanjis har kämpat på i bra många år. Och tror mig, jag vet hur det känns att inte få säga hej då. Jag har aldrig gråtit så mycket som den senaste månaden. Och det gör ont, det gör det. Men jag försöker tänka positivt och det lättar oftast då. Usch, nu börjar jag gråta igen. Nej, nu blir det städa!


And even though you're gone,
you still mean the world to me

I never knew what it was to be alone, no
Cause you were always there for me,
you were always there waiting
But now I come home and it's not the same, no
It feels empty and alone
I can't believe you're gone

mavericks


I´m running out of breath.
I will come here no more.


denim vs. skinn?


denim eller skinn till fårskinnsjackan? Får beslutsångest!

Veckans babe!

Adam Brody, yummi! ;}


Well, a son's gonna rise


l-o-v-e

Am I the only one who feels ashamed?

Ja vad ska jag säga? Jag har haft bättre dagar.. Jag vaknade imorse och klickade in på aftonbladet fort som satan och blev förbannad. Dock var det faktiskt väntat. Tror inte jag fattat det än, moderaterna har vunnit.. Dags att börja pensionspara nu då! För inte fan kommer vi få mycket pension heller.
Och att sveriged'emokraterna kommit med är ju galet, skandal? Och att min stad hade en majoritet på dom? Hur fa-an är det möjligt? Jag skäms för fan.

Ja, dagen rullade på i samma jävla flyt. Vi fick tillbaka våra svenskaprov idag. Jag fick IG, kul. Men det var inte det som var det värsta. Att läraren står och skriker att man är dålig och inte ens borde gjort testet för det var så dåligt är väl liiite för lågt för en lärare? Eller? Jag var jävligt trött och kunde nästan inte hålla mig för skratt. Menade hon allvar? Ja verkade som så, haha. Hon kan fan glömma att jag ska komma glad med humöret på topp till hennes lektioner. Och att hon även sa att 'om detta är ribban till b-kursen, då kommer ni få jävligt tufft kan jag säga.' Jag är hur opepp som helst på det nu. TACK FÖR DET!

valvaka!

Jag hoppas ingen har missat att det är valvaka ikväll! Det är nu det händer. Jag hejar på det vänstra blocket, mer säger jag inte.
Nu på sensommaren/hösten har jag blivit väldigt engagerad och intresserad av politiken. Det tror jag fler än mig har blivit. Förrut gillade jag absolut inte politik och ville inte ha med det att göra om jag inte var tvungen. Men när det har varit mycket uppståndelse nu när det är val har jag tänk till ordentligt. Jag vet vad jag tycker och jag står för det. Ingen kan ändra på mina åsikter. Det är min framtid, vår framtid. Det är klart vi ska tycka till! Annars så ska man inte, enligt mig, få klaga!

Jag såg ett väldigt klokt klipp på Stellan Skarsgård, då han representerade de rödgröna. Han sa att USA(som ni säkert vet är privatiserat) har en barndödlighet som är dubbelt så stor som Sveriges. Dom ligger på 44:e plats, Sverige ligger på tredje.. Varför vill då alliansen att vi ska privetisera sjukhus, skolor etc.? Detsamma med skolan. Visst, dom har flera skolor med hög status, men USA har en väldigt dålig utbildningkvalité, dom ligger på på 26:e plats, förmodligen tack vare privatiseringen. Varför vill då 'vissa partier' ha privatisering? När dom ser hur det kan bli?

Det blev lite annorlunda inlägg här i bloggen, men det känns passande nu när det är val så ja.
Nu blir det plugg och lite mer valvaka! :)


ps. hoppas ingen tar illa upp! Detta är bara vad jag tycker. :)


Somebody save me
I don't care how you do it,
just stay


hang with me

jaa, kvällen blir inte riktigt som jag tänkt. Skulle ju egentligen ha klassfest ikväll, men då var lokalen vi skulle ha redan bokad, so that was that.
Meeen, när har det någonsin hindrat oss? ;) Nu blir det fix i alla fall och jag åker strax hem till Robin med Lisa och Karolina så får vi helt enkelt se vart vi tar vägen! Vet ni fest är ni schyssta och slår en pling! ;)

tjing!

festis

buffalo blues



I'm waiting to wake up from this nightmare


jag saknar dig så


hit me with your best shot

Har precis kollat klart på Hot tub time machine. Är så jääävla rolig! Men nu har jag chillat klart. Ska ta mig i kragen och städa mitt rum, att det alltid ska lyckas bli stökigt.. Sen Packa inför friluftsdagen vi ska ha imorgon i skolan. Blir nog att plugga lite matte också, om jag hinner vill säga! ;) haha
Så nu vrider jag upp volymen på högsta och sätter igång! PUSS


fan va skönt att svettas lite!

Kom hem för kanske en timme sedan från gympan. Var riktigt riktigt skönt! Svettades som en gris gjorde jag, men sååå skönt! Jag kommer helt klart gå på gympa i höst/vinter. Dock blir det nog lite afrodans, vattengymp och push med. Blir skönt att komma igång med träningen nu. :)

För övrigt ska jag nu käka lite mat nu! Blir nog att plugga lite engelska samtidigt.
Lyssnar också på Melanie Fiona - The bridge acoustic, jättebraaa!

