Dinner!

Sorry kompisar, blev ingen krönika igår.. Men var helt slut efter jobbet.. Gick och la mig tio, en fredag! 
Nu kom jag precis ur duschen, ska till min moster ikväll på middag. Som ett tack för att jag hjälpte dom att flytta till deras nya hus! Ska bli spännande att se hur det ser ut nu. Möblerat! Men jag blir nykter, så får mamma och hennes särbo dricka lite vin istället. Dessutom får jag ju köra snygg-merca! Haha, och det tackar jag inte nej till!
 
Imorgon har jag tänkt att fortsätta med att rensa min garderob, men ska nog hinna lägga upp den där sablans krönikan också.. ;) Nu lär jag skynda! Hoppas ni har en bra helg ni också! 
 
 

World moves quickly when you're with me

Stars come closer
Each day closer
Winter leaves us
Spring time greets us

It will change your life

Idag fick jag lite sovmorgon. Gick upp runt halv nio då jag börjar 12 idag, skönt! Annars har jag jobbat hela veckan. Har varit väldigt lugnt på jobbet nu under sportlovet. Så vi har passat på att myst lite. Kollat på skidor, film, käkat popcorn och pysslat i massor! 
Efter jobbet blir det nog att fika med frida och jessica, ska bli mys! Annars blir det lugnt i helgen. Imorgon blir det nog att åka till pappa en sväng och kanske hälsa på farmor. Håller även på att rensa min garderob men det tar sin lilla tid... Förhoppningsvis är jag klar innan helgen är slut.
 
IKVÄLL kommer jag lägga upp min årskrönika, som är två månader sen. Men va fan, bättre sent än aldrig! ;) Ska hitta på lite härliga bilder från 2014 också. Så kika in då så får ni höra vad jag tyckte om förra året.
 

Even the devil’s been an angel

I used to kick it with Lucifer, and he still lingers in the dark
Oh, oh Lucifer

Söndagsshopping

Igår var som sagt jag och mamma till Borlänge. Först åkte vi till Ikea,  strosade mest runt. Men köpte i alla fall nya pennor och fler galgar. Konstigt nog köper jag galgar varje gång jag är på Ikea. Förstår inte! Haha.. Sen åkte vi vidare till kupolen och käkade lite lunch. Ääälskar verkligen matpalatsets räksallad, så mumsig! Jag hittade några bra böcker, smycken, smink och en sjukt snygg väska(bilden gör den inte rättvis)! Inga kläder, men lika nöjd är jag för det! Hade en toppendag med min fina mamma!

Idag har jag jobbat långdag, så nu är jag rätt sliten. La mig direkt och kollar nu på Gossip girl medan mamma gör köttfärsbiffar. Åh, är så hungrig! Annars blir det lugnt resten av kvällen. Jag kommer somna ovaggat ikväll, helt klart! 

Hade även min vårjacka igår, helt underbart väder! 

Frukost i sängen

Hej allihopa!
Idag lät jag mig själv sova ut ordentligt! La mig rätt sent igårkväll så vaknade runt kvart över elva. Kändes välbehövligt efter att inte sovit ut på två veckor. Hursomhelst gick jag upp och lagade en god omelett och kokade lite kaffe. Sen la jag mig i sängen igen och satt på Gossip girl. Så jag ligger fortfarande och myser i sängen framför tvn med en kopp kaffe. 
Men nu ska jag ta mig i kragen och lägga in all rentvätt i garderoben, dammsuga och damma av mina hyllor, diska och sen duscha och fräscha till mig lite. Ikväll blir det att ta det lugnt. Det blir antagligen bara lite god mat och en bra film. Funderar på att se den nya Hobbit-filmen, har inte sett den än men älskar både ettan och tvåan så har rätt stora förhoppningar.

Imorgon ska jag och mamma åka till Borlänge. Det blir nog både Ikea och kupolen, vi behöver både en ny hallampa och kökslampa! Och jag måste även köpa lite nytt smink. 





bang-bang, baby shot me in the heart

 

Galet men väldigt roligt!

Galet men väldigt roligt att ni fortfarande kikar in här! Jag kan ju vara världens sämsta bloggare just nu. Men det är inte kul när datorn säckar ihop varje gång jag försöker.. Men nu gör jag ännu ett försök!
 
Tänkte visa min fiiina lampa som jag köpte här om dagen. Jag fullkomligt älskar den! Från Mur & Kamin (vart annars?), men dom är snart slut så skynda er om ni vill få tag på en! Tulpanerna väcker liv i rummet också, fick dom av min goa mamma på alla hjärtans dag. På tal om alla hjärtans dag så gick jag ut med en ny vän, Anna! Eller ja, vi har alltid hälsat på varandra på fyllan osv. men aldrig setts själva/nyktra. Så då drog vi ut på hotellet med hennes vän Jessica! Riktigt kul faktiskt!
 
 
Idag fyller min syster 28 bast! Sjukt? 28 är faktiskt min "gammal ålder". Den åldern då man blir officielt gammal. Haha, eller ja, vuxen i alla fall. Aja. jag drack lite kaffe hos henne imorse. Skulle egentligen jobbat på förmiddagen, men pojken jag skulle vara med var sjuk. Och när jag fick reda på det var jag redan på plats på skolan, så då gick jag hem till Emma istället. Sen gick jag med henne till jobbet och sen hem. Nu har jag vilat lite, diskat, tvättat och städat. Så nu ska jag vila mig lite mer. Har sån huvudvärk då jag somnade en kort stund när jag kom hem, får alltid sån huvudvärk efter en powernap.. Sen fixa mig för 28års kalas! Ser fram emot att träffa familjen!
Tänk förresten att för ett år sedan, på Emmas födelsedag, skypade jag från Irland med släkten när dom firade Emma.. SJUKT.
 
 
Snart kommer det även en försenad "årskrönika" som jag skrev på nyårsafton. Men blev aldrig av att jag la upp den.. Men den kommer inom kort!