PUSS

:)

Hittade världens sötaste mammablogg på framsidan! Åh, så mysig familj. HÄR kan ni läsa den!

the blues


Is this what they call freedom?
Is this what you call pain?
Is this what they call discontented fame?

It'll be a day like this one
When the world caves in


uuuuh

Har pluggat svenska nu ikväll till provet imorgon. Och jag har ju varit sjuk, så har inet haft riktig koll på vad det är man ska kunna. Men jag pluggade på det jag trodde, dock tyckte jag det var lite vääl lite för att vara min svenska-lärares prov, så frågade Lisa nu vad det var. Och SJÄLVKLART är det sjukt jäkla mycket mer man ska kunna. Härligt va? I ♥ svenska = so not true
Sen har vi dessutom ett häfte från administrationen som vi skulle kunna imorgon för att vi missat EN lektion. Men jag menar, jag skulle inte kunna lära mig ALLT det där på en lektion endå så? Men jag får väl vara uppe till gryning som vanligt.

born in the wrong decade

Igår var jag hundvakt på kvällen, för pappa och cath var på en inflyttningsmiddag! Så jag och Harley var hemma och myste framför tvn. :) Kollade bl.a. på en av mina favoritfilmer, Almost famous!
Åååh, sjuttitalet måste ha varit grymt! Tänk att leva då, tänk att få åka på turné med ett band när man var femton år? haha, för bra för att vara sant!

of to sthlm!

Blir stockholm nu, en snabbis i varje fall!
tjing,

fredag! eller..?

FAN... Huuur kan jag vara så jävla slut i skallen? Jag var helt säker på att det var fredag idag. Och det vill säga sovmorgon till halv 12! Men nej, det är ju torsdag för fan och jag börjar nio! Hahha, usch va matt jag blir på mig själv ibland.
Aja, får skippa webbdesign, kör på spanskan istället halv elva!
pusssss

I'm the master of my fate, I'm the captain of my soul

Tog sovmorgon idag, väldigt skönt måste jag medge! Nu blir det duschen följt av fix och lunch! Så börjar min första lektion 12.45! Och klockan 16.00 ska jag till synsam och ta syntest. Sen är det bara att vänta på ett godkännande så är det bara ut och köra! ;) gött med andra ord.


vill tillbaka!

på bättringsvägen

Var hemma idag också, hade inte orkat med skolan idag heller! Det enda som är värt att nämnas är väl att jag fått internetbank idag! Galet skönt. Speciellt nu när jag ska beställa de här grymt snygga smyckena(nedan)! :)
Dagen har annars varit slapp och jag har bara gjort sånt som man brukar göra när man är sjuk. Dvs. ligga nerbäddad och kolla på film/sova. Kvällen har dock varit lite jobbig, men det orkar jag inte prata om..

Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, dock funderar jag på att ta kompledigt första lektionen. För jag har bara en lektion, sen har jag rast i tre timmar. Och då ska dom gå igenom en läxa halva lektionen som jag inte ens gjort/varit med på, så känns lite segt. Aja, vi får se hur jag gör.

God natt!


sjuk så in i helvete

Hur är detta ens möjligt? Jag som var så jäkla noga med att inte vara fööör nära alla som är förkylda, jag har tvättat händerna en extra gång innan jag åt och jag har klätt på mig ordentligt när jag gått ut. För det här är, eller ja var det enda jag inte ville bli. Sjuk. En dag borta från skolan och *POF* så är man efter.. Jävligt kul måste jag säga. uhu
Är för trött, sur, hungrig och snorig för att blogga mer! Vi hörs när jag mår lite bättre. Då kommer det bl.a. uppdatering över helgen och bilder från i fredags! ;)

pusss

Everything happens for a reason

om jag hade mycket att göra igår, så är det INGET mot hur mycket jag har idag! Är äckligt stressad atm.. uuh
Innan jag går och lägger mig ska jag hinna med att;
Städa rummet, vilket kommer ta något av en evighet..
Fixa naglarna
Ta fram kläder till helgen, eller ja imorgon
Leta efter grym musik
Plugga spanska
Skriva klart en engelska uppsats
Handla hårfärg
Färga håret
Sovaa

Åh, jag kommer vara uppe sent ikväll känne rjag på mig. MEN det är bara att sätta igång. Imorgon blir en grym dag, säger inte mer! ;)
PUSS



Live the life, Live the dream, No fear

Jag har haft ganska fullt upp hela veckan med skola och allt så det har inte blivit mycket bloggande.. sorry
Men nu vill jag bara att det ska bli fredag och helg så man kan släppa loss lite! ;)
Har planer för fredag och på lördag är det granny goes street i falun med bl.a. Kapten röd och hoffmaestro! Dock har jag inet riktigt bestämt mig om jag ska åka än.. Är så himla sugen men jaja, vi får se hur det blir.
Nu har jag tusen saker att göra, så kommer väl antagligen vara uppe hela natten..

håller tummar och tår för att vädret är på topp i helgen,
puss!